• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Ankara 17 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Bursa 16 °C
  • Antalya 19 °C
  • İzmir 15 °C

Kronik Prostatit Sorunu İçin Şok Dalga Tedavisi

Kronik Prostatit Sorunu İçin Şok Dalga Tedavisi
Kronik prostatit, kronik pelvik ağrılara yol açan hastalıklar arasındadır.

Tüm erkeklerde bulunan ve üreme için gerekli olan prostat bezi, vücudumuzdaki diğer her organ gibi iltihaplanabilir. Prostat iltihabı, ya da bilimsel adıyla prostatit genellikle genç ve üreme çağındaki erkeklerde görülür. Ürolojik hastalıkların zahmetli tedavilerine alternatif olarak Asta Medikal Tedavi merkezlerinde uygulanan yeni nesil bir tedavi yöntemi var. Şok Dalga tedavisiyle, ameliyatsız, ağrısız, yeni nesil tedavi yöntemiyle tanışın ve kronik prostatit sorunundan kurtulun.

Peyronie Hastalığı İçin Şok Dalga Tedavisi

Şok dalga tedavisi sayesinde peyroni hastalığı için gerekli tedavi sağlanmakta ve bu sayede hastanın penisindeki şekil bozuklukları giderilebilmektedir. Penis tabanlı oluşan rahatsızlıklarda uygulanan bu yeni nesil etkili yöntem,  peyronie hastalığında son dönemlerde etkili tedavi olarakta tercih edilmektedir. Peniste şekil bozukluklarına yol açan plaklar, ameliyatsız ve ağrısız bir yöntem olan şok dalga tedavisiyle oldukça etkili ve zahmetsiz bir yöntemle Asta Medikal Tedavi Merkezlerinde tedavi ediliyor.

Sertleşme Sorunu Şok Dalga Tedavisiyle Giderilebiliyor.

Erkeklerin kâbusu haline gelen sertleşme sorunu, yeni nesil tedavi yöntemleriyle, ağrısız, ilaçsız, ameliyatsız ve yatış olmadan tedavi edilebiliyor. Asta Medikal tarafından ithal edilen Duolith SD1 cihazıyla, şok dalga tedavisi artık ülkemizde daha yaygın bir tedavi merkezi ağıyla size çok yakın. Düşük enerjili akustik şok dalgaları ile uygulanan tedavide, seanslar 15 ile 20 dakika sürmekte ve seans başına 3000 atım yapılmaktadır. Hafif ve orta şiddetli sertleşme sorunu yaşayan hastalarda 6 seans, ağır derece hastalarda ise 12 seans uygulanmaktadır. Tedavi ayakta uygulanmakta ve yan etki kesinlikle oluşturmamaktadır.

Tedavi sonunda sertleşme sorunu için peniste gerekli sertlik sağlanırken, sonraki dönemler için daha kaliteli cinsel birleşme yaşayacaksınız.

Tedavi Yüksek Mahremiyet Protokolleriyle Uygulanıyor.

Asta Medikal, Türkiye genelinde anlaşmış olduğu tedavi merkezleriyle, şok dalga tedavisini sorunu olan tüm erkekler için daha hızlı ve kolay ulaşabilmeleri için çalışmalarına devam etmektedir. Asta Medikal çağrı merkezlerince alınan tüm kayıtların yüksek mahremiyet protokolüyle gizli tutulduğunu ve kesinlikle paylaşılmadığını da bilmenizi isteriz.

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Bu haber toplam 8957 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim