• BIST 8479.26
  • Altın 1612.385
  • Dolar 27.5628
  • Euro 28.9037
  • Ankara 11 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Bursa 17 °C
  • Antalya 26 °C
  • İzmir 22 °C

Mesa'da glokom toplantısı

Mesa'da glokom toplantısı
Dünya Glokom Günü’nde hastalığın tanınması amaçlı bir etkinlik düzenleyen Mesa Hastanesi uzman isimleri biraraya topladı.

Dünya Glokom Günü’nde hastalığın tanınması amaçlı bir etkinlik düzenleyen Mesa Hastanesi uzman isimleri biraraya topladı.

Hastanenin Göz Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Nuray Akyol başkanlığında yapılan toplantının konuşmacıları ise, Prof. Dr. Nuray Akyol, Numune Hastanesi Göz Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Özlem Evren, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Ümit Ekşioğlu’ydu.

6 Mart Dünya Glokom Günü Etkinliği çerçevesinde Glokom Hastalığı’nın tanınması ve Glokom Hastaları’nın farkındalıklarının artırılması amaçlanan toplantıda hastalığın sessiz ve sinsi tabiatı yüzünden gelişmiş ülkelerdeki hastaların yüzde 50’sinin, az gelişmiş ülkelerdeki hastaların ise yüzde 90’ının hastalıklarının farkında olmadıkları anlatıldı. Etkinlikte glokomun ne olduğu, tedavi yöntemleri ve sonuçları hakkında bilgi verildi.

 

Bu haber toplam 1758 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim