• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • Ankara 11 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Bursa 11 °C
  • Antalya 19 °C
  • İzmir 15 °C

Malazgirt'e görev yapan doktor hastaların umudu oldu

Malazgirt'e görev yapan doktor hastaların umudu oldu
Muş’un Malazgirt Devlet Hastanesi doktorlarından Kulak Burun Boğaz Uzmanı Doktor Yusuf Avcı, ilçede yaşayan hastaların umudu oldu.

 

Muş’un Malazgirt Devlet Hastanesi doktorlarından Kulak Burun Boğaz Uzmanı Doktor Yusuf Avcı, ilçede yaşayan hastaların umudu oldu.

Yaklaşık 3 aydır Malazgirt Devlet Hastanesinde görev yaptığını belirten KBB Uzmanı Doktor Yusuf Avcı, hastane başvurularının yüzde 65’inin bir şekilde kulak burun boğaz hastalıkları ve baş-boyun cerrahisi ile bağlantılı olduğunu belirterek, “İlçedeki hastalarımıza KBB uzmanı olarak her yaş grubunda ve cinsiyet ayrımı yapmaksızın hasta kabul ediyoruz. Dâhiliye hekimleri gibi muayene yapıp ilaç yazıyoruz. Hastalarımıza endoskopik cerrahi, mikro cerrahi, estetik cerrahi gibi cerrahinin değişik tekniklerini de uygulayabiliyoruz. Kulak burun boğaz uzmanı olarak bu hastanemizde hastalarımızın kulak, burun, gırtlak, ağız boşluğu, üst yutak ile yüz ve boyunda yer alan hastalıkların tedavisini yapıyoruz. Ayrıca Antalya, Muş, Ağrı ve Bingöl’den estetik burun ameliyatı için gelip Malazgirt’te ameliyat olan hastalarımız oldu” dedi.

“Sayısız kulak, burun ve boğaz ameliyatı yaptık”

Malazgirt ilçesinde göreve geldiği günden beri sayısız kulak burun ve boğaz ameliyatı yaptığı ifade eden Uzm. Dr. Yusuf Avcı, “İlçedeki hastalara şifa dağıtmak için gece gündüz çalışıyoruz. Malazgirt ilçesinde en çok yaptığımız ameliyatlar burun ameliyatları. Burun ameliyatlarıyla oldukça yoğun uğraşan bir cerrah olarak söyleyeyim; başarılı burun ameliyatını tanımlamak zordur. Ancak, ameliyat nasıl olursa olsun burun doğal görünmeli, kendi içindeki tüm yapılarla uyumlu ve orantılı olurken, yüzün diğer yapıları olan alın, çene, dudaklar ve elmacık kemikleriyle de uyumunun olması gerekir. Malazgirt ilçesinde 3 ay içinde yaklaşık 200 ameliyat yaptık, bunların yarısı estetik burun ameliyatı. Birçok hastamıza şifa dağıttık. Bu hastanemizde yaptığız tüm ameliyatlarda bizlere çok yardımcı olan Anestezi Uzm. Dr. Azize Bavli’ye hastalarım adına çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Hastane Müdürümüz Hüseyin Haydaroğulları ve Başhekim Uzm. Dr. Ejder Kamil Öztürk’e bizlere verdikleri desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Üç defa başka hastanelerde burun ameliyatı olduğunu ifade eden Adem Doğan ise, şifayı Malazgirt Devlet Hastanesinde bulduğunu belirtti. Adem Doğan, “Benim burnumda kemik vardı, nefes almakta çok zorlanıyordum. Üç defa burun ameliyatı oldum başka hastanelerde, fakat şifayı Yusuf Hoca sayesinde Malazgirt Devlet Hastanesinde buldum. Şimdi çok rahat nefes alabiliyorum. Allah razı olsun. Kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 5780 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim