• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Bursa 17 °C
  • Antalya 22 °C
  • İzmir 20 °C

Türkiye Sigorta’dan ASKON’a özel Tamamlayıcı Sağlık Sigortası

Türkiye Sigorta’dan ASKON’a özel Tamamlayıcı Sağlık Sigortası
ASKON üyeleri ve ASKON üye firma çalışanları Türkiye Sigorta Tamamlayıcı Sağlık Sigortaları’ndan özel imkanlar ve özel şartlarla faydalanacak.

Türkiye Sigorta Genel Müdürü Sayın Taha Çakmak: "Ülke istihdamına katkı sağlayan ASKON üyelerinin ve üye firma çalışanlarının, Türkiye Sigorta olarak biz de sağlıklarına güvence sunuyoruz"

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Türkiye Sigorta, Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) ile önemli bir işbirliğine imza attı. Türkiye Sigorta Genel Müdürü Taha Çakmak ve ASKON Başkanı Orhan Aydın’ın katılımıyla imzalanan protokol ile ASKON üyeleri ve ASKON üye firma çalışanlarının sağlığı da artık Türkiye Sigorta güvencesi altında olacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türkiye Sigorta Genel Müdürü Taha Çakmak, ASKON’la yaptıkları anlaşmanın öneminin altını çizerek, "Bugün yurt içi ve yurt dışında yaygın, 13 binden fazla kurumsal üyesi ile 1 milyon kişiye istihdam sağlayan; üyeleri aracılığıyla da 10 milyar doların üzerinde ihracat yapan ASKON, oluşturduğu katma değer ile ülkemizin iş dünyasındaki öncü topluluklarından biridir. Türkiye Sigorta olarak; ülkemizin değerlerine ve insanımızın bin bir emekle edindiği varlıklarına sahip çıkmak ilkesiyle hareket ediyoruz. Bu bakış açısıyla ASKON ile kurduğumuz iş ortaklığımızdan büyük bir mutluluk duyuyoruz." ifadelerini kullandı.

Ülke ekonomisine değer katan iki kurumun başlattığı işbirliğinin son derece önemli olduğunu belirten Çakmak, "Ülke istihdamına katkı sağlayan ASKON üyelerinin ve üye firma çalışanlarının, Türkiye Sigorta olarak biz de sağlıklarına güvence sunuyoruz. Umuyoruz ki, bu attığımız adım yenilerine vesile olacak, daha farklı iş birliklerinin kapısını aralayacaktır. Protokolümüzün ülkemize, ASKON üyelerine ve üye firma çalışanlarına hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum." açıklamasında bulundu.

ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın ise, "Ülkemizin yarınlarının inşasının çimentosu olan üyelerimizin rekabet gücünü artırmak ve güçlerine güç katmak üzere kurumsal iş birliği anlaşmalarımızla kendilerine destek olmaya özen gösteriyoruz. Bu bağlamda sigorta ve sigortacılığın temel değeri olan 'güven' esasıyla hizmetini sürdüren ülkemizin saygın kuruluşlarından Türkiye Sigorta ile üyelerimize değer katmak üzere bir araya gelmiş bulunuyoruz.

Bu kapsamda Türkiye’de 550’den fazla anlaşmalı sağlık kurumunda geçerli Türkiye Sigorta Tamamlayıcı Sağlık Sigortaları’ndan özel imkanlar ve özel şartlarla faydalanmak üzere iş birliği anlaşması yapmış bulunmaktayız. Bu hizmetten üyelerimizin firmalarının çalışanları da istifade edebileceklerdir. İşbirliğimizin iki saygın, güzide kuruma ve yarınların müreffeh Türkiye’sini inşa eden üyelerimize ve üye firma çalışanlarına hayırlı olmasını diliyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Açıklamaya göre, Türkiye’de 550’den fazla sağlık kurumunda geçerli olan, ASKON’a özel hazırlanan Türkiye Sigorta Tamamlayıcı Sağlık Sigortası kapsamında şu paketler yer alacak:

"TSS - Sadece Yatarak Tedavi, TSS - Yatarak Tedavi + 5 Adet Muayene, TSS - Yatarak Tedavi + 5 Adet Muayene (yüzde 80 Katılımlı), TSS - Yatarak Tedavi + 10 Adet Muayene, TSS - Yatarak Tedavi + 10 Adet Muayene (yüzde 80 Katılımlı)"

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 670 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim