• BIST 9067.6
  • Altın 2293.698
  • Dolar 32.31
  • Euro 35.1283
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Bursa 23 °C
  • Antalya 20 °C
  • İzmir 25 °C

'Özel hastanelerin dişçisi olacağız'

'Özel hastanelerin dişçisi olacağız'
Amerikalı fon GEF tarafından satın alınan Dentistanbul, özel hastanelerdeki diş bölümlerini işleterek büyümeyi, bu sistemle 3 yılda 50 milyon dolar harcayıp15 hastane açmayı hedefliyor..

Amerikalı fon GEF tarafından satın alınan Dentistanbul, özel hastanelerdeki diş bölümlerini işleterek büyümeyi, bu sistemle 3 yılda 50 milyon dolar harcayıp15 hastane açmayı hedefliyor..

ABD'li Global Environment Fund (GEF) tarafından geçtiğimiz yıl satın alınan diş hastanesi Dentistanbul'un Genel Müdürü Bülent Kiymir, özel hastanelerdeki diş bölümlerinin işletmesini üstlenerek agresif büyüyeceklerini söyledi. İlk olarak Göztepe'deki Medical Park Hastanesi'nin diş bölümünü aldıklarını ifade eden Kiymir, Adana, Mersin, Antalya, Bursa gibi kentlerdeki hastanelerden bu yönde teklifler aldıklarını kaydetti. Mart 2007'de Dentistanbul'u aldıktan sonra hastaneye yeni bir yönetim ve standart getirdiklerini anlatan Kiymir, büyüme kanallarıyla ilgili stratejilerinde de değişiklik yaptıklarını dile getirdi. Kiymir, "Fakat asıl olarak, Türkiye'deki mevcut hastanelerin ya da kurulmakta olan özel hastanelerin diş bölümlerini işleterek büyüyeceğiz. Dünyada genellikle otellerdeki büyük zincirlerin, dünyanın farklı ülkelerinde uyguladıkları sistemi biz Türkiye'de sağlık sektöründe izleyeceğiz. Bu sistemle Dentistanbul markasını başka hastanelere taşıyacağız" diye konuştu.

50 MİLYON $'LIK YENİ YATIRIM
Hem kendi açacakları hastaneler için hem de özel hastanelerde işletecekleri bölümler için üç yılda 50 milyon dolarlık yatırım yapacaklarını anlatan Kiymir, bu süre içinde hastane sayısını da 15'e çıkaracaklarını bildirdi.
Türkiye'de kurumsal yapıya kavuşmuş başka bir diş hastanesi olmadığını savunan Kiymir, şunları söyledi: "Bu avantajımızı kullanarak, özel hastanelerin diş bölümlerini işletmeyi istiyoruz. Araştırmalarımız devam ediyor; tabi bize gelen talepler de var. Öncelikle Adana, Mersin, Antalya, Bursa gibi kentleri hedefliyoruz." Bu sistemin iki taraf için de 'kazan-kazan' süreci oluşturacağını kaydeden Kiymir, dişteki sekiz uzmanlık alanındaki bilgilerini bu hastanelere taşıyacaklarını ifade etti. Hasta memnuniyeti için sık sık anket yaptıklarını ifade eden Kiymir, son yaptıkları araştırmayı şöyle anlattı: "En sonuncusunu, yeni açılan Medical Park'ta yaptık. Buradaki hastalara, 'Dentistanbul markası için mi yoksa hastanede hizmet alırken diş bölümüne de mi geldiklerini' sorduk. Yüzde 50-50 seviyesinde çıktı. Sonuç bizi çok mutlu etti. Bunu da aslında Dentistanbul markasının hastalar arasında iyi bir yer oluşturduğuna işaret olarak görüyoruz."

www.sabah.com.tr

Bu haber toplam 1867 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim