• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Ankara 11 °C
  • İstanbul 12 °C
  • Bursa 12 °C
  • Antalya 18 °C
  • İzmir 14 °C

Hepsiburada ve MEMEDER, "Geç Olmadan Farkında Ol" kampanyası başlattı

Hepsiburada ve MEMEDER, "Geç Olmadan Farkında Ol" kampanyası başlattı
Hepsiburada, Meme Sağlığı Derneği (MEMEDER) iş birliğiyle "Geç Olmadan Farkında Ol" kampanyası başlattı.

Hepsiburada platformunda yer alan ve içeriği MEMEDER uzmanlarınca hazırlanan "Geç Olmadan Farkında Ol" sayfasında, erken teşhis için yapılması gerekenlerin yanı sıra meme kanseri riskini azaltmaya yönelik sağlık ipuçları paylaşılıyor.

Hepsiburada'nın açıklamasına göre, şirket, meme kanserinin erken tanısı, taraması ve tedavisine yönelik projeler üreterek toplumu meme sağlığı ve hastalıkları hakkında bilinçlendiren ve 40 ila 69 yaş arası kadınların ücretsiz mamografi çektirmesini sağlayan MEMEDER ile iş birliği yaptı.

Bu kapsamda tüm dünyada "Meme Kanseri Farkındalık Ayı" olarak bilinen ekimde "Geç Olmadan Farkında Ol" isimli farkındalık projesi hayata geçirildi. Proje çerçevesinde, MEMEDER uzmanlarının verdiği bilgilerle Hepsiburada web sitesinde özel bir sayfa oluşturularak meme kanserinin erken teşhisi için ayrıntılı bir rehber sunuldu.

"Sağlığın için 5 dakikanı ayırır mısın?" mesajıyla hayat kurtaran kampanyayı başlatan Hepsiburada, kadın ve erkek çalışanlarına farklı kanallardan yaptığı bilgilendirmelerle erken tanının önemine de dikkati çekiyor.

Dernek uzmanlarınca meme sağlığı hakkında bilgilendirici içerikler ve görsellerle hazırlanan "Geç Olmadan Farkında Ol" sayfasında, erken teşhis için yapılması gerekenlerin yanı sıra meme kanseri riskini azaltmaya yönelik sağlık ipuçları da paylaşılıyor.

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1154 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim