• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Ankara 17 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Bursa 16 °C
  • Antalya 20 °C
  • İzmir 15 °C

Medical Park üçü bir arada hastane yaptı

Medical Park üçü bir arada hastane yaptı
Medical Park Sağlık Grubu, Göztepe Hastanesi’nde özel sağlık sektöründe kompleks hastane dönemini başlattı. Türkiye’de ilk kez onkolojide bir branş hastanesi hizmete girdi. Toplam 306 yatağın yer aldığı komplekste, genel hastane ve diş hastanesi de bir ar

Medical Park Sağlık Grubu, Göztepe Hastanesi’nde özel sağlık sektöründe kompleks hastane dönemini başlattı. Türkiye’de ilk kez onkolojide bir branş hastanesi hizmete girdi. Toplam 306 yatağın yer aldığı komplekste, genel hastane ve diş hastanesi de bir arada hizmet verecek.

MEDICAL Park Sağlık Grubu bir ilke imza atarak İstanbul Göztepe’de Türkiye’nin ilk hastane kompleksini hizmete soktu. Medical Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta, stratejik ortağı Hedef Alliance Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak ve Göztepe Hastane Kompleksi Genel Müdürü Dr. Mahir Turan, dün düzenledikleri basın toplantısında şimdiye dek yapılan yatırımları ve gelecekteki hedeflerini anlattılar.

TIP FAKÜLTESİ KURACAK

MUHARREM Usta ‘17 ayda tam 14 modern hastaneyi Türkiye’ye kazandırdık. Sadece Batı’ya değil ülkenin doğusuna da yatırım yaptık. Yılda 3 milyon hasta muayene ediyoruz. Doğu Karadeniz’de bir yılda yapılan ameliyat sayısı kadar ameliyat yapıyoruz’ dedi. Sancak ise dünyaya açılacaklarını ve Adriyatik’ten Çin Seddi’ne dek pek çok ülkeye Türk sağlık sektörünü taşıyacaklarını belirterek ‘Bir yıl önce bir söz vermiştik, şimdi o sözü tutabilmenin gururunu yaşıyoruz. Aynı şekilde 10 yıl sonrası için de sözler veriyoruz ve diyoruz ki Arnavutluk’tan Rusya’ya, Romanya’dan Hindistan’a, Çin’e dek onlarca ülkede sağlık üsleri kuracağız’ diye konuştu. Sancak, tıp fakülteleri kurmayı planladıklarını da söyledi.


11 ameliyat odası var


MEDICAL Park Göztepe Genel Müdürü Dr. Mahir Turan, komplekste 306 hasta yatağı olduğunu belirterek ‘11 ameliyathane, 47 yoğun bakım yatağı, uzman ve akademisyenlerden oluşan hekim kadrosu ve bine yakın personeli ile uluslararası standartlarda hizmet sunacak. Türkiye’nin ilk özel kanser hastanesi ve kemik iliği nakli yapacak ilk özel hastane olmaya hazırlanıyoruz’ dedi.


Yedi şehre bedel muayene


Toplam kapalı alan 263 bin m2

Toplam yatak sayısı 2 bin 359

Yıllık muayene kapasitesi 3 milyon

Yıllık ameliyat kapasitesi 130 bin

Toplam çalışan 8 bin



ÖZLEM YURTÇU

Bu haber toplam 1912 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim