• BIST 9524.59
  • Altın 2497.323
  • Dolar 32.5847
  • Euro 34.7276
  • Ankara 12 °C
  • İstanbul 12 °C
  • Bursa 15 °C
  • Antalya 16 °C
  • İzmir 15 °C

Medical Park, SYS Televantage Çağrı Merkezi'ni Seçti

Medical Park, SYS Televantage Çağrı Merkezi'ni Seçti
Yeni nesil sesli yanıt sistemleri ve çağrı merkezi konusunda özgün çözümler sunan SYS (Sesli Yanıt Sistemleri)’nin sağlık sektöründe hizmet verdiği kurumlara Medical Park Hastaneler Grubu da eklendi.

Yeni nesil sesli yanıt sistemleri ve çağrı merkezi konusunda özgün çözümler sunan SYS (Sesli Yanıt Sistemleri)’nin sağlık sektöründe hizmet verdiği kurumlara Medical Park Hastaneler Grubu da eklendi.

Kurumların; çağrı merkezi, sesli yanıt sistemleri, tümleşik mesajlaşma, dijital kayıt sistemleri ve IVR gibi tüm sesli iş süreçlerine yönelik uçtan uca teknoloji ve danışmanlık hizmeti veren SYS Türkiye genelinde 50’nin üzerinde hastane ve medikal hizmet iletişim altyapısı kurdu.

Sistemle ilgili bilgi veren SYS Satış Direktörü Güray Ören, “Hasta memnuniyetinin arttırılması ve sürekliliğin sağlanması bire-bir iletişim süreçlerinde hasta ihtiyaçlarının doğru analiz edilmesi ve çağrı merkezlerinin hastane bilgi sistemiyle ortak çalışmasını gerektiriyor. SYS’nin Televantage Çağrı Merkezi sistemi, görüşülen hastanın tüm bilgilerini çağrı anında “agent”’ın ekranında Pop-Up olarak getiriyor. Hastanın kayıtlı tüm bilgilerini görüşme esnasında ekranında görüntüleyen çağrı merkezi temsilcisi, hastane otomasyon sistemine bağlı olarak hastayı hızlı ve doğru bir şekilde yönlendirebiliyor” dedi.

Antalya, Bahçelievler, Fatih, Samsun ve Göztepe hastanelerinde SYS Televantage Çağrı Merkezi Sistemini aktif hale getiren Medical Park Hastaneler Grubu, tüm sesli iletişim yapısını merkezileştirerek kurumsal verimliliği yükseltmeyi hedefliyor. IVR (Interactive Voice Response) sistemi ile interaktif Tele Anketler de düzenleyebilen hastaneler, sesli görüşme kayıtları ve Çağrı Merkezi performans raporları sayesinde hasta memnuniyetini de etkin şekilde ölçümlemeye başladı. Günde ortalama 2500 hasta çağrısı kabul ettiklerini aktaran Medical Park Göztepe Hastane Kompleksi Çağrı Merkezi Sorumlusu Hacer Özcan Kaya, SYS ile çalışanların performanslarını daha profesyonelce değerlendirerek en doğru raporlara ulaşabildiklerini söyledi.

Medical Park hastanelerini 444 44 84 Çağrı Merkezi numarasından arayan her hasta muayene randevusu alabiliyor, kendisiyle ilgili en güncel muayene-laboratuvar- tetkik sonuçlarına hızlıca erişebiliyor, doktor-klinik bilgileri ve muayene ücretleri hakkında bilgi edinebiliyor.

medikalteknik.com.tr

Bu haber toplam 3874 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim