• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Ankara 17 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Bursa 16 °C
  • Antalya 18 °C
  • İzmir 14 °C

Lame Medikal'in Yeni Yüzü 'Wilma Elles' Oldu!

Lame Medikal'in Yeni Yüzü 'Wilma Elles' Oldu!
Kişiye ve kurumlara özel olarak medikal tekstil ürünleri tasarlayan Lame Medikal’in yeni yüzü Wilma Elles oldu.

Oyunculuk alanında Öyle Bir Geçer Zamanki adlı dizide oynadığı karakter ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu sağlık personelinin en beğendiği ve en fazla talep gösterdiği marka olan Lame medikalin üretip satışa sunduğu ürünlerin tanıtımı için markanın yeni yüzü oldu. Birbirinden etkileyici renkleri ile yumuşak ve tüm gün çalışmaya uygun kumaşlardan üretilen doktor önlükleri, hemşire forması, sağlık çalışanları aksesuarları gibi birçok ürünün tanıtımı için objektifler karşısına geçen ünlü oyuncu mankenlik alanında da adından oldukça söz ettiriyor. Dizi dünyasının vazgeçilmez isimleri arasında bulunan Wilma Elles 2011 Avrupa Kalite ödüllerinde birinci seçilmiştir. Ayrıca 2012 World Consumer en iyi kadın oyuncu ödülünü kazanmıştır. Lame medikal tekstil giyimin yeni yüzü olarak ürünlerin tanıtımı ve satışı konusunda destek sağlamaktadır.  

İş dünyasında görüntüsü ile dikkat çekmek isteyenlerin vazgeçilmez adresi Lame medikal! Siz de artık sıra dışı ürünler ile hastanelerde dikkat çekmek ve daha sıcak bir görüntü oluşturmak istiyorsanız ünlü markanın ürünlerini tercih edenler arasında yerinizi alabilirsiniz. Kaliteli, modern dünya standartlarında kumaşlar uzman ellerde işlenerek hayat buluyor. Hemşire forması, doktor önlükleri istediğiniz kumaş türünden üretilerek kullanıcıya ulaştırılmaktadır.

Web sitesi üzerinden tanıtımı yapılan ürünlerin resimlerinin hazırlanması için objektifler karşısına geçen Wilma Elles verdiği pozlar ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Lame medikal tekstil giyim yeni tanıtım yüzü olarak pozları ile dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu farklı kategorilere ait birçok ürünün tanıtımını yapıyor.

Ülke genelinde hemşire forması denildiğinde ilk akla gelen isim olan Lame Medikal reklamı için markanın yüzü olarak anlaştığı Wilma Elles ile ürünlerini en iyi şekilde tanıtmayı amaçlıyor. Podyumların dizi ve sinema filmlerinin en çok aranan yüzü olan ünlü oyuncunun ürün resimleri ile verdiği pozlar web sayfası üzerinde yayınlanmaya başladı. Markanın ürünlerini incelemek ve satın almak isteyenler online alışveriş imkanlarından yararlanabiliyor. Kaliteli ürünleri kampanyalı fiyatlardan alabilmek mümkün oluyor. Ayrıca birçok internet sayfasında kampanya kodları sunuluyor. Bu kampanya kodlarını takip ederek siz de en uygun maliyete medikal sağlık giyim ürünleri satın alabilirsiniz.

Hemşire forması ve doktor önlükleri konusunda adından en iyi şekilde söz ettiren Lame firması gününü en iyi şekilde rahat bir şekilde geçirmek isteyen sağlık personellerine kaliteli ürünleri sunmayı hedefliyor. Geniş ürün yelpazesi ve kişiye özgü özgün tasarımları ile gün boyunca mükemmel hissedilmenize olanak sunuyor. En iyi ürünleri bir arada bulabilmenize imkan sağlayan e-ticaret platformundan alışveriş yapabiliyorsunuz. Ayrıca İstanbul’da bulunan merkez şube üzerinden ürünleri yakından inceleyerek satın alabilme imkanınız bulunuyor. Tüm ürünlerde belirli dönemlerde indirimler yapılıyor ayrıca kampanya kodu kullanarak bu indirimlerden yararlanmanız mümkün oluyor.

Gün boyunca kendinizi çok daha enerjik hissetmenizi sağlayacak zarif fit görünmenizi sağlayan üzerinize oturan ürünleri Lame medikal sayfasından bulabilmeniz mümkün oluyor. Hemşire forması ve doktor önlükleri konusunda hem üretim hem de satış yapan firma ürünlerinin tanıtımı için profesyonel isim sosyal medyanın popüler ismi olan Wilma Elles ile anlaşma yaptı. Kampanyanın sunumunu üstlenen güzel oyuncu verdiği pozlar ile beğenileri üzerine çekmeye devam ediyor. Lame için hazırlanan yeni koleksiyon içerisinde sadece tekstil ürünleri değil aynı zamanda aksesuar ve sabo terlikler de yer alıyor. Satışı gerçekleştirilen sağlık personelinin gereksinimi haline gelen tekstil ürünlerini platform üzerinden inceleyebilirsiniz.

Bu haber toplam 6461 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim