• BIST 10177.24
  • Altın 2412.296
  • Dolar 32.3677
  • Euro 34.7308
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Bursa 15 °C
  • Antalya 26 °C
  • İzmir 21 °C

Psikolog Tabunuzu Yıkın!

Psikolog Tabunuzu Yıkın!
Toplumuzun büyük bölümü sahip oldukları problemler için psikologlara gitmeyi tercih etmemekte, psikologlardan hizmet aldığı zaman kendisine deli damgası vurulacağını düşünmektedir.

Oysa ki günümüz hayat koşullarında psikologlara duyulan ihtiyaç had safhaya ulaşmıştır. Geçim sıkıntısı, eşlerin her ikisinin çalışması, iletişim yetersizliği, doyumsuzluk, vb. psikologların çözeceği problemler günümüzün en büyük rahatsızlıklarının başını çekmektedir. Modern yaşamın doğurduğu sorunlarla tek başınıza mücadele etmemeniz için uzman kadromuz ile bakırköy psikolog ihtiyaçlarınıza en güzel karşılığı veriyoruz. Modern çağın dayattığı problemlerden uzaklaşarak çözüme ulaşmanızı sağlayan hizmetimiz için Bakırköy psikolog randevu alarak ilk adımı atabilirsiniz.

Sorunlarınızdan Kaçmadan Mücadele Etmeyi Öğrenin

Özellikleri büyük aşklarla gerçekleştirilen evliliklerin yıkılmasına sebep olan nedenler arasında sorunlardan kaçmak yer almaktadır. Çiftlerin birbirlerini yeterince dinlememesi ve anlamaya çalışmaması pek çok evliliğini yıkılmasına neden olmaktadır. Sorunlardan kaçmak sadece ikili ilişkilerde yaşanmamakta, geçim sıkıntısı gibi temel nedenlerle mücadele edemeyen bireyler intihara karşılaşmaktadır. Sorununuz her ne olursa olsun sizin canınızdan daha önemli olmadığını unutmayın. Sorunlarınızı çözemeyeceğinizi düşündüğünüz anlarda Bakırköy psikolog hizmetimiz yükünüzü hafifletmek için yanı başınızda. Sorunlarınızdan uzaklaşarak sorunları daha iyi anlamanıza yardımcı olacak terapilerimizle evliliklerinizi kurtarabileceksiniz. Tek veya eşli olarak seanslar gerçekleştirebilir, hayatınızdaki sorunlarla mücadele etmeyi öğrenebilirsiniz. ÜsteliBakırköy psikolog ücretleri sorunlarınızdan daha büyük bir problem teşkil etmeyecek. Sizi dinleyen, sizi anlayan, size çözüm yolunu bulmakta yardımcı olan uzman arkadaşlarımızla sohbet ortamı içerisinde hayatın ne kadar kolaylaştığına sizler de şaşıracaksınız.

Yarının Büyüklerine Yol Gösterici Destek

Bakırköy psikolog sadece bugününüz için değil geleceğiniz için de yanınızda yer almaktadır. Çocuklarınızın özellikler ergenlik dönemlerinde karşılaştıkları sorunların çözümleri için pek çok kişiden Bakırköy psikolog tavsiye alacaksınız. Çocukların yaşadığı doyumsuzluk problemlerinin aşılması, dış dünyayı yakından tanımaları ve ilk aşklarının bıraktığı yaraları saracak terapilerimizle çocuğunuzun hayata yeniden sarılmasını sağlayabileceksiniz. Bugünün küçüklerinin yarının büyükleri olma yolunda sizlerin veremeyeceği desteği uzman kadromuzdan temin edebilecek, çocuğunuzun zihinsel ve psikolojik gelişiminin olumsuz gerçekleşmemesini garanti altına alabileceksiniz. Çocuğunuzun yaşadığı pek çok olumsuz olayda olduğu gibi yaşayacağı olumsuz olaylara hazırlık için de bize müracaat ederek hep birlikte çocuklarınızı geleceğe hazırlayabiliriz.

Uzman Psikolog Dr. Ayşe Yanık ile sohbet ortamında terapi fırsatını kaçırmayın!

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Bu haber toplam 2857 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim