• BIST 9693.46
  • Altın 2508.517
  • Dolar 32.5733
  • Euro 34.7678
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Bursa 15 °C
  • Antalya 17 °C
  • İzmir 18 °C

İstanbul'a 40 milyon dolarlık 7 yıldızlı göz hastanesi geliyor

İstanbul'a 40 milyon dolarlık 7 yıldızlı göz hastanesi geliyor
Dünyagöz, 40 milyon dolarlık bir harcama ile Etiler’de 7 yıldızlı bir göz hastanesini hizmete sunacak. Hastanenin açılışını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yapacak. DÜNYAGÖZ Hastaneler Grubu, 40 milyon dolarlık yatırımla gerçekleştirdiği 7 yıldızlı Etiler-D

Dünyagöz, 40 milyon dolarlık bir harcama ile Etiler’de 7 yıldızlı bir göz hastanesini hizmete sunacak. Hastanenin açılışını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yapacak. DÜNYAGÖZ Hastaneler Grubu, 40 milyon dolarlık yatırımla gerçekleştirdiği 7 yıldızlı Etiler-Dünyagöz’ü açmak için Başbakan Tayip Erdoğan’ı bekliyor. Yüksek teknolojisi, VİP hizmet kapasitesi, uzman kadrosu, boğaz manzaralı odaları, çevre düzenlemesi, alt yapısı, dünya mutfaklarından restoranları hatta vale hizmetine kadar en ince ayrıntısına kadar düşünülüp gerçekleştirilmiş projesi nedeniyle Etiler-Dünyagöz grubun en önemli hastanesi haline gelecek.

Dünyagöz Yönetim Kurulu Başkanı Eray Kapıcıoğlu, "Etiler-Dünyagöz’ü kasım ayında hizmete açıyoruz. Resmi açılışını Sayın Başbakanımız Tayyip Erdoğan ile görkemli bir törenle yapacağız" dedi. Kapıcıoğlu, şöyle devam etti:

HEDEF 32 ŞUBE: "2004 yılında 12.000 metrekare kapalı alana sahip Ataköy’de dünyanın en büyük özel göz hastanesini hizmete açtıktan sonra Kasım ayında açılacak Etiler’deki yeni göz hastanesi ile bu ünvanı taşımaya devam edeceğiz. Ülkemizin ekonomik alanında sürmekte olan olumlu durum, döviz kurlarının düşük seyretmesi yatırımlarımızı hedeflediğimiz gibi yapmamıza olanak sağlıyor. Şu an grubumuzda 7 ayrı lokasyonda full-time 120 göz hekimi, 850 personel çalışıyor ve ayda 25.000 göz muayenesi, 2.500 göz lazer ve 3.500 büyük göz ameliyatı yapıyoruz. 2010’a kadar Türkiye’nin farklı illerinde açacağımız göz hastaneleri yanı sıra Avrupa, Türki cumhuriyetler ve Kuzey Afrika’da hizmete açacağımız göz klinikleriyle 32 şubelik dev bir göz grubu olacağız."

AKILLI BİNA: Grubun İşletmeler Genel Direktörü Gülferi Yıldırım Öğün ise Etiler şubesi ile ilgili şunları söyledi: "Etiler’de açılacak yeni göz hastanesi 14.000 metrekare kapalı alana sahip. Boş arsa üzerinde sıfırdan tam teşekküllü bir göz hastanesi olarak projelendirilerek inşa edilen akıllı bina 11 kattan oluşuyor. 27 muayene odası, 50 hasta odası ve son teknoloji ile donatılmış 10 ameliyathane hastaların hizmetine sunuluyor. Sadece lazer ameliyatları için 3 özel ameliyathane bulunuyor. Günde 550 muayene ve 150 ameliyat yapma kapasitesine sahip hastanede yapılan tüm tetkik ve muayenelerde grubumuzun tüm şubelerinde olduğu gibi dünyadaki en son sistem cihazlar kullanılacak. Mimarisindeki farklılık ve sunulacak hizmet kalitesiyle hastaneden çok 7 yıldızlı otel konforuna sahip Etiler Dünyagöz’de, teknoloji, teknik donanım, hekim kadromuzla hastalarımıza en mükemmeli sunmayı hedefliyoruz.".

YURTDIŞINDAN TEKLİF: Öğün, yurtdışında yapacakları yatırımlarla ilgili olarak "Türkiye’de sağlık turizmini başlattık ve 2004 yılında Amsterdam ve Berlin’de açtığımız şubeler ile Avrupa’ya yatırım yapan ilk türk sağlık kuruluşu olduk. Artık Avrupa’da ve dünyanın farklı ülkelerinde de tanınmakta olan grubumuza çeşitli Avrupa ülkelerinden göz doktorlarından ülkelerinde tıpkı Türkiye’deki gibi hastaneler açmamız yönünde yoğun talep var. Görüşmelerimiz devam etmekte. İlk etapta Hollanda, Almanya, Danimarka’da tam teşekküllü göz hastaneleri açmak için fizibilite ve projelendirme çalışmalarımız devam ediyor. 2009 yılı sonunda yurt dışında toplam 10 merkezde yabancı hastalara hizmet vermeyi planlıyoruz" dedi.

Bu haber toplam 1590 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim