• BIST 9763.37
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Bursa 19 °C
  • Antalya 24 °C
  • İzmir 18 °C

Organik Medikal Ürünleri - Kalender Sağlık

Organik Medikal Ürünleri - Kalender Sağlık
Ülkemizde pek çok erkek çocuğu sünnet olmaktadır. Sünnet sonrası dönem çocuklar için çok daha zor geçmektedir. Yaralı bölgeyle temas etmemesi için genellikle çocuklara etek giydirilir.

2007 yılında kurulan biyomedikal sağlık ürünleri firmamız Kalender Sağlık, 2012 yılından itibaren Ege, İç Anadolu ve Akdeniz bölgelerine satış yapmaktadır. Eczanelere, hastanelere ve medikal ürünleri dükkanlarına biyomedikal sağlık ürünleri satışı yapmaktayız. 2014 yılından itibaren Kalender sağlık web sitemiz üzerinden satış yapıyoruz. Web sitemizde Sünnet Külodu Sevibebe, DEPEND MESANE PEDİ 12’Lİ VE CANPED ANATOMİK HASTA BEZİ gibi yatalak hasta bakım ürünlerine ulaşabilirsiniz. Bunun yanı sıra perakende olarak spor aletlerimizden faydalanabilirsiniz. Hastaneniz için toptan alışveriş yapabilir sizin için hazırlanan özel fırsatlardan faydalanabilirsiniz. Web sitemizde yer alan toptan fiyatları görüntülemek için üye olurken firmanızın ismini belirtmeniz gerekiyor. Bu işlemi yapmazsanız site üzerinde perakende fiyatları görürsünüz.

Sünnet Külodu

Ülkemizde pek çok erkek çocuğu sünnet olmaktadır. Sünnet sonrası dönem çocuklar için çok daha zor geçmektedir. Yaralı bölgeyle temas etmemesi için genellikle çocuklara etek giydirilir. Ancak gece uykuları çocuklar için kabus olur. Ayrıca erkek çocuklar genellikle etekle sokağa çıkmak istemezler. Bu sorunları yaşamamak için özel olarak üretilmiş olan sünnet külotlarından faydalanabilirsiniz. Sitemizde bulunan Sünnet Külodu Sevibebe markasına aittir ve ergonomik plastikten yapıldığı için hiçbir sorunla karşılaşmazsanız. Külodun ön tarafına dikilmiş olan plastik ergonomik parça yaralı bölgeye herhangi bir şeyin değmesini engeller. %100 pamuktan yapılmış kumaşa sahip olan Sünnet Külodu Sevibebe herhangi bir alerjiye neden olmaz. Son dönemlerde doktorların da önerdiği sünnet külodunu sitemizden perakende olarak temin edebilirsiniz. Yatalak hastaların evde bakımını yapmak için birçok medikal ürünlere ihtiyaç duyabilirsiniz. Yatalak hastalar için web sitemizden hasta bakım kategorisi altından bir sürü hasta karyolası bulabilirsiniz. Standart yataklardan hastalar için özel olarak üretilmiş olan yatakları bulabilirsiniz. Yatalak hastalarda oluşan genel problemlerden birisi de yatak yaralarının bakımıdır. Yara bakımı için özel ürünleri web sitemizden kolaylıkla edinebilirsiniz. Ürünlerin fiyatını görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Yatalak hastalarda bir diğer problemde tuvalet problemidir. Hastanın rahatlığı açısından tuvaletini yapması için ürünler geliştirilmiştir. Hastanın rahat edebilesi için bezin rahatlığı çok önemlidir. Sitemizde bulunan yetişkin bezleri kategorisinden bezlere bakabilirsiniz.

Hasta Bezi

CANPED ANATOMİK HASTA BEZİ emici tabakası ile özellikle idrar kaçıran hastalar için idealdir. Hastanın kendini güvende hissetmesini sağlayarak idrarı emer. Özel dokusu sayesinde ses yapmayan bez hastayı rahat hissettirir. Yatalak hastalarda da bu bez tercih edildiği gibi idrar kaçırma problemlerinde de güvenle kullanılabilir. Bez dermatolojik olarak test edilmiştir. Hastanın derisinde tahrişe ya da kızarmaya neden olmaz. Yoğunluğu arttırılmış güçlü emici tabakası ile hastayı kuru ve güvende hissettirir. Ürün bez değişim zamanını gösteren ıslaklık göstergesine de sahiptir. CANPED ANATOMİK HASTA BEZİ yetişkin bireyler tarafından güvenle tercih edilebilir. Kullanımı oldukça kolay ve pratik olan bu ürün sayesinde yaşadığınız idrar problemlerinin hepsinden kurtulabilirsiniz. Kadınlar belli bir yaştan sonra mesanelerini tutmakta zorlanabilirler. 40 yaş üstü her 3 kadından 1’i, 50 yaş üstü her 10 erkekten 1’i istemsiz idrar kaçırma problemi yaşıyor. Pek çok kişi öksürme, hapşırma, ıkınma gibi iç karın basıncını arttıran eylemler nedeniyle idrarını tutamakta. Mesane zayıflığı ile ilgili yapılacak en kötü şey bu sorunu görmezden gelmektir. Bu sorunu yaşıyorsanız mutlaka bir doktora görünmeli ve mesane pedi kullanmalısınız. Web sitemizde bulunan DEPEND MESANE PEDİ 12’Lİ ürünümüz bu hastalar için oldukça uygundur. Kadınlar için özel olarak tasarlanmış ürünlerimiz bulunmaktadır. Kum saati şeklindeki tasarımı daha iyi bir koruma sağlar. Elastik bariyerler ise sızıntıları engeller. Erkekler için olan mesane pedi anatomik yapıya tam ve rahat bir koruma sağlar. Bariyerler sayesinde aktifken bile sızıntıları engeller. Koku önleyici özelliği sayesinde rahatlık sağlar. İnternet sitemizden bu ürünü oldukça kolay bir şekilde sipariş edebilirsiniz. Ayrıca sitemiz üzerinden yapılan 50 lira ve üzeri alışverişlerinize sürpriz hediyeler gönderiyoruz. Uygun fiyata ithal medikal ürünlerden, tekerlekli sandalyelere ve yukarıda anlattığımız Sünnet Külodu Sevibebe ürünlerine oldukça uygun fiyatlarla kavuşabilirsiniz. Medikal derneğine üye olan firmamızdan online olarak alışveriş yapabilirsiniz. Kredi kartı bilgileriniz sistemimizde şifrelenerek korunmaktadır. Dışarıdan birisi ya da kendi çalışanlarımız dahil kimse sizin bilgilerinizi görmemektedir. Medikal ve tıbbi ürünlerde güvenli alışveriş için Kalender Sağlık firmasını tercih edebilirsiniz.

Bu haber toplam 3156 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Pandemi Günlerinde Online Alışveriş ile Riski Minimuma İndirin!06 Ekim 2021 Çarşamba 13:55
  • Şirin Bir Kasabada Tatil Yapmak İsteyenlere: Adrasan05 Ekim 2021 Salı 08:45
  • Skechers Spor Ayakkabı Fiyatları05 Ekim 2021 Salı 08:41
  • Çiftlik İşçisi İş İlanları05 Ekim 2021 Salı 08:37
  • Aşçı İş İlanları05 Ekim 2021 Salı 08:35
  • Sevgiliye Hediye Kutusu Hazırlamak İsteyenlere 4 Harika Öneri22 Eylül 2021 Çarşamba 18:15
  • Perkotek X Ray Cihazları03 Eylül 2021 Cuma 10:02
  • Perkotek Üst Arama Dedektörü03 Eylül 2021 Cuma 10:01
  • Perkotek Kapı Kilit Sistemleri01 Eylül 2021 Çarşamba 10:05
  • Perkotek Personel Takip Sistemi30 Ağustos 2021 Pazartesi 09:41
  • EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim