• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Bursa 15 °C
  • Antalya 18 °C
  • İzmir 17 °C

Lilly İlaç "Türkiye'nin En İyi İş Yeri" olarak ödüllendirildi

Lilly İlaç "Türkiye'nin En İyi İş Yeri" olarak ödüllendirildi
Aon Hewitt' in 2017 Aon Best Employers Türkiye-En İyi İş Yerleri programının sonuçları açıklandı. Lilly İlaç, bir kez daha “Türkiye'nin En İyi İş Yeri” olarak ödüllendirildi.

İnsan kaynakları ve yönetim uygulamaları danışmanlığı alanında dünya lideri şirketler arasında yer alan Aon Hewitt' in, 2017 Aon Best Employers Türkiye– En İyi İş Yerleri programının sonuçları belli oldu. Toplam 186 şirketin,  çalışan bağlılığı, işveren markası, performans kültürü ve liderlik endekslerinin  değerlendirildiği, Türkiye' nin en geniş kapsamlı iş yeri araştırmasında  Lilly İlaç, en iyi iş yeri ödülü alan 5 şirket arasında yer alarak, bir kez daha Aon Best Employer (Aon En İyi İş Yeri) oldu.

Lilly İlaç'ın bu başarısını değerlendiren Lilly İlaç Genel Müdürü Jose Daniel Lucas, ödüle dair görüşlerini şöyle dile getirdi: “Lilly, çalışan gelişimi ve yetenek yönetimini dinamik ve sürekli değişen bir süreç olarak gören bir şirket. Her yıl insan kaynakları stratejimizi belirlerken hedeflerimizin önemli bir kısmını çeşitlilik ve çalışan katılımı üzerine kuruyoruz. Aon Best Employers araştırması sonucu Aon En İyi İş Yeri, Türkiye 2017 unvanını almak, hedeflerimizi belirlerken sahip olduğumuz bu yaklaşımın ne kadar doğru olduğunu bir kez daha gösterdi. Lilly olarak en büyük başarımızın katılımcı bir organizasyon yaratmak olduğuna inanıyoruz. Jenerasyon, yaş, cinsiyet gibi farklılıkları göz önünde bulundurarak çeşitli çalışan profillerinin ihtiyaçlarını karşılayacak, esnekliği ve dijital etkileşimi ön plana çıkaran yenilikçi çözümler getirmeye çalışıyoruz. Çalışanların kişisel değerlerinin, şirketin değerleri ile örtüşmesi ise, çalışan bağlığı için en önemli unsurlar arasında. Lilly'de dürüstlük, mükemmellik ve insana saygı değerlerimizden ödün vermeden çalışmaya devam ediyoruz. Bunun doğal sonucu olarak da, araştırma sonuçlarına göre çalışanlarımız şirket değerlerimizin kendi değerleriyle örtüştüğünü ifade etmişlerdir.  Bu ödülle birlikte çalışanlarımızın rehberliğinde çıktığımız bu yolda daha emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz.”

Aon Hewitt'in yaptığı araştırmada verilen yanıtlara göre Lilly'nin değerler, geri bildirim kültürü, iletişim ve iş birliği ile değişim yönetimi alanlarında çok güçlü olduğunun ortaya çıktığına değinen Lilly İlaç İnsan Kaynakları, Eğitim ve Geliştirme Direktörü Hande Akartuna ise “Lilly İlaç olarak en önemli kaynağımız çalışanlarımız. Çeşitlilik ve dahil etme stratejimize uygun olarak ve çalışanlarımızın katkılarıyla şekillenen esnek yan haklar programı ve online ödüllendirme platformu gibi çok önemli projeleri hayata geçirdik. Bu değişim yolculuğuna paralel olarak, çalışanlarımız tarafından, takdir kültürümüz ve yan hak uygulamalarımızla En İyi İş Yerleri arasında değerlendirilmiş olmamız gurur verici. Yüzde 81 olarak elde edilen çeşitlilik ve dahil etme oranımızla bu konudaki başarımızı bir kez daha tescillemiş olduk. Çalışanlarımızın yüzde 86'sı araştırmada yer alan ‘Bu şirketin çeşitliliğe (örneğin; yaş, cinsiyet, etnik köken, dil, eğitim, farklı bakış açısı ve fikirler vb.) değer verdiğini düşünüyorum' ifadesine katıldıklarını belirtmiş.  Çeşitlilik ve dahil etme üzerine temellendirdiğimiz stratejimizi sürdürmek için aynı kararlılık ve motivasyonla çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Aon Best Employer (Aon En İyi İş Yeri) Türkiye 2017  unvanı, Lilly İlaç'ın bu yıl, bu alanda aldığı tek ödül değil. Lilly İlaç, geçtiğimiz Şubat ayında dünyanın en saygın kuruluşları arasındaki Top Employers Institute tarafından her yıl yapılan bağımsız Top Employers araştırmasında, Türkiye'nin en iyi işverenleri arasında yer alarak “Top Employers Türkiye 2018 Sertifikası”nı almaya hak kazanmıştı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3651 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim