• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Ankara 27 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Bursa 22 °C
  • Antalya 26 °C
  • İzmir 27 °C

Obezite Merkezi 3. Mezunlarını Verdi

Obezite Merkezi 3. Mezunlarını Verdi
Çağımızın en önemli sorunlarından biri haline gelen obezite ile mücadeleyi başlatan Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Obezite Merkezi, yeni...

Çağımızın en önemli sorunlarından biri haline gelen obezite ile mücadeleyi başlatan Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Obezite Merkezi, yeni mezunlarını verdi.

Doktor, diyetisyen, psikolog ve fizyoterapistten oluşan ekip tarafından; Programa kayıt ve ön tarama, sağlık taraması, eğitimler-bilinç değişimi, planlamalar-davranış değişimi, hedef kiloya ulaşma ve koruma olmak üzere 6 modülden oluşan eğitimi tamamlayarak aşırı kilolarından kurtulanlar, Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Muhammet Ali Kayıkçı, Obezite Merkezi Koordinatörü ve Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mevlüt Pehlivan, Obezite Merkezi Sorumlusu Doç. Dr. Zerrin Gamsızkan ve merkez eğitimcilerin elinden mezuniyet belgelerini aldı.

"Sağlık Bakanlığı destekliyor"

Sağlık Bakanlığı'nın destekleriyle isteyen herkesin ücretsiz bir şekilde yararlanabileceği Obezite Merkezi, birçok sağlık sorununa yol açan obezite ile mücadeleyi kararlı bir şekilde sürdürüyor.

Obezite Merkezi'nde 6 ay süreyle eğitim alarak fazla kilolarından kurtulan danışanları tebrik eden Hastane Başhekimi Kayıkçı, gösterdikleri irade ve kararlıkları için kendilerini tebrik etti.

Obezite Merkezi Koordinatörü Pehlivan ise sürdürülebilir sağlıklı bir yaşam için Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Obezite Merkezi'nin yaptığı çalışmaların önemine değinerek, bilinçli ve sağlıklı kilo vermek için Obezite Merkezi'nin doğru adres olduğunun altını çizdi.

"Obezite merkezi sayesinde doğru davranış şekillerini öğrendik"

Doktor, psikolog, fizyoterapist ve diyetisyenlerin eşliğinde sağlıklı kilo vermenin ayrıcalığını yaşayan Obezite Merkezi danışanları, yapılan çalışmalardan dolayı duydukları memnuniyetlerini dile getirerek, merkez sayesinde sağlıklı yaşam için doğru davranış şekillerini öğrendiklerini dile getirdi. Fazla kilolarından dolayı birçok sağlık sorunuyla ve hareket kısıtlaması ile karşı karşıya kaldıklarını söyleyen Obezite Merkezi danışanları, 6 ay sonunda sağlıklı kiloya ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Kilo sorunu yaşayan herkese Obezite Merkezi'ni önerdiklerini söyleyen danışanlar, gösterdikleri özverili çalışmaları için Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Obezite Merkezi çalışanlarına teşekkür etti.

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 980 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim