• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • Ankara 24 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Bursa 27 °C
  • Antalya 25 °C
  • İzmir 27 °C

"İşitme Engelliler İçin Türkiye'nin İlkleri" ödülleri sahiplerini buldu

"İşitme Engelliler İçin Türkiye'nin İlkleri" ödülleri sahiplerini buldu
İşitme Engelliler Federasyonu tarafından düzenlenen "İşitme Engelliler İçin Türkiye'nin İlkleri" ödülleri sahiplerine verildi.

İşitme Engelliler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ay, bir otelde gerçekleştirilen ödül töreninde, Engelliler Haftası gibi önemli bir zamanda kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

Kendisinin de 4 yaşında yanlış tedavi kurbanı olduğunu ve işitme problemi yaşadığını belirten Ay, duyarlı insanlar olduğu sürece engellerin kaldırılabildiğini söyledi.

Ay, "Hayat bazen kötü gibi gözükse de aslında iyidir. İşitme engelli arkadaşlarımız, sizlerin yanımızda olmanız, masanın bir ucundan tutarak engelleri kaldırmanız bizi mutlu ve onore ediyor. Böyle anlamlı bir günde hepiniz burada olduğunuz için teşekkür ediyorum. İşitme engellilerimiz alkışı duymadıkları için sessiz alkış yapıyorlar. Size sessiz alkış yapmak istiyorum." dedi.

- Ödüller

Gecede, "Engelsiz Türkiye" için çaba gösteren 15 iş insanı ve sektör temsilcisine ödül verildi.

Marmara Üniversitesi KBB Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Çağlar Batman, Türkiye'de ilk Cochlear Implant ameliyatı yapan cerrah olması dolayısıyla ödüle layık görüldü.

Sağlık Bakanlığı Saha Koordinatörü Dr. Bayram Çiçek ile İstanbul Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Hüseyin Keleş de ödül verilenler arasında yer aldı.

Tören, toplu hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

 

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1490 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim