Kara, İl Sağlık Müdürlüğünde düzenlenen törende görevi Hasan Öznavruz'dan teslim aldı.
Öznavruz, çiçek verdiği Kara'ya başarı diledi.
Kara da devraldığı hizmet görevini daha ileri taşımak için çalışacağını belirtti.

Kara, İl Sağlık Müdürlüğünde düzenlenen törende görevi Hasan Öznavruz'dan teslim aldı.
Öznavruz, çiçek verdiği Kara'ya başarı diledi.
Kara da devraldığı hizmet görevini daha ileri taşımak için çalışacağını belirtti.
Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Yönetmeliği Yenilendi: GETAT Hizmetlerinde Kapsam GenişlediSağlık Bakanlığı tarafından yayımlanan yeni Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp (GETAT) Yönetmeliği ile uygulama alanları genişletildi, erişim kolaylaştırıldı ve sağlık kuruluşlarına yeni yetkiler verildi.
Van'da yolu kapanan mahallede rahatsızlanan çocuk ekiplerin çalışmasıyla hastaneye ulaştırıldıVan'ın Çatak ilçesinde kar nedeniyle yolu kapanan mahallede rahatsızlanan 3 yaşındaki çocuk, ekiplerin çalışmaları sonucu hastaneye ulaştırıldı.
Bakan Memişoğlu sağlık çalışanlarının yeni yılını kutladıSağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, sağlık çalışanlarının yeni yılını kutladı.
112 Acil Çağrı Merkezlerince bu yıl 95 milyon çağrı yanıtlandı112 Acil Çağrı Merkezlerince 2025 yılında 95 milyon çağrıya yanıt verildi, 35 milyon vakaya müdahale edilmesi sağlandı.
Ve burası da bir devlet hastanesi
14 soruda Koronavirüs hakkında kendinizi test edin...
Gilaburu meyvesi kanserden koruyor
Endonezya’daki deprem: Ölü sayısı bin 203'e yükseldi
KVKK’dan İşverenlere Biyometrik Mesai Takibi Uyarısı: Parmak İzi ve Yüz Tanıma Sistemlerine Sınırlama
10 Yıl Böbrek Nakli Bekledi, Organ Bağışıyla Hayaline Bir Adım Daha Yaklaştı
ASYOD'dan Dünya Tütünsüz Günü Mesajı: Gençler Nikotin Ürünlerinin Hedefinde
Dünya Tütünsüz Günü'nde Uzmanlardan Kritik Uyarı: Sigara ve Puff İnme Riskini Artırıyor