• BIST 8975
  • Altın 2282.65
  • Dolar 32.2607
  • Euro 35.0338
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Bursa 24 °C
  • Antalya 21 °C
  • İzmir 22 °C

LG, "Sağlıklı Ev Çözümleri" kampanyasını başlatıyor

LG, "Sağlıklı Ev Çözümleri" kampanyasını başlatıyor
LG Electronics (LG), dünya çapındaki tüketicileri evde daha sağlıklı ve daha sürdürülebilir bir yaşam tarzı için adım atmaya teşvik ederek "Sağlıklı Ev Çözümleri" küresel kampanyasını başlatıyor.

LG'nin yeni "Sağlıklı Ev Çözümleri" kampanyası evde gerçek refahın nasıl elde edilebileceğini gösteriyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, sağlık ve sürdürülebilirliği vurgulayan küresel kampanya, daha iyi ev hayatı için küçük değişiklikler ve günlük uygulamaları paylaşıyor. Kampanya, evde daha iyi yaşam için ipuçları sunarak, günlük yaşamda canlılığın nasıl yeniden kazanılacağını ele alıyor.

2020 yılında başlatılan ilk sağlıklı ev kampanyasının başarısından sonra LG, #CareForWhatYouWear, #CareForAGreenerKitchen ve #CareForWhereYouLive gibi daha sağlıklı ve daha sürdürülebilir bir yaşam tarzı için uygulamalar sunan bir dizi cazip kampanya hayata geçirdi.

Bunlara uygun olarak, yeni Sağlıklı Ev Çözümleri kampanyası, sofistike giysi bakımı ve mutfak aletlerinden gelişmiş hava çözümlerine kadar LG'nin en yeni ürün serilerinin desteğiyle bir '"sağlık" ev ortamı yaratmayı merkezine alıyor.

Kampanya, evde küçük değişikliklerin kişisel refah ve çevre üzerinde nasıl olumlu bir etki yaratabileceğini gösteren ilham verici, yeni bir video ile yola çıkıyor.

Gösterilen etkili ve uygulanması kolay önlemlerden bazıları arasında, trans yağ içeren yemek siparişi vermek yerine taze ve yerel malzemeler kullanarak sağlıklı yemekler pişirmeyi, giysileri buharla tazeleyerek tekstil israfını önlemeyi ve enerji tüketimini azaltmak ve enerji tüketimini azaltmak için klimanın ayar sıcaklığını yükselterek gezegenin korunmasına yardımcı olma adımlarını paylaşıyor.

LG, kampanyanın temel mesajlarını günlük yaşam için pratik, basit fikirlerle birlikte iletmek için kendi global influencer grubu olan Wellness Crew'u kurdu. Her biri Eat (sağlıklı beslenme), Breathe (mental wellness) ve Wear (sürdürülebilir giysiler) kategorilerine karşılık gelen farklı uzmanlık alanlarına sahip toplam üç "ekip", #WellnessLiving hashtag'ini kullanarak uzman tavsiyelerini paylaşacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen LG Electronics Ev Aletleri ve Hava Çözümü Şirketi Başkanı Lyu Jae-cheol, "Yeni Sağlıklı Ev Çözümleri kampanyası LG'nin tüketiciler ve çevre için sürekli bakım taahhüdünün bir parçasıdır. Sağlıklı Ev Çözümü kampanya serimiz aracılığıyla, daha sürdürülebilir bir yaşam yaratmanın ne kadar basit olabileceğinin ve hepimizin kendimize, evlerimize ve gezegenimize bakmanın ne kadar önemli olduğunun bilincini artırmayı umuyoruz." ifadelerini kullandı.

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1095 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim