• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Ankara 11 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Bursa 14 °C
  • Antalya 21 °C
  • İzmir 17 °C

Karadeniz Teknik Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapacak (DPB)

Karadeniz Teknik Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapacak (DPB)
Karadeniz Teknik Üniversitesi Sözleşmeli Personel alım ilanı Devlet Personel Başkanlığı web sitesinde yayımlandı.

 

 KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN 4/B SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

AÇIKLAMALAR

1

Başvuracak adaylar 657 sayılı kanunun 48.maddesinde belirtilen şartlara haiz bulunmalıdır.

2

Adaylar mezuniyetine göre 2014 KPSS (B) grubu sanavına girmiş bulunmalıdır.

3

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmaları gerekmektedir.

4

Müracaatların; ilanın gazatede yayımlandığı günü izleyen 15 gün içinde mesai saati bitimine kadar Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığının pdb.ktu.edu.tr web adresinden temin edilecek örnek başvuru dilekçesi ve istenilen belgeler ile birlikte Personel Dairesi Başkanlığına elden yapılması gerekmektedir. Posta ile yapılan müracaatlar kesinlikle kabul edilmeyecektir.

5

Sonuçlar ilgili KPSS Puan türü sıralaması dikkate alınarak pdb.ktu.edu.tr adresinde yayınlanacaktır.

6

4/B Sözleşmeli personel olarak çalışmakta iken istifaen görevinden ayrılarak sözleşmesi feshedilenler;fesih tarihinden itibaren 1 (bir) yıl süre geçmeden 4/B sözleşmeli kadrolar için yeniden başvuruda bulunamazlar.

7

Başvuru alımları 02.02.2016 tarihinden itibaren başlayıp 16.02.2016 tarihi mesai saati sonuna kadar devam edecektir 17.02.2016 tarihinden itibaren yapılacak başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir.

Not 1 :

Gerçeğe aykırı belge verdiği veya beyanda bulunduğu tespit edilenlerin atamaları yapılmaz,atamaları yapılmış ise iptal edilir ve idare tarafından kendilerine bir bedel ödenmiş ise bu bedel faiziyle birlikte tazmin edilir. KPSS (B) gurubu puan sıralamasıyla atanmaya hak kazanan adayların sonuç belgesi ÖSYM kayıtları ile kontrol edilecektir.Yanlış beyanda bulunanların başvuruları geçersiz sayılacaktır.

Not 2 :

Diploma ve Nufus cüzdan fotokopileri başvuru sahipleri tarafından getirilecek dairemizde fotokopi çekilmeyecektir.

Not 3:

Başvuru sahiplerinin ilan metni ekinde bulunan; ilan şartlarını sağladıkları başvuruya ait dilekçeyi eksiksiz doldurarak ve bir adet fotoğraf ekleyerek getirmeleri gerekmektedir.

Not 4:

Evrakları eksik olanların başvuruları kesinlikle kabul edilmeyecektir.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

1

Diploma veya mezuniyet belgesi öğrneği (DİPLOMA VEYA MEZUNİYET BELGESİNİN ASLI mutlaka tarafımızdan görülecek ve başvuru sahibi tarafından getirilen fotokopisi alınacaktır) (Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylısının getirilmemesi halinde başvuruları alınmayacaktır.)

2

2014 KPSS Sonuç Belgesi.

3

Personel Daire Başkanlığının pdb.ktu.edu.tr web adresinden temin edilecek başvuru dilekçesi başvuru sahibi tarafından doldurulacak ve başvuru evrakları ile birlikte hazır halde Daire Başkanlığımıza teslim edilecektir.

4

Nüfus cüzdanı fotokopisi.

5

1 Adet vesikalık fotoğraf (Dilekçeye eklenecektir).

6

Adaylar aranan nitelikler bölümünde istenilen tecrübeye ait çalışma belgesini getirmek zorundadırlar. Belge ilgili kuruluşun yetkilisi tarafından kişinin hangi tarihler arasında hangi birimde hangi unvanda çalıştığının açıkça ifade edildiği imzalı belge niteliğinde olmalıdır.

7

SGK hizmet dökümü (e-devlet sisteminden temin edilebilir)

8

Erkek adaylar için askerlik durum belgesi

 

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN 4/B SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

Üniversitemiz Farabi Hastanesi Başhekimliğinde,657 Sayılı Kanunun 4/B maddesi, 06.06.1978 tarihli ve 7/15454 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan esaslar ile ek ve değişikliklerine göre istihdam edilmek üzere, aşağıdaki belirtilen ünvanda, yazılı veya sözlü sınav yapılmaksızın "Lisans" 2014 KPSS (B) grubu sınavı ile (KPSSP3) puan türü ''Ortaöğretim-Önlisans'' 2014 KPSS (B) grubu sınavı ile (KPSSP94/KPSSP93) puan türü esas alınarak sıralama ile alım yapılacaktır.

BİRİMİ

ÜNVANI

ADEDİ

ARANAN NİTELİKLER

Farabi Hastanesi Başhekimliği

Hemşire

11

Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik bölümü mezunu olmak, herhangi bir sağlık kuruluşunda en az 1 (bir) yıl kliniklerde hemşire olarak çalışmış bulunmak ve bu çalışmışlığını belgelendirebilmek.

Farabi Hastanesi Başhekimliği

Hemşire

2

Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik bölümü mezunu olmak, herhangi bir sağlık kuruluşunda en az 1 (bir) yıl Anestezi Yoğun Bakım Ünitelerinde hemşire olarak çalışmış bulunmak ve bu çalışmışlığını belgelendirebilmek.

Farabi Hastanesi Başhekimliği

Hemşire

3

Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik bölümü mezunu olmak, herhangi bir sağlık kuruluşunda en az 1 (bir) yıl Organ nakil kliniğinde hemşire olarak çalışmış bulunmak ve bu çalışmışlığını belgelendirebilmek.

Farabi Hastanesi Başhekimliği

Hemşire

6

Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik bölümü mezunu olmak, herhangi bir sağlık kuruluşunda en az 1 (bir) yıl Erişkin acil servisinde hemşire olarak çalışmış bulunmak ve bu çalışmışlığını belgelendirebilmek.

Farabi Hastanesi Başhekimliği

Hemşire

4

Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik bölümü mezunu olmak, herhangi bir sağlık kuruluşunda en az 1 (bir) yıl Pediatri acil servisinde hemşire olarak çalışmış bulunmak ve bu çalışmışlığını belgelendirebilmek.

Farabi Hastanesi Başhekimliği

Hemşire

2

Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik bölümü mezunu olmak, herhangi bir sağlık kuruluşunda en az 1 (bir) yıl Pediatri Enfeksiyon kliniğinde hemşire olarak çalışmış bulunmak ve bu çalışmışlığını belgelendirebilmek.

Farabi Hastanesi Başhekimliği

Hemşire

2

Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik bölümü mezunu olmak, herhangi bir sağlık kuruluşunda en az 1 (bir) yıl Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesinde hemşire olarak çalışmış bulunmak ve bu çalışmışlığını belgelendirebilmek.

Farabi Hastanesi Başhekimliği

Hemşire

20

Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik   Bölümü (Lisans) mezunu olmak

Farabi Hastanesi Başhekimliği

Sağlık
Teknikeri

5

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Anestezi Teknikerliği Bölümü mezunu olmak, herhangi bir sağlık kuruluşunda en az 1 (bir) yıl ameliyathane veya yoğun bakım ünitelerinde çalışmış olmak ve belgelendirmek.

Farabi Hastanesi Başhekimliği

Sağlık
Teknikeri

3

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Acil Tıp Teknikerliği Bölümü mezunu olmak, herhangi bir sağlık kuruluşunda en az 6 (altı ) ay Acil Serviste çalışmış olmak ve belgelendirmek.

Farabi Hastanesi Başhekimliği

Sağlık
Teknikeri

2

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Radyoloji Bölümü mezunu olmak, herhangi bir sağlık kuruluşunda en az 1 (bir) yıl Radyoloji Departmanında çalışmış olmak ve belgelendirmek


 

Sağlık Aktüel - www.saglikaktuel.com

saglikaktuellogo-001.png

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3001 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim