• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 17 °C
  • Bursa 14 °C
  • Antalya 20 °C
  • İzmir 17 °C

Hasta takip programı

Hasta takip programı
Hekimz; küçük ve büyük ölçekli fark etmeksizin tüm kliniklerde kullanılabilir. Klinik iş akışının daha verimli olmasını, hasta takip işlemlerinin online olarak takip edilmesini sağlar.

 

Hekimz hasta takip programı bulut üzerinde çalışmaktadır. Kolay kullanım olanağı sağlayan bu programı herhangi bir kurulum gerektirmeden kliniğinize entegre edilebilirsiniz. Bu sayede programın kullanımı için gereken eğitim ve alışma süresi de oldukça kısalacaktır.

Hasta Takip Programı Neden Gereklidir?

Klinik yönetim programı olarak da adlandırabileceğimiz bu program sayesinde hem hastalarla ilgili işlemler hem de klinik işleyişi ile ilgili işlemler daha kısa sürede yapılabilmekte bu sayede departmanlar arasındaki iletişim kesintisiz bir şekilde devam etmektedir.

Bu programda, hastanın kliniğe girdiği ilk andan başlayarak hastane ziyareti sırasında yaptırdığı tüm işlemler kayıt altına alınır. Hastaya konulan tanı, uygulanan tedaviler, gittiği departman, ziyaret ettiği doktor, doktorun talep ettiği tahlil ve tetkikler Hekimz üzerinden kolaylıkla görüntülenebilir. Bu kayıtların sistem hafızasında yer alması sayesinde hastanın daha sonraki ziyaretlerinde geçmişe ait tüm sonuçlar ve uygulanan tedaviler de görüntülenebilir. Böylelikle hastaya konulacak tanı öncesinde hastanın geçmişi hakkında bir fikir sahibi olarak yapılacak işlemlerin süresi de kısalacaktır.

Çok sayıda akıllı özellik ile desteklenen Hekimz size yol gösterecektir. Örneğin: hastanın alerjik reaksiyon gösteren bir ilaç alerjisi olması durumunda sistem üzerinden bu görülebilir ve hastaya yanlış ve hatalı bir tedavi uygulanmasının da önüne geçilebilir. Bu anlamda bu Hekimz’in bir nevi kılavuz olduğunu da aktarabiliriz.

Programın Yönetimsel Kolaylıkları

Hasta takip programı sadece hastanın tıbbi geçmişi ve anlık kayıtları ile ilgili değil tüm klinik departmanları arasında erişimi de kolaylaştırıyor. Bu anlamda randevu yönetimi, muhasebe, stok yönetimi, belge yönetimi, fom yönetimi ve daha pek çok departmana ait yapılması gereken tüm işlemler tek bir program sayesinde gerçekleştirilebilir.

Hekimz’i kullanmak için teknik bilgi sahibi olmanız gerekmez, kısa bir online eğitim ile hemen kullanmaya başlarsınız. Size özel müşteri temsilcinize her zaman ulaşabilir destek alabilirsiniz. Daha detaylı bilgi almak için siteminizi ziyaret edebilir, bizden demo ve sunum talebinde bulunabilirsiniz. Hekimz için tıklayınız.

 

Bu haber toplam 5937 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim