• BIST 8728.32
  • Altın 2240.582
  • Dolar 32.336
  • Euro 35.1296
  • Ankara 5 °C
  • İstanbul 10 °C
  • Bursa 7 °C
  • Antalya 15 °C
  • İzmir 10 °C

İstanbul’un Büyük Dertlerinden Birisi: Haşere Mücadelesi

İstanbul’un Büyük Dertlerinden Birisi: Haşere Mücadelesi
İstanbul, konumu ve fiziksel yapısı nedeniyle haşere/böcek sorunu ile fazlasıyla karşılaşan kentlerden birisi durumunda bulunuyor.

İstanbul’un Büyük Dertlerinden Birisi: Haşere Mücadelesi

İstanbul, konumu ve fiziksel yapısı nedeniyle haşere/böcek sorunu ile fazlasıyla karşılaşan kentlerden birisi durumunda bulunuyor. Böcek İlaçlama İstanbul şehrinde periyodik olarak yapılması gereken, zorunluluk arz eden bir iş durumuna gelebiliyor.

İstanbul’da yaşayan kişiler haşere mücadelesi için bireysel yöntemlere başvurmayı tercih edebiliyorlar. Ama dünyadaki sağlık kuruluşlarının onaylamadıkları ve tavsiye etmedikleri bireysel mücadele, böceklerin/haşerenin yok olmasını sağlamakta zorlandığı gibi, kullanılan ilaçlar veya yapılan iş sırasında karşılaşılan sorunlar nedeniyle daha önemli sağlık problemlerine yol açabiliyor.

Sonuç garantisi de olmayan bireysel mücadele, bu yönüyle değerlendirildiğinde ise profesyonel böcek ilaçlama firmasından yardım alınan durumlara göre daha yüksek maliyetlerle gerçekleştirilebilen bir iş olarak görünüyor. Kısa bir şekilde yapılan bu değerlendirme, haşere mücadele işinin bireysel yöntemlerle yapılmaması gerektiğini ortaya koyuyor. Bu işi yapmanın doğru yolu, sağlık örgütleri tarafından belirlenen kriterlere uygun olarak çalışan ve sonuç garantisi veren böcek ilaçlama firmalarıyla çalışmak olarak görünüyor.

Böcek İlaçlama Firmasının Seçimi

Anadolu Yakası Böcek İlaçlama gibi kelimeleri kullanarak İstanbul’da böcek ilaçlama sektöründe hizmet veren 700’ü aşkın firmaya ulaşabiliyorsunuz. Ama bu firmaların bir tanesini rastgele seçmek ve onlardan yardım istemek mantıklı olmayabilir.

İstanbul’da böcek ilaçlama sektöründe hizmet veren yüzlerce firmanın önemli bir bölümü, Türkiye Halk Sağlığı Kurumu‘nun belirlediği kurallara uymadan, Biyosidal Ürün Uygulama Ruhsatına sahip olmadan çalışıyorlar. Dolayısıyla haşere mücadele işlerinde görev almalarını sağlayacak olan yeterliliğe sahip değiller. Dünya Sağlık Örgütü (WHO) tarafından belirlenen ve ülkemizde Sağlık Bakanlığı, Türkiye Halk Sağlığı Kurumu tarafından takip edilen kriterlere uygun olarak çalışmayan bu firmalar, aradığınız böcek ilaçlama firması olarak kabul edilemezler. Yetersiz ve eğitimsiz çalışanlarla hizmet sunmaları, uygun olmayan kimyasallar kullanmaları, sonuç garantisi vermemeleri ve bundan dolayı periyodik ilaçlama hizmetlerime yanaşmamaları nedeniyle, haşerelerle mücadele görevinde yardım alınmaması gereken firmalar olarak kabul edilmeleri gerekir.

Tabi Avrupa Yakası Böcek İlaçlama türündeki kelimelerle internet üzerinde yaptığınız aramalar doğru sonuca ulaşmanızı da sağlayabilir. Ama doğru firmayı bulma işini garantilemek isteyen kişilerin, ismi sektörde öne çıkan, çok sayıda referansa sahip olan, hizmetleri için garanti verem firmalarla çalışmayı tercih etmeleri gerekecektir.

Müşterilerine 6 Aylık % 100 Koruma Garantisi veren ve İstanbul’un en büyük böcek ilaçlama firmalarından birisi olan Batı Haşere Kontrol Firması, böcek ilaçlama firması arayan kişilerin yapacakları seçimde/değerlendirmede ilk sırada yer alması gereken firma olarak gösterilebilir.

Batı Haşere Kontrol Firması, kendisine ait olan bocekilaclamaistanbul.gen.tr web sitesinde sunduğu hizmetler hakkında ayrıntılı bilgiler veriyor. Periyodik ilaçlama hizmetleri sunan ve %100 sonuca ulaşma garantisiyle çalışan firma, Biyosidal Ürün Uygulama Ruhsatı sahibi olan firmalardan birisi durumunda bulunuyor. Dolayısıyla Dünya Sağlık Örgütü (WHO), Sağlık Bakanlığı Türkiye Halk Sağlığı Kurumu ve belediyeler tarafından belirlenen bütün kriterleri karşılayan, hizmet bölgesi olan İstanbul’un tamamına 1 saat içinde hizmet verebilen bir firma durumunda bulunuyor. Batı Haşere Kontrol Firması ve en az onun kadar kaliteli hizmet veren böcek ilaçlama firmaları, haşereyle mücadele – böcek ilaçlama işleri için yardım alabileceğiniz, yardım almayı tercih etmeniz gereken firmalar olarak görünüyorlar.

İstanbul ve Haşere Kontrol Görevi

Sonuç olarak doğru kişilerden/firmalardan yardım alan İstanbulluların haşere kontrol görevini, haşereyle mücadele işlerini başarıyla sonuçlandırmayı başaracakları söylenebilir. Tabi sadece İstanbul’a özgü olmayan, sıkça görülen ve mücadele etmesi zor olan pireler gibi canlılarla mücadele etmek için de örmek gösterilen firmadan ya da benzerlerinden yardım alınabilir.

pire İlaçlama İstanbul için çok önemli bir görev sayılmayabilir ama uygun yöntemlerle yapılmayan ilaçlamalar, pire sorununun dahi çok büyük boyutlara çıkmasına neden olabilirler. Bu nedenle hamam böceği, sivrisinek, fare, pire, kalorifer böceği, kene, tahtakurusu, karınca, kırkayak, sivrisinek, örümcek gibi böceklerle veya kemirgenlerle sorununuz olduğunda, böceğin türüne bakmadan, Batı Haşere Kontrol Firması gibi sonuç garantisi veren firmalardan yardım almak uygun olur. Aksi durumlarda karşılaşabileceğiniz sağlık sorunları ve maddi kayıplar hesaba katıldığında, Batı Haşere Kontrol Firması gibi uygun şartlarda çalışan bir şirket tarafından talep edilen ücret, çok düşük ve hesaplı olarak değerlendirebileceğiniz, kabul edebileceğiniz bir maliyet olacaktır. Haşerelerle mücadele görevinde, haşere kontrol görevinde başarıya ulaşmayı garantilemenin en mantıklı yolu, işi bilen ve uygun şartlarda yerine getiren bir firmadan yardım almak olacaktır.

Bu haber toplam 2468 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Pandemi Günlerinde Online Alışveriş ile Riski Minimuma İndirin!06 Ekim 2021 Çarşamba 13:55
  • Şirin Bir Kasabada Tatil Yapmak İsteyenlere: Adrasan05 Ekim 2021 Salı 08:45
  • Skechers Spor Ayakkabı Fiyatları05 Ekim 2021 Salı 08:41
  • Çiftlik İşçisi İş İlanları05 Ekim 2021 Salı 08:37
  • Aşçı İş İlanları05 Ekim 2021 Salı 08:35
  • Sevgiliye Hediye Kutusu Hazırlamak İsteyenlere 4 Harika Öneri22 Eylül 2021 Çarşamba 18:15
  • Perkotek X Ray Cihazları03 Eylül 2021 Cuma 10:02
  • Perkotek Üst Arama Dedektörü03 Eylül 2021 Cuma 10:01
  • Perkotek Kapı Kilit Sistemleri01 Eylül 2021 Çarşamba 10:05
  • Perkotek Personel Takip Sistemi30 Ağustos 2021 Pazartesi 09:41
  • EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim