• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Ankara 24 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Bursa 17 °C
  • Antalya 28 °C
  • İzmir 26 °C

Karın Germe Ameliyatı Öncesinde Hangi Hazırlıklar Yapılmalı?

Karın Germe Ameliyatı Öncesinde Hangi Hazırlıklar Yapılmalı?
Cerrahınız size, ameliyata başlamadan önce ne gibi hazırlıklar yapmanız konusunda bazı talimatlar verecektir ve sizin de bu talimatlara uymanızı bekleyecektir.

Bu talimatlar beslenme düzeni, sigara kullanımı ve vitamin alımı gibi aslında normal hayatta da uymanız gereken bazı görevler verecektir ve sizlerin bu talimatlara uyumunuza bağlı olarak operasyonun seyri önemli oranda değişecektir.

Karın germe ameliyatı olmak isteyen insan sigara kullanıyorsa bu alışkanlığını en az bir hafta önce bırakmalıdır. Ameliyat sonrasında ise tavsiyelere uyarak yine belirli bir süre zarfında sigara ve tütün ürünleri kullanılmaması tavsiye edilmektedir. Ameliyat öncesinde gerekli sağlık kontrolleri yapılmaktadır ve hastanın sağlık durumunun ameliyat için elverişli olup olmadığı belirlenmektedir. Hastalar ameliyat sonrasında bir süre araç kullanamayacaklarını bilmeleri gerekmektedir. Bu durumdan dolayı da hastaların çevresinden birisi ameliyat sonrasında hastaya eşlik etmesi gerekmektedir. En azından birkaç gün boyunca hastanın bazı ihtiyaçları giderilip yanında refakatçi olarak kalınmalıdır.

Ameliyat sonrasında kişi ne kadar fazla dinlenme şansı bulursa o kadar önemli derece faydasını da görecektir. Doktorların tavsiyesi üzerine insanlar işyerlerinden belirli bir süreliğine izin alarak istirahat etmelidir ve bu süre içeresinde kendilerini fazla yoracak aktiviteler yapmamalıdırlar. Ameliyat öncesindeki bütün talimatlara uymak oldukça önemlidir ve ameliyat sürecini en iyi şekilde geçirmeye yaramaktadır.

Karın Germe Ameliyatında Ne Tür Riskler Bulunmakta?

Her yıl dünya üzerinde birçok karın germe operasyonu başarılı bir şekilde uzman doktorlar tarafından gerçekleştirilmektedir. Karın germe ameliyatı konusunda eğitimli bir estetik cerrah tarafından yapıldığında, ortaya başarılı sonuçların çıkması kaçınılmaz olmaktadır. Her ne kadar başarılı operasyonlar olsa bile ameliyat olmaktan kaynaklanan bazı risklerin de göz önünde bulundurulması gerekmektedir.

Özellikle sigara içen hastalarda iyileşme süreci çok daha uzun bir zamana yayılmaktadır ve bazı durumlarda ise tam olarak iyileşme sağlanamamaktadır. Böyle tam olarak iyileşme sağlanmadığı durumlarda ise doktorun görüşlerine bağlı olarak tekrar bir ameliyat gerekebilir. Karın germe ameliyatında normal seyreden bir süreç baz alındığında ameliyat izlerinin iyileşme süresi oldukça kısa olması insanların içini rahatlatmaktadır. Karın germe için iyileşme süreleri ve birçok riskler hakkında kafasında soru işareti bulunan insanlar https://www.gokhanhaytoglu.com/karin-germe.html internet sitesini ziyaret etmektedirler.

Kimler Karın Germe Ameliyatı Olmalı?

Form düzeni yerinde olan ancak bazı yapmış olduğu sıkı egzersizler ile karın yağlarından bir türlü kurtulamayan ya da bir diğer konu olarak da karın bölgesinde gevşek bir deriye sahip olan insanları karın germe ameliyatı olmaktadırlar. Özellikler kadınlarda karın derisinde olan gevşemeler sonrasında fazlasıyla şikayet yaşanmaktadır bu şikayetler için kesin çözüm olarak da karın germe ameliyatı gösterilmektedir. Karın germe konusunda birçok insanın beğenisini toplamış kaliteli bir hizmet veren Op. Dr. Gökhan Haytoğlu çalışmalarına hız kesmeden devam etmektedir.

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Bu haber toplam 9869 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim