• BIST 8718.11
  • Altın 2245.967
  • Dolar 32.3336
  • Euro 35.1866
  • Ankara 2 °C
  • İstanbul 8 °C
  • Bursa 2 °C
  • Antalya 13 °C
  • İzmir 7 °C

Lazer epilasyon güvenilir merkezlerde yapılmalı!

Lazer epilasyon güvenilir merkezlerde yapılmalı!
Lazer epilasyon yaptırılacak kliniklerde güvenilir lazer işlemlerinin olmasına dikkat edilmelidir.

Kadın ve erkeklerin ortak estetik sorunlarından biri de tüylenmedir. Eskilerden bu yana, tüylenme sorunundan kurtulmak için çeşitli yöntemler uygulanıyordu. Ancak günümüz teknolojisinde geliştirilen lazer epilasyon Mersin bölgesinde başarı ile uygulanan çalışmalar biridir.

Lazer epilasyon ve klinik hakkında bilgiler veren Dr. Mustafa Karakucak şunlara değindi; "Bilinen ışıklardan farklı olan lazer ışığı ile yalnızca işlem yapılacak alandaki kıl kökleri tahrip edilir. Cildin diğer bölümlerine asla zarar verilmez. Tek dalga boyunda ve düz bir demet halinde yayılan lazer ışınlarının etkisi ile tüylerinizden sağlıklı bir şekilde kurtulabilirsiniz. Son dönemlerde oldukça rağbet gören lazer epilasyon Mersin mevsiminin sürekli sıcak olması nedeni ile daha çok ilgi görmektedir. Her mevsim rahat bir şekilde hayatınıza devam edebilirsiniz.

Güvenilir ve Ekonomik olması önemli

Diod lazer, ND: YAĞ lazer, Alexandrite lazer ve IPL sistemleri kullanılmaktadır. Farklı dalga boylarına sahip olan bu lazer çeşitleri ile her ten rengine ve kıl türüne sahip kişilere lazer epilasyon işlemi yapabiliyoruz.

Öncelikle kişinin kıl tipi, yoğunluğu, rengi ve vücut yapısı değerlendirilerek hangi lazer epilasyon işleminin yapılacağına karar verilir. Kliniğimizde 6 farklı lazer sistemi ile hizmet sunuyoruz. Herkesin vücut ve kıl yapısına göre en uygun lazer sistemini tercih ediyoruz.

Cildiniz ya da tüy yapınızın nasıl olduğu fark etmeksizin, lazer epilasyon teknolojimizden yararlanabilirsiniz. Lazer epilasyon yaptırılacak kliniklerde güvenilir lazer işlemlerinin olmasına dikkat edilmelidir."

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Bu haber toplam 2746 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim