• BIST 9836.42
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Ankara 23 °C
  • İstanbul 17 °C
  • Bursa 20 °C
  • Antalya 25 °C
  • İzmir 19 °C

Pijama Özgürlüğü

Pijama Özgürlüğü
Evde vakit geçirirken insanlar genellikle rahat giyinmek ister. Bazı insanlar evde pijamadan vazgeçemezler.

Pijamanın özgürlük olduğuna dair ortak bir kanıya varan pek çok Türk insanı, kışın polar pijama takımlarını tercih ederken yazın ise şortlu ve desenli pijama modellerini tercih ediyor. Ülkemizde her yaşa ve zevke hitap edecek binlerce pijama modeli üretiliyor. Pijama şıklığı diye bir moda akımı günümüzde yoğunlaşmaya başladı. Ev şıklığı olarak da adlandırılan bu pijama şıklığında insanlar çizgili ve yakalı saten ya da pamuklu pijama takımlarını da çoğunlukla tercih ediyor.

Hamile Gecelik Modası

Hasta ve hamileler rahat hareket etmek ve aynı zamanda şık görünmek için hamile gecelik modellerini tercih ediyor. Hamile kadınlar için özel üretilmiş birbirinden güzel ve rahat rengarenk pijama modelleri bulunuyor. Hastanede ve evde rahatlıkla giyebileceğiniz bu modeller aynı zamanda pamuklu yapısı ile teri emiyor ve hasta olmanızı da önlemeye yardımcı oluyor. Loğusa kadınların rahatlıkla tercih edebileceği birbirinden güzel lohusa pijama modelleri satıla sunuluyor. Büyük ilgi gören bu pijamalar ikili, üçlü hatta dörtlü takım olarak da satıla sunuluyor. Alt üst pijama takımının yanı sıra sabahlık ve terlikle de bu ürünleri takım yaparak tercih edebilirsiniz.

Pijama Şıklığında Moda

Pijama şıklığı, özellikle kış aylarında kadınların vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Kış ayında evde toplantılar ve ev partileri yapıldığı için pijama ürünlerine ilgi de artıyor. Yatarken de kendinizi güzel hissetmek ve aynı zamanda da şık görünmek istiyorsanız en güzel pijamaları satın alabilirsiniz. Hamilelerin tercih edebileceği hamile pijama modelleri de son zamanlarda büyük ilgi görüyor. Hamileler hem seçtikleri pijamanın hem şık hem de rahat olmasına dikkat ediyor. Hastanede kullanmak için aldıkları pijamanın genellikle önden düğmeli kolay çıkarılıp giyilebilecek bir yapıda olmasına dikkat ediliyor. Kullanımı kolay olan bu ürünler, rahatlığınızı düşünerek tasarlanıyor. Dilerseniz sabahlıkla ya da polar hırka ile de tamamlayabileceğiniz bu pijamalar ile rahat hareket edebilirsiniz.

Doğum Sonrası Tercih Edilebilecek Pijama Modelleri

Doğum sonrası lohusa kadınlar pijama seçimi yaparken önü düğmeli modelleri genellikle daha çok tercih ediyor. Çünkü bu kadınların sık sık bebeklerini emzirmeleri ve üstlerini değiştirmeleri gerekebiliyor. Bu nedenle önden düğmeli lohusa gecelik modelleri büyük ilgi görüyor. Yeni doğum yapmış anneler, genellikle bebeğinin cinsiyetine ve kıyafetine göre pijama seçimi yapıyor. Kadınların daha rahat hareket edebilmesini sağlamak ve şık görünmelerine yardımcı olmak için farklı tarzlara uygun onlarca pijama satışa sunuluyor. Doğum sonrası lohusa annelerin giyeceği pijamanın pamuklu olması ve biraz boş olması tavsiye edilir. Bu modeller anne ve bebek için daha sağlıklıdır. Bu nedenle özellikle pamuklu ve teri emen pijama modellerini tercih etmeniz gerekir.

En Beğenilen Pijama Modelleri

Ülkemizde son zamanlarda pijamaya olan ilginin artması ile birlikte pijama çeşitliliği ve üretimi de artış göstermiştir. Şık ve seksi pijama takımları tercih eden kadınları için saten, İpek ve kadife pijama takımları üretilmektedir. Her ihtiyaca uygun üretilen pek çok pijama çeşidi bulunuyor. Yazın sıcağından bunalan kişilerin tercih ettiği ve giyildiğinde yok gibi hissettiren şortlu pijama takımları çok satılıyor. Rahatlığından ödün vermeyen kadınlar için üretilmiş sevimli desenleriyle dikkat çeken rengarenk pijamalar da bu sezon büyük ilgi görüyor. Her yaşa ve tarza hitap edecek farklı pijama modelleri bu sezon yine herkesin bütçesine uygun fiyatlarla satışa sunuluyor. Erkek yaka önden düğmeli ve çizgili pijama modelleri, 80‘lerin modasını bize anımsatsa da kısa zaman içinde yoğun ilgi gördü.

Anne ve Bebek Pijama Takımları

Özellikle de yeni bebek sahibi olan anneler, anne ve bebek kombini yapmak isteyebiliyor. Anne ve bebek kombini yapabileceğiniz birbirinden güzel pijama modelleri bulunuyor. Bebeğiniz ile uyum içinde görünmek ve şık bir görünüme ulaşmak için bu modelleri de tercih edebilirsiniz. Evde bile şık görünmek ve rahatlığınızdan ödün vermemek için bu modellerden birini tercih edebilirsiniz. Saten gecelik modelleri 2019 pijama modasına damgasını vurdu. Özellikle de erkek yaka saten pijama modelleri, çizgili ve çizgisiz çeşitleri ile satış oranlarını arttırmaya devam ediyor. Pijamalarınızda feminen bir dokunuş yakalamanızı sağlayacak bu modeller, üstünüzde hiçbir şey yokmuş hissini size yaşatacak.

Lohusa Pijama Modelleri

Lohusa pijamalarında son zamanlarda farklı modeller ve takımlar ön plana çıkıyor. Lohusa annelerin hayatını kolaylaştırmak ve rahat hareket etmesini sağlayacak şekilde tasarlanan lohusa pijamalarında çiçek desenleri ve çizgiler sıkça kullanılıyor. Şık görünmenizi sağlayacak bu pijama takımları aynı zamanda bebeğinizi de kolay emzirebilmenizi sağlayabilmeniz için önden düğmeli olarak tasarlanıyor. Farklı tasarımlarla hareketlendirilmiş önü açılabilen farklı lohusa pijamaları da bulunuyor. Bunlardan sizi en çok mutlu edecek ve kendinizi içinde iyi hissedeceğiniz modeli http://www.lohusam.com/ internet sitesinden araştırabilir ve satın alabilirsiniz. Rahat uyumanızı sağlamak için pijama ile takım olarak da satılan göz bantlarını da satın alabilirsiniz. Her zaman her yerde tarzınızı konuşturmak için size en uygun modeli tercih etmeyi ihmal etmemelisiniz. Zarafetinizi ön plana çıkarmak için ten renginize en uygun pijama modellerini tercih edebilirsiniz. Böylelikle çok daha güzel görünme şansı yakayabilir be lohusa taçları ile pijama şıklığınızı tamamlayarak herkesi kendinize hayran bırakabilirsiniz. Siz bebeğinizle mutluluğunuzu yaşarken güzelliğiniz ile herkesi büyüleyebilirsiniz.

Bu haber toplam 4520 defa okunmuştur
Etiketler: , , ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Pandemi Günlerinde Online Alışveriş ile Riski Minimuma İndirin!06 Ekim 2021 Çarşamba 13:55
  • Şirin Bir Kasabada Tatil Yapmak İsteyenlere: Adrasan05 Ekim 2021 Salı 08:45
  • Skechers Spor Ayakkabı Fiyatları05 Ekim 2021 Salı 08:41
  • Çiftlik İşçisi İş İlanları05 Ekim 2021 Salı 08:37
  • Aşçı İş İlanları05 Ekim 2021 Salı 08:35
  • Sevgiliye Hediye Kutusu Hazırlamak İsteyenlere 4 Harika Öneri22 Eylül 2021 Çarşamba 18:15
  • Perkotek X Ray Cihazları03 Eylül 2021 Cuma 10:02
  • Perkotek Üst Arama Dedektörü03 Eylül 2021 Cuma 10:01
  • Perkotek Kapı Kilit Sistemleri01 Eylül 2021 Çarşamba 10:05
  • Perkotek Personel Takip Sistemi30 Ağustos 2021 Pazartesi 09:41
  • EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim