• BIST 9883.12
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Ankara 26 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Bursa 21 °C
  • Antalya 28 °C
  • İzmir 23 °C

Multivitaminler ile zinde kalın

Multivitaminler ile zinde kalın
Vücutlarının görünüşünden memnun kalmayan kişiler spora başlamaya karar verdiklerinde tüm hayatlarını da spora göre değiştirmek zorunda kalıyor.

Vücutlarının görünüşünden memnun kalmayan kişiler spora başlamaya karar verdiklerinde tüm hayatlarını da spora göre değiştirmek zorunda kalıyor. Bu aşamada eğer kişiler yeme alışkanlıklarını, uyku düzenlerini ve günlük aktivitelerini spora göre ayarlamazlarsa sonuca gitmeleri oldukça zor oluyor. Yemeklerini yerken protein ağırlıklı beslenmeye başlayan kişiler bu sayede kasların ihtiyacı olan proteini de vücutlarına almış oluyorlar. Ancak bu durumda kişilerin aldıkları vitamin ve mineral oranlarında düşmeler yaşanabiliyor. Bunun üzerine bir yandan işlerine ya da okullarına giden bir yandan da sporlarını aksatmadan yapan kişiler gün içerisinde yorgun düşebiliyor. Bu sebeple de onları zinde tutacak ve vitamin eksikliğini giderecek olan yan ürünlerin kullanılması gerekiyor.

Gün içerisinde ihtiyaç duyulan enerjinin ve vitaminlerin sağlanması için animal pak ürünü tercih edilebiliyor. İçerisinde onlarca farklı vitamin ve mineral bulunduran bu mucize ürün kişilerin gün içerisinde hiçbir sorun yaşamadan yoğun tempoda hayatlarına devam edebilmesini sağlıyor. Vitamin A ve Vitamin C ağırlıklı olan bu ürün B sınıfı vitaminlerin de tamamını içeriyor. Enerji vermesi amacıyla Arjinin de bulunduran ürün, BCAA desteği ile birlikte spora en iyi şekilde destek veriyor. Bu ürünü alan kişiler mineral ve vitamin eksikliklerini tamamen ortadan kaldırırken içeriğindeki protein ce BCAA ile sporlarından maksimum verimi alıyorlar. Bu sebeple de birçok kişinin spor besinleri arasında ilk tercihi bu ürün oluyor.

Ürünün kutusunun içerisinde tabletler kendi arasında paketlenmiş halde oluyor. Bu zengin içeriği tek bir tablette bulundurmak mümkün olmadığından 11 farklı tablet ile birlikte bu vitamin ve minerallerin tamamı kullanıcılara kazandırılıyor. Tamamı doğal yollardan üretilen bu ürünler günlük ihtiyacı tamamen karşılıyorlar. Farklı boylarda olan bu tabletlerin tamamı orta boylu tablet sınıfına girerken kullanıcılar gün içerisinde 1 paket tüketiyorlar. Paketin içerisinden çıkan 11 adet tabletin teker teker alınması gerekiyor. Bu aşamada bol su kullanılması kişilerin dikkat etmesi gereken etmenlerden birisi oluyor. Sabah kahvaltısının yanında ya da öğle yemeği ile birlikte bu tabletlerin alınması gerekiyor. Kullanıcılar kendilerini en rahat ettikleri şekilde bu ürünü kullanabiliyorlar.

Bu ürün dünyada sporcular tarafından en fazla tercih edilen vitamin desteği olarak gösteriliyor. 256 yıldan fazla süredir üretimine devam edilen bu ürünün her geçen gün müşteri sayısında da ciddi bir artış görülüyor. Bu doğrultuda zengin içeriği ve kolay kullanımı ile birlikte sporcular her zaman bu ürünü tercih etmeye devam ediyor. Spor besinleri kategorisinde yer alan çok sayıda ürün ile birlikte bir yarış içerisinde olan bu ürün uzun yıllardır liderliği kimselere kaptırmıyor. Buna rağmen fiyatı hala uygun düzeylerde kalıyor. Sporcu besinleri için oldukça uygun servis fiyatına sahip bu ürün 44 gün rahatlıkla kullanılabiliyor.

Fitbull sitesine giren kişiler Animal Pak ürününü alarak vitamin eksikliğini gidermek isterlerse bunun için 199 TL ödeme gerçekleştiriyorlar. Bu ödemeyi yaparken kişiler isterlerse kredi kartlarına taksit imkânı ile birlikte bu bedeli 9’a bölebiliyor. Buna ek olarak havale ile yapılan alışverişlerde Fitbull sitesi %5 indirim gerçekleştirdiğinden 189,05 TL fiyat ile de ürünün satın alınması mümkün oluyor. 44 gün kullanılabilen bu ürünün bir servisi 4,52 TL fiyat ile satılmış oluyor. Bir sporcunun ihtiyacı olan tüm maddeleri içeren bu ürün için gülük ödenen bu bedel oldukça uygun görülüyor. Siparişlerini veren kişilerin ürünleri aynı gün içerisinde kargoya verilirken bu aşamada bir kargo ücreti de alınmıyor. Hediyeleri ile birlikte satın aldıkları ürünler en kısa sürede kullanıcılara iletiliyor.

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Bu haber toplam 3046 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim