• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Ankara 18 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Bursa 17 °C
  • Antalya 21 °C
  • İzmir 20 °C

Neova Sigorta Online Teklif Nasıl Alınır?

Neova Sigorta Online Teklif Nasıl Alınır?
Faizsiz sigortacılık (tekaful) anlayışı ile hizmet veren ve 1800 aşkın acente ile 939 banka şubesi aracılığıyla müşterilerine hizmet veren Neova Sigorta, trafik sigortası, dask, sağlık sigortası gibi ürünlere sahip.

 

2009 yılında kurulan ve bu yıldan beri faaliyetlerini hız kesmeden sürdüren Neova Sigorta, birçok kişiye güzel bir hizmet sunmaktadır. Faizsiz sigortacılık (tekaful) anlayışı ile hizmet veren ve 1800 aşkın acente ile 939 banka şubesi aracılığıyla müşterilerine hizmet veren sigorta şirketi trafik sigortası, dask, sağlık sigortası gibi ürünlere sahip. 

Sunduğu başarılı hizmetle ismini de duyurmaya devam eden sigorta şirketinin ürünlerini online olarak görebilirsiniz. Günümüzde online olarak yapamayacağınız şey oldukça az. Bu yüzden sigorta yaptırmak istediğiniz zaman da ilk yapacağınız şey interneti ziyaret etmek olmalı. Bu ziyaret sonrası kendiniz için uygun bir sigortayı bulacaksınız ve artık siz de birçok soruna karşı sigorta önlemi almış olacaksınız.

sigorta1.jpg

Sigorta İşlemlerinizi Kolay ve Uygun Fiyatlı Yapın

Online olarak teklif almanın çok basit bir yolu var o da Sigortam.net sitesini kullanmak olacaktır. Neden mi? Çünkü Sigortam.net tarafından size birçok sigorta firması gösterilmektedir. Bunlar içerisinde farklı seçeneklere bakabilir ve farklı seçeneklerin hepsi için teklif alabilirsiniz. Online teklif almak için yapmanız gereken tek şey istediğiniz sigorta türünü belirlemek ve o sigorta türü için teklif al seçeneğine tıklamak.

Seçeneğe tıkladıktan sonra karşınıza gelen ekranda gerekli tüm yönlendirmeyi alacaksınız. Sizin girmeniz gereken bilgiler zaten karşınıza çıkacak, bu bilgiler aracılığıyla teklifinizi alacaksınız. Araç, konut, sağlık gibi bir çok sigorta türü üzerine hizmet veren internet sitesi sayesinde, sadece 5 dakikada ve 3 adımda sigortanızı satın alabilirsiniz.  

sigorta2.jpg

Birkaç Dakika İçerisinde Neova Sigorta Teklif Al      

Sigortam.net aracılığıyla teklif almak oldukça kolay ve oldukça hızlı oluyor. Sadece birkaç dakika içerisinde Neova sigorta teklif al işlemini yaparak, poliçeleri görüntüleyebilirsiniz. Yapmak istediğiniz şeyleri zaman bulamadığınız için erteliyor olabilirsiniz. Sigorta bunlardan birisi olabilir.

Şimdi kim sigorta firmalarını ziyaret edecek ve bilgi alacak diye düşünüyor da olabilirsiniz. Bu düşüncelerden vazgeçme zamanı ve sadece birkaç tuşla bütün sigorta işlemlerinizi en uygun fiyatlar ve en iyi hizmetler ile yapmaya başlamış olacaksınız. Eğer sigorta yaptırmak istiyorsanız veya bir bilgi alayım ona göre karar vereyim diyorsanız kesinlikle Sigortam.net üzerinden araştırma yapmalısınız.

Sigorta Sizin Kendinizi Garantiye Almanızdır

Kendinizi garantiye almanın en doğru yolu sigorta yaptırmaktır. Size en büyük desteği sigorta firmaları verir. Bir sorunla karşılaştığınız zaman hasarınızı karşılayacak birisini bulamazsınız, sigorta firmaları hariç. Sigortanız varsa ve bir kaza meydana geldiyse hemen gerekli numaraları arayarak iletişim kurabilirsiniz. İletişim sonrasında kısa sürede hasar tespit ekibi gelir ve hasarınız tespit edilir. Sonrasındaysa gerekli adımlar atılarak hasarınız karşılanır ve siz de sigortanız olduğu için mutlu sonla ayrılırsınız.

Ülkemizde sadece zorunlu trafik sigortası bulunmakla birlikte, bankalar kredi kullandırdığı müşterileri için de sigorta yapmaktadır. Örneğin bireysel ihtiyaç kredilerinde hayat sigortası veya konut kredisi çektiğiniz zaman, almış olduğunuz evin zorunlu konut kredisini de yaptırmanız gerekiyor.

sigorta3.jpg

Tüm Sigortalar Tek Noktada

Bugün 5,5 milyon kişiye hizmet veren Sigortam.net, tüm sigortalarınızı bir arada tutmanızı, takip etmenizi sağlıyor. Haliyle bilgisayar başına geçerek ya da 0850 250 2400 telefon numarasını arayarak sigorta danışmanları ile işinizi yürütebilirsiniz.

Böylelikle hem zamandan tasarruf edecek, hem tüm sigortalarınızı takip eden danışmanlarınız olacak, hem en uygun fiyatlar ile karşılaştırmalı olarak bir çok sigorta firmasından farklı teklifler alarak bunları değerlendirmiş olacaksınız.

Sigortacılık alanında faaliyet gösteren firmaların tamamından teklif almanız mümkün olacağı için, poliçe kapsamlarını da inceleyerek, size uygun olanı seçip hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.

Bu haber toplam 2358 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim