• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Bursa 18 °C
  • Antalya 28 °C
  • İzmir 22 °C

Niksar, Reşadiye Ve Zile’den Örnek Sağlık Performansı

Niksar, Reşadiye Ve Zile’den Örnek Sağlık Performansı
Tokat'ta Serviks Kanseri Farkındalık Ayı'nda başarıya ulaşan Niksar, Reşadiye ve Zile; sağlık hizmetlerindeki özverili çalışmalarıyla öne çıkıyor.

Tokat'ta Serviks Kanseri Farkındalık Ayı'nda başarıya ulaşan Niksar, Reşadiye ve Zile; sağlık hizmetlerindeki özverili çalışmalarıyla öne çıkıyor. Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Nilay Elibol ve ekibi, ilçelerin başarılı sağlık müdürlüklerini ziyaret ederek, kanser taramalarındaki yüksek başarıları için teşekkür belgelerini takdim etti.

2024 yılının Ocak ayında, "Serviks Kanseri Farkındalık Ayı" kapsamında ülkemizde kanser taramalarına olan ilginin en yüksek olduğu bölgelerde başarı ödülleri dağıtıldı. Bu kapsamda Tokat'ta Niksar İlçe Sağlık Müdürlüğü, Reşadiye İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Zile İlçe Sağlık Müdürlüğü, bu başarılı tarama oranlarıyla dikkat çekti. Tokat Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Nilay Elibol, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Nurten Sandal Aktaş, Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Birim Sorumlusu Dr. Gülcan Başara ve Halk Sağlığı Uzmanı Uzm. Dr. Nimet Pınar Baysan tarafından yapılan ziyaretlerde, ilçe sağlık müdürlüklerine teşekkür belgeleri takdim edildi. Bu ödüller, kanser taramalarına gösterilen yoğun ilgi ve özverili çalışmaların bir sonucu olarak verildi. Niksar, Reşadiye ve Zile ilçelerindeki sağlık ekipleri, halk sağlığına yönelik önemli bir katkı sağlamış ve kanser taramalarının yaygınlaşması ve bilinirliğinin artmasına öncülük etmiştir. Bu başarılar, toplum sağlığının korunması ve hastalıkların erken teşhis edilmesi için yapılan çalışmaların ne kadar önemli olduğunu bir kez daha göstermiştir.

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 916 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim