• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Ankara 17 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Bursa 13 °C
  • Antalya 21 °C
  • İzmir 15 °C

Koç Burcu Özellikleri

Koç Burcu Özellikleri
Koç burcu 21 Mart ile 20 Nisan aralığını kapsayan zaman diliminde dünyaya gelenlerin urcu olarak bilinmektedir.

Koç burcu 21 Mart ile 20 Nisan aralığını kapsayan zaman diliminde dünyaya gelenlerin urcu olarak bilinmektedir. Bu burcun özellikleri hem yılların belirtilen dönemlerine göre hem de kadın ve erkeğe göre farklılık göstermektedir. Koç burcu genel özelliklerine değinecek olursak, lider ruhlu, mükemmeliyetçi ve sorun çözücü olarak bilinmektedirler. Bu nedenle de başarı ve takip edilme koç burçlarının peşini bırakmaz. Sizler de sitemiz üzerinden koç burcunun genel özelliklerini ve koç erkeği ile aslan burcu kadının benzer özellikleri ve uyum tablosunu görebilirsiniz.  

Koç Burcu Erkeği Özellikleri

Koç burcu erkeği olumlu ve olumsuz özelliklerinden detaylı olarak bahsedebiliriz. Koç burcu denilince akla ilk olarak inatçılık gelmektedir. İnatçılık demişken hayatınızda böyle inatla karşılaşmamış olabilirsiniz. Dediğim dediktir ve asla geri adım atmazlar. Koç erkeğinin bu inat huyu sosyal hayatına da oldukça zarar vermektedir. Bazı koç erkeklerinde bencillik huyu da ön plana çıkmaktadır. Eğer doğum tarihiniz ikinci dönemi de kapsıyorsa inatçılık huyuna bencilliği de eklemelisiniz. Eşlerinin veya sevgililerinin yaptıkları hatalarını sorgulamalarını istemezler. Haksız olsalar bile kendilerini haklı gibi göstermeyi çok severler. İlişki boyunca otoritelerin kendilerinde olmasını isterler. Her şeyi sorgulayan, hesap isteyen, sizi araştıran ve oldukça bir meraklı yapısı vardır. Özgürlüğünüze oldukça düşkünseniz Koç burcu erkeği ile yapamazsınız. Hesap ister ama hesap vermeyi pek sevmezler. Müdür, Yönetici, üst düzey çalışanlar ve komutanlar genellikle koç burcu erkeklerinden çıkarlar. Çünkü koç burcu erkekleri doğuştan lider vasfıyla doğarlar. Koç burcu erkekleri evcimen değillerdir. Neredeyse hiç evde vakit geçirmezler. Sürekli dışarda vakit geçirdikleri onların savurgan olduğu anlamına gelmez. Hayatı dolu dolu yaşadıkları için küçük şeylerden bile mutlu olmayı bilirler. Koç burcunun en olumlu davranışı ise çok fazla kötü olayları takılı kalmazlar.

Aslan Burcu Kadınının Özellikleri

Her ortamda güzellikleri ile ve zekâsı ile kendinden söz etmeyi başarabilirler. Aslan burcu kadınları çoğunlukla beyaz tenlidir. Güzel oldukları kadar bir o kadarda zor kişiliğe sahiptirler. Aslan burcu kadını en olumsuz özelliği fazla egoist olmasıdır. Bir aslan burcu kadını şımartılmaya resmen aşıktır. Onunla yan yanaysanız mutlaka egosunu okşamalısınız. Oldukça savurgandır. Aslan burcu kadını ile asla tasarruf veya birikim yapamazsınız. Aslan burcu kadının olumlu özellikleri ise cesurdurlar, doğru ve dürüstler ve en önemlisi aile hayatına oldukça önem verirler. Aslan burcu kadını tam bir aşk kadınıdır. Aşk kadını olsa da affedemeyeceği şeyler vardır. Bunların başında aldatmak gelir. Aslan burcu kadını asla aldatmanızı affedemez ve intikamını alır.

Koç Burcu Erkeği ve Aslan Burcu Kadınının Aşk Uyumu

Ateş grubunda bulunan iki burç birbirleri ile müthiş bir birliktelik yaşayabilirler. Birbirlerine aşk uyumu yüzde 95’tir. Birbirlerine bağlı olduğu tutku bir nevi ölümsüz aşktır. Koç burcu erkeği flört etmekte ustalaşmıştır. Aslan burcu kadını bu özelliğinden dolayı oldukça cazip gelmektedir. Koç burcu erkeği kendisine annelik edilmesinden asla hoşlanmazlar. Yaşadığı kötü günlerinde ona karşı asla nasihat vermemelisiniz. İlişki boyunca ona ne yapması gerektiğini söylememelisiniz. Aslan burcu kadını zaten böyle işleri yapmaktan hoşlanmadığı için uzun soluklu aşk yaşayabilirsiniz. Aslan burcu kadını güzelliği bakımından kendinden bahsettirmeyi sever. Aslan burcu her zaman bakımlı, güzel ve kendinden emin bir tavır sergiler. Bu tavır ile fark etmeden Koç burcu erkeğinin kalbini çalmıştır. Her iki tarafta sürpriz yapmayı ve kendilerine sürpriz yapılmasından oldukça hoşlanırlar. Aşkınızı küçük sürprizler romantik yaşayabilirsiniz. İlişkilerini evliliklerini taşıdığı zamanlarda bazı sorunlar yaşayabilirler. Koç erkeğinin evcimen olmaması evliliklerini biraz zora sokabilir. Dillere destan aşklarına nazar değebilir. Evliliğinizin kaçıncı yılı olursa olsun hala sizi ilk günkü gibi sevebilir. Onunla birlikteyken acaba beni seviyor mu sorusunu kendinize sormazsınız. Koç burcu erkeği şımartmayı bilir. Aslan burcu kadınının el üstünde tutulma isteğine cevap verir. Kısacası iki tarafta birbirlerinin eksik kaldıkları noktaları tamamlar.

 Koç Burcu ve Aslan Burcu Arkadaşlık İlişkisi

Koç burcu ateş grubunda yer almaktadır. Ateş grubunda yer alan diğer burçlar ise Aslan ve Yay burcudur. Genellikle aynı gruptaki burçlar daha iyi anlaşmaktadır. Koç burcu erkeği bir aslan burcu kadını ile uyum içerisinde olmaktadır. Koç burcu erkeği ve aslan burcu kadını iyi günlerinde veya kötü günlerinde her zaman birbirlerinin yanında olmayı başarabilirler. Dostluk günlerini kavgasız geçirebilirler. Koç burcu erkeği yanlış davranışlarınızda sizi anında uyarır. Lafını asla esirgemez. Kararsızlıklara dayanamayan Aslan burcuna karşı her zaman net olurlar. Koç burcu erkeği ile aslan burcu kadınının yaşadığı arkadaşlık ilişkisi bazı zamanlar yerini küçük flörtlere bırakabilir. Sosyal hayattaki arkadaşlıklarını iş hayatına taşıyabilirler. Liderlik vasfı gerektirecek işleri iyi yönetebilirler. Aslan burcu ve koç burcu uzun ortaklıkların temelini atabilir. Kendilerine saygınlık kazandıracak işleri yapmaktan memnun olurlar.

Bu haber toplam 5690 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Pandemi Günlerinde Online Alışveriş ile Riski Minimuma İndirin!06 Ekim 2021 Çarşamba 13:55
  • Şirin Bir Kasabada Tatil Yapmak İsteyenlere: Adrasan05 Ekim 2021 Salı 08:45
  • Skechers Spor Ayakkabı Fiyatları05 Ekim 2021 Salı 08:41
  • Çiftlik İşçisi İş İlanları05 Ekim 2021 Salı 08:37
  • Aşçı İş İlanları05 Ekim 2021 Salı 08:35
  • Sevgiliye Hediye Kutusu Hazırlamak İsteyenlere 4 Harika Öneri22 Eylül 2021 Çarşamba 18:15
  • Perkotek X Ray Cihazları03 Eylül 2021 Cuma 10:02
  • Perkotek Üst Arama Dedektörü03 Eylül 2021 Cuma 10:01
  • Perkotek Kapı Kilit Sistemleri01 Eylül 2021 Çarşamba 10:05
  • Perkotek Personel Takip Sistemi30 Ağustos 2021 Pazartesi 09:41
  • EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim