• BIST 9079.97
  • Altın 2324.233
  • Dolar 32.3553
  • Euro 34.9392
  • Ankara 12 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Bursa 9 °C
  • Antalya 16 °C
  • İzmir 14 °C

Karın Germe Ameliyatı Kimlere Yapılabilir?

Karın Germe Ameliyatı Kimlere Yapılabilir?
Çeşitli nedenlerden dolayı karın bölgesinde istenmeyen yağ fazlalıkları, deri fazlalıkları ve sarkıklık gibi sorunların giderilmesi için tıpta meydana gelen gelişmeler ışığında karın germe operasyonu ortaya çıkarılmıştır.

 

Karın bölgesindeki sıkıntılar her iki cinsiyette de görülse bile kadınların özellikle hamilelik dönemi sonrasında bu tip sorunlar ile daha fazla karşı karşıya kaldığını söylemek mümkün olmaktadır. Karın germe yöntemi ile kadınlarda karın bölgesinde gevşeklik, sarkıklık gibi sorunlarda germe işlemi gerçekleştirilerek çok daha iyi bir görünüme kavuşturulması da sağlanmaktadır. Bu sayede sarkmış olan deri ortadan kaldırılarak fazla yağlar alınarak karın bölgesi çok daha düz bir hale getirilmektedir. Bu işlemlerin yanı sıra karın germe sayesinde göbek deliğinin altında kalan bölgedeki çatlar da giderilmektedir.

Karın germe ameliyatı öncesinde, derinin alınacağı bölge ve uygulanacak teknik cerrah tarafından incelenmektedir ve son kararı yine cerrahın kendisi vermektedir. Karın germe ameliyatında sarkık olan ve istenmeyen yağ derileri alındıktan sonra göbek deliği daha güzel bir görünüme kavuşturulur. Ameliyat sonrasında genellikle hamilelikten sonra ya da fazla kilo alımından kaynaklı olarak oluşan istenmeyen yağ fazlalıklarından, çatlak görünümler ve sarkıklar yok edilmektedir. Ancak kadınlarda özellikle tekrar hamile kalınması sonrasında aynı sorunlardan bazılarının tekrar etmesi az da olsa görülen durumlar arasında yer almaktadır.

Karın Germe Ameliyatı Kaç Saat Sürer?

Karın germe ameliyatı süreleri pek çok insanın merak ettiği bir konu olmaktadır ve insanlar ameliyat sürelerini öğrenmek için pek çok farklı kanyaktan incelemeler de yapmaktadırlar. Karın germe ameliyatı süreleri her kişide farklılık gösterebilmektedir. Karın germe operasyonu ortalama bir süre verilecek olursa üç saat ile dört saat arasında bir süre verilmektedir. Karın germe ameliyatı konusunda pek çok insan süre konusunda estetik cerrahları ile iletişime geçmektedirler.

Karın germe konusunda soru işaretleri olan insanlar bu konuda internet üzerinden de sıklıkla araştırmalar yaparak kafalarındaki soru işaretlerine cevap aramaktadırlar. Op. Dr. Gökhan Haytoğlu gibi estetik cerrahları karın germe konusunda oldukça tecrübeli olduklarından dolayı insanların bu kişilerini sorularını yöneltmeleri gerekmektedir.

Dudak Dolgusu Hakkında İnsanların Bilmesi Gerekenler

Son dönemlerde oldukça popüler olan estetik uygulamalarından bir tanesi olan dudak dolgusu sayesinde pek çok insan güzel bir dudak görünüme sahip olmaktadırlar. Son zamanlarda dudak dolgusuna olan ilginin artmasından sonra bu alanda yapılan çalışmalarda gelişim göstermiş ve bu alanda bazı estetik doktorları ön plana çıkmıştır. Dudak dolgusu estetiği hakkında kafasında soru işareti olup sorularına cevap arayan insanlar https://www.gokhanhaytoglu.com/dudak-dolgusu.html gibi internet sitelerini sıklıkla ziyaret etmektedirler.

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Bu haber toplam 14698 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim