• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Ankara 17 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Bursa 14 °C
  • Antalya 19 °C
  • İzmir 18 °C

Protezden Saç Ekimine Geçiş Yapın

Protezden Saç Ekimine Geçiş Yapın
Halk dilinde bildiğimiz gibi takma saçların ne kadar sağlıksız ve zararlı olduklarını biliriz. Takma saçı yaptırdıktan her ay düzenli olarak bakımını yaptırmak yada yapmak zorunda olduğunuzu biliyorsunuz

işte bunların hiç birine gerek olmadığını artık sizinde kendi saçlarınızın olmasını söylediğini duyuyor gibiyiz.

PROTEZ ALTINA SAÇ EKİMİ

Saç dökülmesi ve ya saç seyrekleşmesinde, en kalıcı ve memnuniyet sağlayan tedavi sekli saç ekimidir ancak; bazı durumlarda, çeşitli sebeplerle protez kullanan danışanlarımız da olmaktadır. Protez kullanım, yoğun olarak tercih edilen bir durum olsa da; sonuç büyük ihtimalle saç ekimi ile noktalanmaktadır. Protez saç, tıbbi bir müdahale gerektirmeden, özel bir solüsyon ile saçsız deriye sabitlenmektedir. 

Bu işlem sonrasında, istenildiği takdirde geri dönüş kolay bir şekilde mümkündür. Görünüm olarak gerçek saçtan ayırt edilmeden, protezden beklenen doğallığı sağlamak adına oldukça başarılı olan bu uygulama, kullanıcı yorumlarında , maalesef ki, sınıfta kalmaktadır. Bu yüzden de, bu uygulama genellikle protez altına saç ekimi ile sonlanmaktadır.

Protez Saç Uygulamalarında Genel Şikayetler

Saç dökülmesi insan psikolojisinde gerçekten büyük travmalara neden olabilecek bir olaydır. İfadelerimizin tam anlamı ile oturmasında, saçlarımızın rolü tartışılamayacak kadar büyüktür.Bu yüzden de saç dökülmesi veya kalıcı kellik yaşayan kişiler, çözüm yolu bulabilmek adına ciddi arayışlara girmektedirler. Protez saç uygulaması da, bunlardan biridir. 

Ancak protez saç uygulamaları konusunda, işini çok iyi yapan nadir firmalar olsa da; sonuç genellikle büyük bir hayal kırıklığı olmaktadır. Genel olarak gelen şikayetler, saç solüsyonlarının akması ile ilgili olmaktadır. Genellikle ayda bir defaya mahsus, düzenli bakım şartı bulunan protez saçlar, ne yazık ki 1 ay dolmadan yapılan özel bakımı boşa çıkarmaktadır. Ayrıca saç renginde, kısa sürede akma olması; çok fazla gelen şikayetlerden başka biri maalesef. 

Bu yüzden de protez altına saç ekimi, müşteriler tarafından sıkça araştırılan bir konudur. Bu konunun bu kadar araştırılmasında ki başka bir sebep ise; protez saçta meydana gelen dökülmelerdir. Hangi uygulama yolu seçilirse seçilsin, saç yokluğundan muzdarip insanların hayal kırıklığına uğraması oldukça üzücü bir durumdur.

Protezden Saç Ekimine Geçiş

Protez saç kullanımını sırasında birçok şikayet oluşabilmektedir. Yoğun kaşıntı, saç derisinde terleme ve kötü koku bunlardan bazılarıdır. Tüm bu olumsuz durumlar sonrasında en doğru kararı vererek saç ekimine karar verdiniz. 

Herşey çok güzel ilerlerken oda ne! Sanırım bir sorun var. Saçlarınızın protezsiz haline henüz alışık değilsiniz. Hele de yoğun koşturmacalı, sosyal bir hayatınız var ise; ekim sonrası yeni saçlarınız çıkana kadar, protezsiz dolaşmak sizin için can sıkıcı olabilir. 

Hiç strese girmeyin, ekim sonrası kalıcı saçlarınız çıkana kadar, protez saçınızı kullanmaya devam etmeniz, herhangi bir sorun teşkil etmeyecektir. Protez saç uygulamasını deneyen ancak sorun yaşayan, saç ekimini merak eden fakat aklında soru işareti olanlar için aşağıdaki linkte detaylı bilgiler yer almaktadır. 

Detaylı bilgi içinhttp://www.sacekimi.mobi/guzellik-estetik-cerrahi-merkezi

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Bu haber toplam 3204 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim