• BIST 10082.77
  • Altın 2438.191
  • Dolar 32.4757
  • Euro 34.7263
  • Ankara 17 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Bursa 14 °C
  • Antalya 18 °C
  • İzmir 17 °C

Medical Point, Küçük Kızın Hayalini Gerçekleştirdi

Medical Point, Küçük Kızın Hayalini Gerçekleştirdi
Medical Point Gaziantep Hastanesi'nde kanser tedavisi gören 6 yaşındaki Ayla Demirkan, bugün hayallerine kavuştu.

Medical Point Gaziantep Hastanesi'nde kanser tedavisi gören 6 yaşındaki Ayla Demirkan, bugün hayallerine kavuştu.

Medical Point Gaziantep Hastanesi'nde kanser tedavisi gören ve sağlık durumu iyiye giden Ayla için özel bir organizasyon düzenlendi. Uzm. Dr. Ali İhsan Şeran, Prof. Dr. Ekrem Ünal ve Prof. Dr. Aslan Güzel'in katkılarıyla tedavi edilen Ayla'nın en büyük hayali, Fenerbahçe formasına sahip olmaktı, Medical Point doktorları, Ayla'nın tedavisi sırasında moralini yüksek tutmak ve iyileşme sürecine olumlu katkı sağlamak amacıyla harekete geçti ve minik kızın bu hayali gerçek oldu.

Medical Point Gaziantep Hastanesi Radyasyon Onkolojisi'nden Uzm. Dr. Ali İhsan Şeran, "Hastanemizde tüm hastalarımıza hedefe yönelik ve kişiselleştirilmiş tedavi yöntemleri uyguluyoruz. Küçük misafirimiz Ayla ile Beyin, Omurilik ve Sinir Cerrahisi uzmanı Prof. Dr. Aslan Güzel, Çocuk Hematolojisi ve Onkolojisi uzmanı Prof. Dr. Ekrem Ünal ve benim de içinde bulunduğum bir ekip ile multidisipliner olarak ilgileniyoruz. Hastalarımızın sadece fiziksel sağlıklarına değil, ruhsal sağlıklarına da önem veriyoruz. Ayla'nın bu küçük jestle mutlu olması, bizim için büyük bir motivasyon kaynağı oldu. Tedavi sürecinde hastalarımızın moralini yüksek tutmak, iyileşme sürecine olumlu etki sağlıyor. Ayla'nın yüzünde görülen mutluluk ve heyecan, tüm klinik personelini ve ailesini sevince boğdu" dedi.

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 508 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim