• BIST 14467.25
  • Altın 6784.09
  • Dolar 48.3905
  • Euro 56.495
  • Ankara 26 °C
  • İstanbul 23 °C
  • Bursa 25 °C
  • Antalya 27 °C
  • İzmir 29 °C

İstanbul'da sağlık ekipleri bayram dönüşü kazalarına karşı teyakkuzda

İstanbul'da sağlık ekipleri bayram dönüşü kazalarına karşı teyakkuzda
İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı tatili bitiminde kentin giriş ve çıkışlarındaki bazı noktalarda meydana gelebilecek trafik kazalarına hızlı müdahale etmek için hazır bekletiliyor.

Kurban Bayramı nedeniyle 9 günlük tatilin yarın sona ermesi nedeniyle dönüş yollarında yoğunluk oluşması bekleniyor.

Bu kapsamda tatil sonrası dönüş yolunda meydana gelebilecek kazalara müdahale için İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından kentin giriş ve çıkış noktalarında nöbet tutuyor.

Tedbirler kapsamında Kuzey Marmara Otoyolu Tuzla mevkisinde hava ambulansı, 112 kara ambulansı, motorize ekip ve Ulusal Medikal Kurtarma (UMKE) personeli, jandarma ekipleri ile koordineli bir şekilde konuşlandırıldı.

Ekipler, bayram sonrası trafik akışı normale dönene kadar çalışmalarını burada sürdüreceği belirtildi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1563 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    12345
    Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim