• BIST 8718.11
  • Altın 2245.316
  • Dolar 32.3297
  • Euro 35.1766
  • Ankara 2 °C
  • İstanbul 7 °C
  • Bursa 3 °C
  • Antalya 13 °C
  • İzmir 7 °C

Kırıkkale Üniversitesi 63 sözleşmeli sağlık personeli alımı yapacak (DPB)

Kırıkkale Üniversitesi 63 sözleşmeli sağlık personeli alımı yapacak (DPB)
Kırıkkale Üniversitesi Sözleşmeli Sağlık Personeli alım ilanı Devlet Personel Başkanlığı web sitesinde yayımlandı.

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİNDEN
TIP FAKÜLTESİNDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE 4/B SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

Üniversitemiz Tıp Fakültesinde giderleri genel bütçeden karşılanmak üzere 657 sayılı Devlet memurları Kanunun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası uyarınca Sözleşmeli Personel olarak istihdam edilmek üzere 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı kararnameye ekli 28/06/2007 tarih ve 26566 sayılı Resmi gazetede yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin esaslarda değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar ‘da yer alan ek 2 inci maddenin (B) fıkrasına göre 2016 KPSS(B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle aşağıda belirtilen pozisyonlara sözleşmeli personel alınacaktır.

 

SIRA NO UNVANI KADRO SAYISI ÖĞRENİM DURUMU ARANAN NİTELİKLER

 

1

Hemşire

40

Lisans

Hemşirelik Fakültesi ya da Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü veya Hemşirelik Yüksekokulu 4 yıllık lisans mezunu olmak.

2

Fizyoterapist

6

Lisans

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon/ Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü 4 yıllık lisans mezunu olmak.

3

Psikolog

1

Lisans

Yükseköğretim Kurumlarının Psikoloji bölümü Lisans mezunu olmak ve lisans eğitimi içinde yada sonrasında MMPI değerlendirmesi eğitimi almış olmak.

4

Röntgen Teknisyeni

3

Ön lisans

Tıbbi Görüntüleme Teknikleri 2 yıllık ön lisans mezunu olmak

5

Diğer Sağlık Personeli

3

Ön lisans

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Anestezi Bölümü 2 yıllık ön lisans mezunu olmak.

6

Diğer Sağlık Personeli

5

Ön lisans

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Laboratuvar Teknikleri 2 yıllık ön lisans mezunu olmak (Hastanenin farklı bölümlerinde görevlendirilmek üzere)

7

Ebe

5

Lisans

Fakülte veya Yüksekokulların Ebelik bölümü/ programı 4 yıllık lisans mezunu olmak

BAŞVURUDA ARANACAK GENEL ŞARTLAR

1-657 Sayılı Devlet Memurları kanununun 48. Maddesinde belirtilen şartları taşımak,

2- Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak,

3- Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

4- Türk Ceza Kanun’un 53. Maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süre ile hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar. Milli Savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak,

5- Erkekler için; askerlikle ilgisi bulunmamak, muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelemiş veya yedek sınıfına geçirilmiş olmak,

6- 657 sayılı Kanun’un 53. Maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına, engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özürlü bulunmamak, nöbetli ya da gece çalışmasına engel sağlık probleminin olmaması,

7-Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılması sonucunda atanmaya engel bir durum bulunmamak,

8-Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak,

9-Lisans mezunları için 2016 KPSS(B) Grubu KPSS P3, Ön lisans mezunları için 2016 KPSS (B) Grubu KPSS P93 puanı esas alınacaktır,

10-Başvurulacak unvanın aranılan niteliklerini sağlamak,

11-657 sayılı Devlet Memurları kanunun 4/B maddesinin “ Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeni ile kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren 1 yıl geçmedikçe Kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.” hükmüne uygun olması.

İSTENEN BELGELER

1- 2016 KPSS (B) Gurubu sınav sonuç belgesi

2- Öğrenim Belgesi aslı ve fotokopisi

3- Fotoğraflı Başvuru Formu

4- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

5- Askerlik Durum Belgesi (Erkek Adaylar İçin)

6- Adli Sicil Kaydı

BAŞVURU ŞEKLİ VE YERİ

Adayların başvurularını ilanın yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde (mesai saati bitimine kadar) Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı’nın www.tipfakultesi.kku.edu.tr sayfasından temin edilecek “Başvuru Formu”nu eksiksiz doldurarak istenilen belgeler ile birlikte Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı’na şahsen yapmaları gerekmektedir. Adayların posta yolu ile yaptıkları başvurular kabul edilmeyecektir. Adaylar sadece bir pozisyon için başvuru yapabilecek olup, birden fazla başvuru yapıldığı taktirde her iki başvuruda geçersiz sayılacaktır. Başvuru tarihini geciktiren veya nitelikleri uygun olmayan adayların müracaatlarına işlem yapılmayacaktır.

BAŞVURU ADRESİ: Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı

Yenişehir Mahallesi İbni Sina Caddesi No:4 Kampüs Yahşihan/KIRIKKALE

NOT: Başvuru ve atama işlemleri sırasında gerçeğe aykırı belge verenler ya da beyanda bulunanlar ile ilanımızda belirtilen şartları taşımadığı sonradan tespit edilenler hakkında yasal işlem yapılacağı, sözleşmeleri imzalanarak atamaları yapılmış olsa bile atamalarının iptal edileceği idare tarafından kendilerine bir bedel ödenmiş ise bu bedelin yasal faizi ile birlikte tazmin edileceği hususu önemle duyurulur. İlanda bulunmayan hükümler için genel mevzuat hükümleri geçerlidir.

BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE SONUÇLARI

Başvuru sonucunda atanmaya hak kazananların listesi Başvuru süresinin bitimine müteakip 10 gün içerisinde www.tipfakultesi.kku.edu.tr adresinde ilan edilecektir. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından ayrıca sözlü yada yazılı tebligat yapılmayacaktır.

Alınmaya hak kazananlardan müracaat etmemeleri yada aranan şartları taşımadıklarının tespit edilmesi halinde yedek listeden en yüksek puandan başlamak üzere sırasıyla yerleştirme yapılacaktır.

Yerleşmeye hak kazanan adaylarla 657 sayılı Devlet memurları Kanunun 48. Maddesinin 1. Fıkrasının (A) bendine eklenmiş olan “ 8. Güvenlik soruşturması ve /veya arşiv araştırması yapılmış olmak” hükmü gereğince güvenlik soruşturması sonucu hizmet sözleşmesi imzalanacaktır.

 

Sağlık Aktüel - www.saglikaktuel.com

saglikaktuellogo-001.png

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Sağlık Aktüel’e (www.saglikaktuel.com) aittir.  www.saglikaktuel.com biçiminde aktif bağlantı kurulabilir, açık kaynak gösterilmek kaydıyla içerik kullanılabilir. Açık kaynak göstermeden yapılan alıntılar için yasal işlem uygulanacaktır.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3353 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim