• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Ankara 12 °C
  • İstanbul 12 °C
  • Bursa 10 °C
  • Antalya 17 °C
  • İzmir 11 °C

'Hastaların yarısını yurtdışından bekliyoruz'

'Hastaların yarısını yurtdışından bekliyoruz'
Özel Birinci Göz Hastanesi, İstanbul Beylikdüzü'nde hizmete başladı. Avrupa'daki hastanelerin üçte bir fiyatına hizmet verdiklerini belirten hastanenin Yönetim Kurulu Başkanı ...

Özel Birinci Göz Hastanesi, İstanbul Beylikdüzü'nde hizmete başladı. Avrupa'daki hastanelerin üçte bir fiyatına hizmet verdiklerini belirten hastanenin Yönetim Kurulu Başkanı Ali Aksu, "Türk hekimlerine güven var. Siyasi gelişmeler sebebiyle Ortadoğu ve Orta Asya'da Türkiye'ye sempati duyuluyor, hastalar Türkiye'yi tercih ediyor." dedi.İstanbul Beylikdüzü'nde açılan Özel Birinci Göz Hastanesi göz sağlığı alanında Türkiye'de yapılmış en büyük yatırımlardan biri olarak kapılarını açtı. Dünya standartlarında hizmet verecek olan hastane, Avrupa'daki hastanelerden üçte bir oranında daha ucuz olacak.

Özel Birincigöz Hastanesi kapılarını hastalarına açtı. Beylikdüzü'nde hizmete giren hastanenin açılışına AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın, Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Turan Çolakkadı, eski milletvekilleri Hüsrev Kutlu, Vahit Kirişçi, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve çok sayıda davetli katıldı. Açılışta konuşan Birincigöz Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Göz Hastalıkları ve Cerrahisi uzmanı Op. Dr. Ali Aksu, hastaların yarısının sağlık turizminden gelmesini hedeflediklerini söyledi. Özellikle göz, diş ve estetik için yurtdışından hasta beklediklerini ifade eden Aksu, "Türk hekimlerine güven duyuluyor. Özellikle diş ve göz alanlarında tedavi ücreti Avrupa'ya göre üçte bir daha ucuz. Son zamanlarda yaşanan siyasi gelişmeler sebebiyle de Arap dünyasının ve Orta Asya'nın Türkiye'ye sempati duyması yabancı hastaların Türkiye'yi tercih etme sebeplerinden. Türkiye istikrar adası gibi. Sağlık da istikrar arıyor. Olayların olduğu, siyasi karışıklıkların yaşandığı bir ülkede kimse ameliyat olmak istemez. Türkiye'nin güvenli olması sağlık turizmini de olumlu etkiliyor." dedi. Aksu, ileri göz hastalıklarına ileri teknolojiyle çare bulacaklarını belirterek gözün tüm branşlarında üst seviyede hizmet vermelerine karşılık ağırlıklı olarak, retina hastalıkları, katarakt cerrahisi ve göz nakline eğileceklerini söyledi. 2008 yılında başlanan hastane inşaatı yaklaşık 40 milyon dolarlık yatırımla hizmete hazır hale getirildi.
 

Zaman

Bu haber toplam 1907 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim