• BIST 9079.97
  • Altın 2323.809
  • Dolar 32.3608
  • Euro 34.9399
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Bursa 9 °C
  • Antalya 17 °C
  • İzmir 16 °C

Memura en yüksek promosyon!

Memura en yüksek promosyon!
Gaziantep'deki Devlet Hastanesi çalışanları bankadan öyle bir promosyon aldılar ki bu bir ilk. Tüm memurlar böyle bir promosyon istiyor;

Gaziantep'deki Devlet Hastanesi çalışanları bankadan öyle bir promosyon aldılar ki bu bir ilk. Tüm memurlar böyle bir promosyon istiyor;


Gaziantep Şehitkamil Devlet Hastanesi ile İş Bankası Pazaryeri Şubesi arasında yapılan protokolle her çalışana 3 bin YTL maaş promosyonu dağıtılacak. Promosyon ücreti bir seferde ve nakit olarak ödenecek. Hastaneye bundan sonra gelecek personeller de geldiği tarihten itibaren anlaşmadan yararlanabilecek.

Tercüman'a göre; Gaziantep’in en yeni ve en modern hastanesi olan Şehitkamil Devlet Hastanesi’nde maaş promosyonu sevinci yaşanıyor. Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı Sağlık-Sen Gaziantep Şubesi yöneticilerinin yoğun girişimleri sonucu Şehitkamil Devlet Hastanesi ile İş Bankası Pazaryeri Şubesi arasında yapılan anlaşmaya göre, çalışanların maaşlarının 5 yıl süre ile İş Bankası Pazar Yeri Şubesi tarafından ödenmesi karşılığında her çalışana toplan 3 bin YTL promosyon verilecek. Banka bu parayı önümüzdeki günlerde çalışanlara bir seferde ve nakit olarak ödeyecek.

BUGÜNE KADAR ÖDENEN EN YÜKSEK PROMOSYON

Sağlık çalışanlarının her yıla karşılık bankadan 600 YTL maaş promosyonu olacak olması hastane çalışanları arasında büyük sevinç oluşturdu. 3 bin YTL’nin bugüne kadar Türkiye’de çalışanlara ödenen en yüksek promosyon olduğu ifade edildi.

Sağlık-Sen Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Ali Arayıcı, hükümetin memur maaşlarına önümüzdeki yıl yapacağı zammın sağlık çalışanlarını çok mutlu etmediğini ifade ederken, “Sendikamızın yoğun çalışmaları sonucu daha önce yapılan maaş promosyonu anlaşması iptal ettirilerek çok daha iyi şartlarda yeni bir bankayla anlaşma sağlanmıştır. Bu anlaşmaya göre Şehitkamil Devlet Hastanesi’nin her çalışanı 3 bin YTL promosyon ücreti alacak. Bu ücret bir defada peşin olarak ödenecek. Memur maaşlarına yapılan zammı yetersiz bulan sağlık çalışanları için alacakları 3 bin YTL promosyon ücreti büyük önem taşımaktadır’ diye konuştu.

SENDİKANIN GİRİŞİMLERİYLE OLDU

Hizmet sendikacılığı anlayışı ile sendikal hayata yeni bir soluk getirdiklerini ifade eden Sağlık-Sen Gaziantep Şube Başkanı Arayıcı, şöyle devam etti: “İdeolojik değil, hizmet sendikacılığı yapan Sağlık-Sen üyelerinin hak ve menfaatlerini korumak, onların daha iyi çalışma şartlarına kavuşmasını sağlamak için yoğun bir çalışma temposu ile hareket etmektedir. Bunun en bariz örneklerinden biri de Şehitkamil Devlet Hastanesi’ndeki promosyon anlaşmasıdır. Daha önceki banka ile yapılan anlaşmaya göre her çalışan 5 yıllık süre için toplan bin 300 YTL promosyon ücreti alacaktır. Sendikamızın yaptığı yoğun çalışmalar sonucunda geçmişte imzalanan anlaşma yetersiz bulunarak sözleşmenin feshi sağlanmıştır. Daha sonra da tüm bankalara teklif gönderilerek en fazla teklifte bulunan İş Bankası Pazaryeri Şubesi ile anlaşma sağlanmıştır. Türkiye’de ilk kez bu kadar yüksek maaş promosyonu ödenecek olması sendikamızın önemli bir başarısıdır. ”

İnternethaber

Bu haber toplam 1699 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim