• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Ankara 9 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Bursa 14 °C
  • Antalya 21 °C
  • İzmir 16 °C

"Mahallenizde Ağzınıza Sağlık" Projesi ile Tüm Yalova Ağız ve Dış Sağlığı Taramasından Geçiyor

"Mahallenizde Ağzınıza Sağlık" Projesi ile Tüm Yalova Ağız ve Dış Sağlığı Taramasından Geçiyor
Yalova'da bir özel hastane "Mahallenizde Ağzınıza Sağlık "projesi ile tüm Yalovalıların ağız ve diş sağlığı taramasından geçirerek ücretsiz muayene hizmeti veriyor.

Yalova'da bir özel hastane "Mahallenizde Ağzınıza Sağlık "projesi ile tüm Yalovalıların ağız ve diş sağlığı taramasından geçirerek ücretsiz muayene hizmeti veriyor.

Yalova'da bulunan Özel Uzmanlar Yalova Hastanesi, başlattığı projelerle adından sıkça söz ettiriyor.Daha önce 24 kasım öğretmenler günü sebebiyle tüm öğretmenlere 3 gün ücretsiz muayene kampanyası başlatan Özel Uzmanlar Yalova Hastanesi şimdide tüm Yalova'nın ağız ve diş sağlığına el attı.Hastaneye ait donanımlı bir araç ve diş doktoruyla mahalle mahalle gezerek vatandaşı diş ve ağız sağlığı taramasında geçiriyor.

"Mahallenizde Ağzınıza Sağlık "projesinin ilkini 15 aralık cumartesi günü Gazi Osman Paşa mahallesindeki KİDEM binasında gerçekleştiren Özel Uzmanlar Yalova Hastanesi'nin bir sonraki durağı ismet paşa mahallesi oldu.Özel Uzmanlar Yalova Hastanesi Diş Hekimi uzmanları ve hastaneye ait donanımlı bir araçla, İsmet paşa mahalle sakinlerine, mahalle muhtarlığında ücretsiz ağız ve diş sağlığı sağlık hizmeti verdi.

Yalova'da başlattığı "Mahallenizde Ağzınıza Sağlık "projesi tüm Yalova'yı kontrolden geçirmeyi hedeflediğini belirten Özel Uzmanlar Yalova Hastanesi Halkla İlişkiler Uzmanı Tuba Cen;'başlatmış olduğumuz kampanya sosyal içerikli bir kampanya ve mahalle muhtarlıklarıyla irtibata geçilerek yapılan bir sağlık hizmetidir.Başlatmış olduğumuz "Mahallenizde Ağzınıza Sağlık " kampanyasıyla Yalovalılara yılbaşında en güzel hediyeyi verdiğimizi düşünüyorum.Maddi sıkıntı yüzünden ağız ve diş sağlığına önem veremeyen vatandaşlarımıza çok güzel bir fırsat vererek onların sağlık problemlerini çözmeye çalışıyoruz ve tüm halkımız başlatmış olduğumuz kampanyadan yararlanmaya davet ediyoruz' dedi.

Ağız ve diş sağlığı taramasından ücretsiz olarak yararlanma imkanına kavuşan mahalle sakinleri başlattıkları kampanya için hastane yetkililerine teşekkür etti.

"Mahallenizde Ağzınıza Sağlık "projesi şubat ayına kadar da devam edeceği müjdesini veren Özel Uzmanlar Yalova Hastanesi Halkla İlişkiler Uzmanı Tuba Cen;'şubat ayının ilk haftasına kadar devam edecek olan kampanyamızla 77'den 70'e tüm Yalovalıları Ağız ve diş sağlığı taramasından geçireceğiz' dedi

Özel Uzmanlar Yalova Hastanesi "Mahallenizde Ağzınıza Sağlık "projesi kapsamındaki ücretsiz muayene yapılacak yerler ve tarihleri; 05 Ocak 2008 Süleyman Bey mah. Atatürk İ.Ö.O. binası, 12 Ocak 2008Fevzi Çakmak Mah. Doğan Spor Kulübü binası, 19 Ocak 2008 Rüstem Paşa Mah. muhtarlık binası, 26 Ocak 2008 Paşakent Mah. muhtarlık binası, 02 Şubat 2008 Bahçelievler mah. Bahçelievler İ.Ö.O. binasında kampanya devam edecek.

Bu haber toplam 1714 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim