• BIST 11003.1
  • Altın 5773.734
  • Dolar 42.5199
  • Euro 49.6095
  • Ankara 3 °C
  • İstanbul 12 °C
  • Bursa 13 °C
  • Antalya 13 °C
  • İzmir 13 °C

İrlanda'da maaşını alabilmek için ölüyü postaneye götürdüler

İrlanda'da maaşını alabilmek için ölüyü postaneye götürdüler
İrlanda'da ölen bir kişinin emekli maaşını alabilmek için postaneye götürüldüğü bildirildi.

İrlanda kamu yayın kuruluşu RTE'nin haberine göre, bir kişi Carlow kasabasındaki postaneyi arayarak yaşlı birinin maaşını çekmek istediğini söyledi. Görevli ise maaş sahibinin postaneye gelmesi gerektiğini iletti.

Irish Times gazetesinin haberine göre de daha sonra ölen kişi diğer 2 adam tarafından maaşın verildiği gişeye götürüldü.

Grubu gören bir personel destekle ayakta tutulan adamın iyi olup olmadığını sordu. Bu soru üzerine, kimlikleri açıklanmayan 2 kişi parayı alamadan adamı bırakıp postaneden kaçtı.

Adamın sağlık durumunu kontrol etmek isteyen görevli, söz konusu kişinin ölü olduğunu anladı.

Bir görgü şahidi Independent Ireland gazetesine yaptığı açıklamada, adamın kalp krizi geçirdiğini sandıklarını ifade etti.

Carlow Belediye Başkanı Ken Murnane, "Olanları duyduğumda kesinlikle şok oldum. Birinin böyle bir şey yapacağına inanamıyorum. İnanılması çok güç, şok oldum." diye konuştu.

Polisten yapılan açıklamada ise olayla ilgili soruşturma başlatıldığı, otopsi yapılacağı ve sonucun soruşturmanın gidişatını belirleyeceği ifade edildi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1167 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    12345
    Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim