• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Ankara 24 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Bursa 18 °C
  • Antalya 22 °C
  • İzmir 19 °C

Lame Medikal'den İlk Alışverişinizde %10 İndirim

Lame Medikal'den İlk Alışverişinizde %10 İndirim
Son zamanlarda sağlık alanında yapılan yatırımlar oldukça dikkat çekiyor. Devlet kurumları ve özel hastanelerde görüntüsü ile dikkat çeken sağlık personelleri en iyi hizmeti verebilmek için yarışıyor.

Bu konuda en büyük paya sahip olan Lame medikal bakımlı ve fit görünmeniz ve iş hayatınızda günlük olarak rahat edebilmeniz için muazzam kıyafetler ve terlikler tasarlıyor. Hemşire forması, sabo terlik ve cerrahi bone konusunda en kaliteli ürünleri en ekonomik maliyetlerle sunmayı hedefleyen firma hastane kıyafetleri üretimi konusunda öncü nitelik taşıyor. Tüm sağlık personelleri için mükemmel sonuçlar ortaya koyan ergonomik, modern, kıyafetlerin üretilmesi aşamasını büyük bir titizlik ile yürüten uzman firma en iyi sonuçları ortaya koymaktadır.

Doktorlar, veteriner, dişçi, hemşire sağlık görevlileri ve temizlik işçileri için önlük ve formalarda çeşitlilik sağlayarak standartların üstüne çıkarak personelin çalışma verimini en üst düzeye çıkarmayı amaçlamaktadır. Kaliteli kumaşlar özenle seçilerek kurumların isteklerine yönelik hoş tasarımlar oluşturularak satışa sunulmaktadır. Hijyen kurallarının en üst düzeyde tutulduğu sağlık açısından uygun sağlık çalışanlarının günlük çalışma koşullarına uyum sağlamasını kolaylaştıran hemşire forması, sabo terlik ve cerrahi bone gibi ürünler kurumlar özgü olarak üretilerek hastane personeli desteklenmektedir. Hastane kıyafetlerinin seçimi renkli ve farklı olması hastalar için de moral olmaya devam ediyor. Bir bütünün parçası haline gelen elemanlar görüntüleri ile sıcak bir ortam oluşturmuş oluyorlar. Doktorlar, hemşireler hem şık bir görüntüye kavuşuyor hem de bu kıyafetler içerisinde rahat ve konforlu olarak işlerini yerine getirebiliyorlar.

Yıl boyu devam eden özel fırsatlar ve kampanyaları takip ederek Lame’den alışveriş yapabilir ve medikal tekstil ürünlerini ekonomik fiyatlara satın alabilirsiniz. Lame Medikal’den yapacağınız ilk alışverişe özel %10 indirim sağlayan kodu aşağıda bulabilirsiniz. Kampanyalar hakkında detayları daha fazla öğrenmek için web sayfasını ziyaret edebilir ya da destek hattını arayabilirsiniz. Alışveriş sepetinizi oluşturduktan sonra kodu gerekli alana yazarak uygun fiyatlı olarak sabo terlik, cerrahi bone ve hemşire forması satın alabilirsiniz. Ürün kampanyaları stoklarla sınırlıdır. Kampanya kodu alışveriş yapan ilk 100 kişi için geçerli sayılmaktadır. Kodu hemen kullanmak ve ilk alışverişine özel hemşire forması, sabo terlik, cerrahi bone gibi ürünleri cazip maliyetlerle satın almak için hemen e ticaret sayfasını incelemeye ve ürün satın almaya başlayabilirsiniz. Sayfaya üye olanlar ayrıcalık dünyasının keşfine başlayabilir.

Hem göz kamaştırıcı hem de rahat hijyenik kıyafetler hazırlayarak hastane personellerinin giyim ihtiyacını karşılayan Lame sektörde lider olmaya devam ediyor. Kalite kontrol standartları çevresinde üretilen tüm ürünlerde birinci sınıf malzeme kullanılıyor. Kanserojen ve alerjik madde bulunmayan kumaşlar ile farklı tasarımlar üretiliyor ve satışa sunuluyor. Dayanıklı şekilde üretilen medikal tekstil ürünleri geniş bir ürün çeşitliliği yelpazesine sahip. Renkleri ve desenleri ile adeta bir motivasyon kaynağı olan özel tasarım hastane personeli kıyafetleri arzu ve isteğinize göre üretiliyor.

Sabo terlik modelleri on zamanlarda hastanelerde ve çalışma alanlarında oldukça fazla tercih edilmeye başlandı. Anatomik yapısı ile rahatlık sağlayan, ayak ağrısı ve yorgunluk gibi sorunların önüne geçen ortopedik terlikler konforlu bir şekilde çalışmanıza olanak sunuyor. Hemşire forması ile uyum sağlayacak renklerde deri sabo terlik modellerini Lame medikal web sayfası üzerinden hızlı bir şekilde beğenerek istediğiniz numarayı seçerek satın alabilirsiniz. Tam ayak ölçülerinize uyacak en rahat istediğiniz renkte ve kalıpta terlikleri kampanyalardan yararlanarak indirimlerle satın alabilirsiniz.

Kupon kodu: SS10LAME

Not: İlk 100 kullanıcı için geçerlidir.

Bu haber toplam 29146 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim