• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Ankara 18 °C
  • İstanbul 17 °C
  • Bursa 24 °C
  • Antalya 17 °C
  • İzmir 23 °C

Özel Aydın Şifa Hastanesi hizmete açıldı

Özel Aydın Şifa Hastanesi hizmete açıldı
Aydın'daki özel bir hastaneyi bünyesine katan Şifa Sağlık Grubu'nun yeni hastanesi törenle hizmete açıldı.

Şifa Hastaneleri Sağlık Grubu Aydın’da da yeni bir Şifa Hastanesi açarak vatandaşa hizmet vermeye başladı. Türkiye’nin birçok yerinde sağlık açısından adından sıkça söz ettiren Şifa Sağlık Grubu gün geçtikçe çalışmalarına yenilerini eklemeye devam ediyor.

Hizmet portföyüne Aydın’ı da ekleyen Şifa Sağlık Grubu, uzman sağlık ekibiyle Aydın’da da vatandaşın hizmetine girdi.Şifa Hastanesini açılış törenine; Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu, Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan ve Yardımcısı Sümran Ünal, Şifa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Erdoğan, Şifa Sağlık Grup Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ateş, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahaddin Çetindoğan, Aydın Ticaret Odası Meclis Başkanı Sefa Yüksel, Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken, Aydın Tabip Odası Başkanı Metin Aydın, Aydın Vergi Dairesi Başkanı Mesut Yılmaz, Şifa Sağlık Grubu çalışanları ve çok sayıda davetli katıldı.Türk tıbbına hizmet etmek adına zor şartlar altında başlayarak bugünlere geldiklerinin altını çizen Şifa Sağlık Grup Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ateş, “Ege’de İzmir’in dışına çıkmak için neler yapabildiğimizi düşünürken listedeki şehirler arsında Aydın ilk başlarda yer alıyordu. Buradaki doktor arkadaşlarımızla tanıştık ve Aydın’a yakışır güzel bir biçimde sağlık hizmeti verecek olan bu mütevazi hastaneyi Şifa grubu olarak Aydın’a kazandırmış olacağız. Sağlık hizmeti çok emek isteyen bir süreç ve gereken hizmetlerin de en iyi şekilde eksiksiz verilmesi gereken bir sektördür. Hataları ve eksiklikleri sıfırlara indirerek hatalardan ders çıkararak en iyi şekilde hizmet vermeye çalışıyoruz. Yılda 1 milyondan fazla hastaya hizmet veriyor. 30 bine yakın ameliyat yapıyoruz. Bini geçkin açık kalp ameliyatı ile yaklaşık 15 bin civarında da kardiyolojik müdahale yapıyoruz. İnşallah Aydın’da da bu marka kuvvetimizle vatandaşa en iyi hizmeti vermeye çalışacağız” dedi.

"ŞİFA HASTANESİ’NİN AYDIN’A ŞİFA OLMASINI DİLİYORUM"

Sağlık sorunlarının ülke genelinde tüm yurttaşlar için kanayan bir yara olduğunu dikkat çeken Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, “Yıllardır sağlıkla ilgili ülkemizin genel bütçesinden yapılan harcamaların da her yıl artmasına karşın yeterli hizmetlerin verilemediğini yurttaşlarımızın sağlık yönüyle kurumlardan yeterince yararlanmadıkları şikayetlerini hep alırız. Sağlık hizmetlerine yönelik olarak harcamalar artmakta fakat halkımızı memnun edici sağlık hizmeti verilir noktada değildir. Sosyal güvenlikte memnuniyet oranı yüzde 40’tan yüzde 69’a çıkmış ama Aydın ilimiz sağlık hizmetlerinden memnuniyet bakımından Türkiye’de 45. sırada kalmıştır. Demek ki sağlık konusundaki hizmetlerimiz Aydın’da yeterli değil. Aydın’a yeni kazandırılan Şifa Hastanemizle bu eksikliklerimizin bir ölçüde giderilmesine katkı sağlayacaklarını ben ümit ediyorum. Şifa Hastanesi’nin Aydınımıza ve Adın halkımıza şifa olmasını diliyorum. Bu duygularla hastanemizin hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.Konuşmaların ardından hastane açılışını yapmak üzere protokol üyeleri kurdele kesimine katıldı. Daha sonra Özel Aydın Şifa Hastanesi bahçesinde davetlilere kokteyl verilerek açılış programı son buldu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 6751 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim