• BIST 9051.7
  • Altın 2297.823
  • Dolar 32.3149
  • Euro 35.0929
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Bursa 21 °C
  • Antalya 21 °C
  • İzmir 26 °C

Medikal Ürünler ve Labor Tekstil

Medikal Ürünler ve Labor Tekstil
Labor Tekstil olarak 1979 yılından beri sizlere medikal ürün hizmeti veriyoruz. Bu hizmetlerimiz içerisinde birçok farklı model olduğu gibi aynı zamanda tüm ürünlerimiz kendimiz tarafından kontrol kalite standartları çerçevesinde üretiliyor.

İlk olarak kalite standartlarımızdan bahsedecek olursak tüm ürünlerimiz birinci sınıf ve kalitede malzemeler tarafından üretiliyor. Bu malzemelerin içerisinde hiçbir alerjik veya kanserojen madde bulunmamakla beraber desenleri ve renkleri de kaliteli ve dayanıklı şekilde ürünlerimize işleniyor. Kısaca ürünlerimizin dış tasarımlarının güzelliği ve dayanıklılığının haricinde üretildiği maddeler ve bu maddelerin üründeki gramajına kadar kontrol ettiğimiz bir kalite standardımız mevcut.

Labor Tekstil ürünlerinin kalite standartlarından bahsettiğimize göre şimdi sırada ürün yelpazemiz var. Medikal ürün satışlarını tamamen siz değerli sağlık çalışanlarının istek ve arzularına göre yapıyoruz ve firmamız tarafından üretilen birçok ürünümüz mevcut. Medikal tekstil olarak aklınıza gelebilecek tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilmek için ürünlerimizde sizlerin moda tarzlarını da yansıttığımız için geniş ürün yelpazemizi sizlerin istek ve arzularına göre de modelliyoruz. Ürünlerimizin çeşitliliği ve çoğu ürünümüzdeki model ve kombin çeşitleri ise bizi diğer tekstil firmalarından ayırarak sizlere daha iyi bir hizmet vermemizi sağlıyor. Ürün yelpazemizden ve modellerinden bahsettiğimize göre sizlere birkaç ürünümüzü tanıtmak istiyoruz.

Sabo terlik modellerimiz şu sıralar sadece medikal olarak değil, diğer iş ve çalışma alanlarında da tercih edilmeye başlandı. Bunun sebebi ise ürünümüzün hem sağlıklı olması, hem de anatomik olarak ayağa tam oturması ile birçok çalışanın ayak ağrısı ve yorgunluğu sorunlarından kurtulmak istemeleri. Bizler de sizlerdeki bu talebi gördüğümüz için Sabo terlik ürünlerimizdeki renk ve model çeşitliliğimizi artırdık.

Doktor önlükleri modellerimiz ise diğer birçok firmanın aksine bay ve bayan kalıp olarak ayrı ayrı modelleniyor ve sizlerin kullanımına sunuluyor. Boy ve beden ölçülerinizi tam olarak girdiğiniz takdirde vücudunuza tam oturmasını ve pot bir görüntü ortaya çıkmamasını sağlıyoruz. Önlük modelleri içerisinde de birçok çeşit ve tür bulunduğu için sizler en çok beğendiğiniz ve sizi en rahat ettirecek önlük modelimizi seçebiliyorsunuz.

Hemşire formaları ürünlerimizde birçok model ve tasarım mevcut. Hatta bone ve sabo terlik kombini yapabileceğiniz tasarımlı ürünlerimiz de var. Kombin ve tasarımlara ek olarak hamile model ve tasarımlarımız da mevcut. Sizlerin istek ve arzusu üzerine bunların haricinde tesettür modellerimiz de var.

112 acil servis ürünleri ile de sizlerin ihtiyaçlarına cevap vermeye devam ediyoruz. Bu ürünlerimiz üretiminden yapısına kadar tamamen sizin çalışma şartlarınız ve ortamlarınız düşünülerek üretildi. Birçok modelinde yazlık ve kışlık olarak seçeneklerimiz mevcut. Hepsi de mevzuata uygun ve birinci sınıf ürünler. Tercih etmeniz durumunda memnun kalacağınızın garantisini veriyoruz.

Bizleri 1979 yılından beri tercih eden tüm çalışanlarımıza teşekkürler!

Bu haber toplam 40526 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim