• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Ankara 27 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Bursa 22 °C
  • Antalya 26 °C
  • İzmir 27 °C

Mehmet Çelebi: “Sağlık Turizmi Bizim Son Dönemde Olmazsa Olmazlarımız Arasında”

Mehmet Çelebi: “Sağlık Turizmi Bizim Son Dönemde Olmazsa Olmazlarımız Arasında”
Özel İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi, hastane olarak sağlık turizminin kendileri için olmazsa olmazlar arasında olduğunu...

Özel İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi, hastane olarak sağlık turizminin kendileri için olmazsa olmazlar arasında olduğunu belirterek "Sağlık turizmi bizim son dönemde olmazsa olmazlarımız arasında. Bölgenin birçok yerine sağlık turizmi hizmeti veriyoruz" dedi.

Basın mensuplarıyla bu sabah kahvaltılı toplantıda bir araya gelen Çelebi, yaptıkları çalışmaları değerlendirdi. Özellikle Batum'dan ciddi anlamda sağlık turizmi hastası aldıklarını kaydeden Çelebi, "Sağlık turizmi bizim son dönemde olmazsa olmazlarımız arasında. Bölgenin birçok yerine sağlık turizmi hizmeti veriyoruz. Kendi sınırlarımızı aştık özellikle Gürcistan Batum'dan ciddi anlamda sağlık turizmi hastası alıyoruz. Bu sadece bizi değil bölgedeki bütün hastanelere yayılan bir durum. Bizim buradaki yoğunluğumuz bulunduğumuz konum ve verdiğimiz hizmet itibariyle oldukça fazla. Ehemmiyetle üzerinde durup bunu daha çok artırmanın planlamalarını yapıyoruz. Bu işle ilgili ticaret odasının da bir projesi var. Tiflis, Trabzon uçuşlarıyla ilgili ciddi bir çalışmamız var sona doğru gelmiş bulunmaktayız. Bu noktada şehirden destek bekliyoruz. Uçak firması bizden 25 tane koltuk garantisi istiyor. Bizler kurum olarak destek vereceğiz, yapı olarak destek vereceğiz. Sadece bir, iki kurumun destek vermesi yetmez devlet kurumlarının da dâhil olması gerekiyor acentelerin dâhil olması gerekiyor. Oradan gelecek turistler sadece sağlık ihtiyaçlarını karşılamayacak bu şehirde konaklayacaklar alış veriş yapacaklar. Her kesimi ilgilendiren bir konu. Sağlık turizmin en büyük özelliği de turizmin 12 aya yayılması. Bakü'de de çok ciddi çalışmalarımız var hastane olarak ta çalışıyoruz ciddi yatırımlar yapıyoruz" dedi.

Basın mensuplarının yeni bir hastane projesiyle ilgili ise Çelebi, "Hastanenin taşınması diye bir şey söz konusu değil burası bizim ana binamız. Bir yerden bir yere hastane taşınmak kolay bir yapı değil. Yeniden imal etmek bugünün ekonomik şartlarında kolay değil ama yeni bir hastane projemiz var" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 5772 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim