• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Bursa 18 °C
  • Antalya 18 °C
  • İzmir 16 °C

Korayspor Büyük Numara Ayakkabı Alışverişi

Korayspor Büyük Numara Ayakkabı Alışverişi
34 yıllık sektör tecrübesini 2005 yılından itibaren dijital ortam üzerine taşıyan Korayspor onlarca marka ve yüzlerce çeşitle beraber yılların tecrübesini web sitesi ile sizlere aktarmaktadır.

34 yıllık sektör tecrübesini 2005 yılından itibaren dijital ortam üzerine taşıyan Korayspor onlarca marka ve yüzlerce çeşitle beraber yılların tecrübesini web sitesi ile sizlere aktarmaktadır. Oldukça yaygın olan spor branşlarının gereksinimlerini ve malzemelerini hızlıca ve kolayca bulabilirsiniz. Bunun yanında kadın, erkek ve çocuk içerikleri ile her yaş ve kesime hitap etmektedir. Korayspor ilk olarak spor sektörüne mağazacılık ile giriş yapmıştır. Şu an bünyesinde 28 şube ve 500 çalışan bulunmaktadır. Alanında uzman ve donanımlı kadrosu ile hem çevrimiçi hem de fiziksel mağazalarla müşterilerine hizmet vermektedir.

Spor ürünleri konusunda her zaman öncü bir firma olarak müşterilerin karşısına çıkmıştır. Türkiye üzerinde açılan ilk sanal spor mağazası olarak Korayspor yeniliklerin mağazası olmuştur. Geçtiğimiz yıllarda 9,2 milyon kullanıcı girişi ile Türkiye üzerinde en çok ziyaret edilen spor mağazalarından biri olmayı başarmıştır. Müşteriler tarafından oldukça yaygın tercih edilen spor firması olmaktan gurur duymaktayız.  Günümüzün trend eğilimlerini ve popüler markaların içeriklerini korayspor.com sitemiz üzerinden müşterilerimizin hizmetine sunmaktayız. Adidas, nike ve puma gibi öncü markaların yanı sıra spor malzemeleri ve içerikleri konusunda üretim yapan birçok firma ürünlerini sitemizde barındırmaktayız. Sitemiz üzerinden satılan her ürün kesinlikle orijinal olmakla birlikte firmaların yetkili satış noktası olarak sizlere ürünleri sunmaktayız.

Korayspor Büyük Numara Ayakkabı Seçenekleri

Firmamız yalnızca sizlere ürün çeşitliliği ile değil numara ve içerik çeşitliliği ile de hizmet vermektedir. Günümüzde çoğu müşterinin karşılaştığı problemlerden biri de numara bulamamadır. Büyük numara ayakkabı arayan kişiler genelde fiziksel ve sanal mağazalarda aradıklarını bulamayıp elleri boş dönmektedir. Biz de firmamız olarak bu problemi ortadan kaldırmak için birçok çalışma içerisine girdik. korayspor.com üzerinden özel bir bölüm olarak açılan Büyük numara sekmesi birçok popüler firmanın ayakkabı çeşitlerinin büyük numaralarını müşterilerin alışveriş yapması için sitemizde sunmaktayız. Büyük numara spor ayakkabıları kategorisinde geniş marka skalası içerisinde teknolojik ve trendlere göre üretilen ayakkabılara müşteriler ulaşabilmektedir.

Yalnızca erkek ürün içerikli değil kadın ve unisex olarak da birçok ürün sitede yer almaktadır. Spor branşları için özel olarak üretilmiş ayakkabıların yanı sıra günlük, outdoor ve indoor ayakkabı çeşitlerinin de büyük numara üretimleri ile insanların kullanımına sunulmuştur. Normal numaralarda bulunan Goretex ve waterproof özelliği içeren ayakkabıların büyük numara olarak da üretilip korayspor.com üzerinden satılmak üzere sitemizde bulunmaktadır. Spor branşları içerisinde özelleşmiş ayakkabı türleri futbol, basketbol ve koşu sporları için oynayan kişilerin mevkilerine, görevlerine göre farklı farklı ürünler büyük numara olarak müşterilere sağlanmıştır.

Büyük numara ayakkabıların internet sitesi üzerinde kategori etme ve filtreleme özellikleri aradığınız numarayı içeren modelleri görerek hızlıca alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Ürünleri sıralama seçenekleri ile ucuzdan pahalıya, pahalıdan ucuza, indirime göre ve değerlendirme puanlarına göre ürünleri karşınıza getirme şansını bulabilirsiniz. Bunun yanında fiyat skalasını ayarlama şansınızla birlikte bütçenize uygun içerikleri görebilirsiniz.

Korayspor Büyük Numara Ayakkabı Ödeme Seçenekleri

korayspor.com üzerinden satın alacağınız büyük numara ürünlerin ödemelerini gerçekleştirmeniz için birçok ödeme imkanını müşterilere sağlamaktadır. Visa, Mastercard ile ödeme seçeneklerinin yanında havale ve kapıda ödeme yapabilirsiniz. Alışverişlerinizi yalnızca sitemiz üzerinden değil irtibat numaralarımız ile bize ulaşarak telefon üzerinden alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Bunun yanında www.korayspor.com üzerinden yapacağınız tüm alışverişler Türkiye’nin herhangi bir noktasına ücretsiz kargo olarak ulaştırılmaktadır. Yalnızca alışveriş süresince değil sonrasında da müşteri hizmetleri servisimiz ile sizlerin yanınızda olmaktayız. Değişim ve iade imkanlarınız ile beğenmediğiniz veya sorunlu ürünleri geri iade etme ve değiştirme imkanına sahipsiniz.

Bu haber toplam 7139 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Pandemi Günlerinde Online Alışveriş ile Riski Minimuma İndirin!06 Ekim 2021 Çarşamba 13:55
  • Şirin Bir Kasabada Tatil Yapmak İsteyenlere: Adrasan05 Ekim 2021 Salı 08:45
  • Skechers Spor Ayakkabı Fiyatları05 Ekim 2021 Salı 08:41
  • Çiftlik İşçisi İş İlanları05 Ekim 2021 Salı 08:37
  • Aşçı İş İlanları05 Ekim 2021 Salı 08:35
  • Sevgiliye Hediye Kutusu Hazırlamak İsteyenlere 4 Harika Öneri22 Eylül 2021 Çarşamba 18:15
  • Perkotek X Ray Cihazları03 Eylül 2021 Cuma 10:02
  • Perkotek Üst Arama Dedektörü03 Eylül 2021 Cuma 10:01
  • Perkotek Kapı Kilit Sistemleri01 Eylül 2021 Çarşamba 10:05
  • Perkotek Personel Takip Sistemi30 Ağustos 2021 Pazartesi 09:41
  • EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim