• BIST 10059.99
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Bursa 17 °C
  • Antalya 27 °C
  • İzmir 25 °C

Magnis Krem Nerelerde Kullanılır, Fiyatı Ne Kadardır, Kullananlar Ne Diyor

Magnis Krem Nerelerde Kullanılır, Fiyatı Ne Kadardır, Kullananlar Ne Diyor
Cilt problemleri arasında bir araştırma yapılsa insanların bütün dünya üzerinde en çok yakındıkları konu kesinlikle sivilce problemidir.

Hemen hemen ergenlik döneminin ardından bütün bireylerde sivilce sorunu oluşması normaldir. Özellikle yüz bölgesinde oluşan sivilceler estetik görüntüyü bozduğu için sosyal anlamda da sorunlara neden olur. Bu tür bir görüntü kişinin diğer insanlarla olan ilişkilerini de doğrudan olumsuz etkileyebilir. Sivilce sorunu bu kadar büyük olunca ilaç firmalarının da bu soruna kayıtsız kalması mümkün değildir. Sivilce tedavisinde kullanılan birçok ilaç bulunur. Bunlardan biri de Magnis krem olarak bilinir. Bu krem hakkındaki detaylara bakalım.  

Magnis Krem Nedir, Nasıl Bir İlaçtır?

Bu krem cilt üzerinde bakteriler nedeniyle oluşan enfeksiyonların tedavisinde kullanılır. Özellikle ergenlik döneminde ortaya çıkan sivilceler için ideal bir ilaçtır. Magnis kıl kökünde bakterilerin birikmesi sonucu oluşan iltihapları yok eder. İrinli sivilcelerin tedavisini tamamlar. Aynı zamanda tedavinin ardından yeni sivilce oluşumunu da engeller. 30 gr’lık tüplerde satılan beyaz renkli bir kremdir.  

Magnis Krem Hangi Durumlarda Fayda Sağlar?

Magnis inatçı ve tedavilere dirençli sivilcelerin iyileştirilmesinde fayda sağlar. Kıl kökü iltihaplarında iltihap kurutucu özelliği bulunur. Bunlar dışında ise yüzeysel deri enfeksiyonlarının tedavisinde kullanılır. Bu üç durum için çok etkili özelliği vardır. Deri de oluşan iltihapları kıs sürede kurutuyor. Herhangi bir nedenden dolayı deride iltihap var ise hızlıca kurutur.  

Magnis Kremin Kullanım Şekli Nasıl Olmalıdır?

Krem doktor tarafından başka bir kullanım şekli önerilmediği takdirde günde iki sefer uygulanır. Akneli(sivilceli) bölgeye sabah ve akşam olmak üzere ince bir tabaka halinde sürülür. Tedavinin ortalama süresi sekiz haftadır. Ancak tedavinin ne zaman sonlanacağına doktor karar verir. Kremi uygulamadan önce eller ve uygulama bölgesi güzelce yıkanır, uygulama bölgesi güzelce kurulanır. Bir parça temiz pamuk yardımı ile krem sürülür. Uygulamanın ardından eller temizlenir. Göze temas etmemesine özen gösterilmesi gerekir. Göz ile teması halinde ise gözlerin bol su ile yıkanması gerekir. Aşırı doz uygulamalar tedaviyi hızlandırmaz aksine uygulama bölgesinde tahrişe neden olur. İlacın yutulması durumunda midenin yıkanması gerekebilir. Hamilelik ve Emzirme Sırasında Kullanımı Hamilelik döneminde ilacın kullanımına doktor karar verir. İlacın kullanımı sırasında gebelik söz konusu olmuşsa doktora haber verilmesi gerekir. İlacın emzirme döneminde kullanılması tavsiye edilmez. Özellikle meme uçlarına sürülmesi sakıncalıdır. Araç ve Makine Kullanımı Araç ve makine kullanımı sırasında kişinin yeteneklerini olumsuz etkileyecek bir durum oluşmaz. Çocuklarda Kullanımı Bu krem 14 yaş altı çocuklarda kullanıma uygun değildir. Yaşlılarda Kullanımı Magnis sivilce kremi hakkında yaşlılarda kullanımı ile ilgili özel bir bilgi yoktur. Böbrek ve Karaciğer Yetmezliği Durumunda Özel bir kullanım yoktur. Ancak bu durumun hekim ile paylaşılması hastanın yararınadır.  

Magnis Krem ’in Yan Etkileri Nelerdir?

Bu kremin kullanımı sırasında ortaya çıkan yan etkilere göre kremin kullanımına devam edilip edilmeyeceğine karar verilir. Yan etkiler arasında ilacın kullanıldığı bölgede yanma, kızarıklık, hassasiyet gelişmesi durumu söz konusu olabilir. Bu durumda ilacın kullanımına ara verip doktora danışılması gerekir. Eğer etkiler karın ağrısı , nefes almada güçlük, kurdeşen, yüzde , dudaklarda , dilde ve boğazda şişlik gibi daha ciddi etkiler ise acil bir şekilde kişinin sağlık kuruluşuna götürülmesi gerekir.    

Magnis Krem Fiyatı Ne Kadardır?

Magnis Krem fiyatı 28.00 TL civarındadır. Bu ilaç SGK tarafından karşılanmaktadır. Dermatoloğa gidip yazdırdıktan sonra sadece 3 TL fark ile bu cilt ürünü alabilirsiniz. Birçok eczanede de bu ilaç bulunmaktadır. Eczanelerde farklı fiyat uygulamaları olabiliyor bu noktaya dikkat edin.  

Magnis Krem Kullananların Tecrübeleri ve Yaşadıkları

Magnis krem kullananlar bu krem ile ilgili yorumlarını şu şekilde yazmışlardır;

  • Ben magnis kremi kullandım, oldukça etkili bir krem ve kullanmaya başladıktan iki gün sonra ciltteki lekeli deriler dökülmeye başladı. Sadece akşamları sürdüm.
  • Fazlaca sivilce problemim var ve iki aydır bu kremi kullanıyorum. Anca etkisini göstermeye başladı. Yüzümdeki iltihaplı sivilceler azalmaya başladı.
  • Bu kremi kullandıktan sonra kesinlikle güneşe çıkmamak gerek. Bu nedenle midir bilmiyorum ama ben de yanma hissi yaptı.
  • Bunu yazan doktora sabah akşam dua ediyorum. Yüzümdeki artık mor renge dönen sivilceler düzenli kullanım sonrası ortadan kalktı.
  • Krem yüzümde aşırı yanma ve tahriş yaptı. Doktorum acilen kesmemi söyledi. Sivilcelerim eskisinden de kötü oldu.

KAYNAK: www.ciltbakimim.com

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Bu haber toplam 517298 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim