• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Ankara 19 °C
  • İstanbul 17 °C
  • Bursa 17 °C
  • Antalya 25 °C
  • İzmir 25 °C

Rize'de kamyon kasasından düşerek yaralanan kadın doku nakliyle sağlığına kavuştu

Rize'de kamyon kasasından düşerek yaralanan kadın doku nakliyle sağlığına kavuştu
Rize'de yaklaşık 1 ay önce kamyonun kasasından düşerek bacaklarından yaralanan kadına doku nakli yapıldı.

Hareket halindeki kamyonun kasa kapağının açılması nedeniyle düşerek yaralanan Leyla Kurtuluş, bir süre önce Rize Devlet Hastanesi'nde gerçekleştirilen ameliyatla sağlığına kavuştu.

Başhekim Dr. Öğr. Üyesi Şaban Ergene, tedaviyi birlikte yürüttükleri enfeksiyon hastalıkları uzmanı Dr. Süleyman Koç, plastik cerrahi uzmanı Dr. Yunus Sağlam, ortopedi ve travmatoloji uzmanı Dr. Hamdi Çolak ile Kurtuluş'u serviste ziyaret etti.

Ergene, Kurtuluş'un bacaklarında kırık, yaralanma ve doku hasarı ile hastaneye getirildiğini söyledi.

Hastaya gerekli müdahalelerin yapıldığını belirten Ergene, "Kemik kırıklarını ortopedi bölümüyle, yüzeysel ve derin hasarlı dokuların üzerine doku nakli yaparak plastik cerrahisiyle takip ettik. Elhamdülillah güzel bir sonuç aldık. Güzel bir doku uyumu ile hastamızın tekrardan mobilizasyonuna şahit olduk ve sevindik." dedi.

Ergene, Rize Devlet Hastanesinde bu denli gerçekleşen başarılı ameliyatların giderek artacağının altını çizerek, "İnşallah hastanemizde böyle güzel bir şekilde, iyi ameliyatlarla, güzel vakalarla yol almaya devam edeceğiz. Bu konuda kardeşimiz çok büyük bir mutluluk ve sevinç kaynağı oldu. Kendisine çok geçmiş olsun, Allah şimdiden sağlık, sıhhat nasip eylesin inşallah." diye konuştu.

Doktorlara teşekkür eden Leyla Kurtuluş ise "Ameliyattan sonraki sürecim çok başarılıydı. Hocalarımızdan ve ekibinden Allah razı olsun. Şu anda iyiyim, süreç güzel ilerliyor. Greft alınan yer çok iyi, yama yapılan ayak da çok iyi, gerçekten çok memnunum. Kendi başıma yürüyebiliyorum." ifadelerini kullandı.

Kurtuluş'un, kısa sürede taburcu edilmesi planlanıyor.

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 585 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim