• BIST 8988.92
  • Altın 2296.158
  • Dolar 32.3236
  • Euro 35.0675
  • Ankara 18 °C
  • İstanbul 22 °C
  • Bursa 26 °C
  • Antalya 22 °C
  • İzmir 23 °C

Roche ilaç firması çalışanlarına işe gelme zorunluluğunu kaldırdı

Roche ilaç firması çalışanlarına işe gelme zorunluluğunu kaldırdı
Roche İlaç, 2016'da insan kaynakları politikalarında yeni, esnek ve daha verimli çalışma modellerini de hayata geçirmeyi planlıyor.

Son olarak çalışanlarına istedikleri yerden çalışabilme imkanı sunan Roche, 2016'da insan kaynakları politikalarında yeni, esnek ve daha verimli çalışma modellerini de hayata geçirmeyi planlıyor.

ÇALIŞANLAR İSTEDİĞİ ZAMAN OFİSE GELECEK

Teknoloji ile birlikte iş yapış biçimleri ve çalışma modelleri de değişim gösteriyor. Değişimi yakalayan şirketler, daha esnek çalışma modelleri geliştirerek hem iş verimliliğini hem de çalışan memnuniyetini artırmayı hedefliyor. Şirketlerin bir bölümü saat konusunda sınırlamaları kaldırırken, bir bölümü de çalışanlarına belirli günlerde ofis dışından çalışabilme imkânı veriyor.

EVDEN ÇALIŞABİLECEKLER

Sürdürülebilir büyümeyi kendine ilke edinerek ekip arkadaşlarını en önemli paydaşı olarak gören Roche İlaç da "Ev'de Roche" ile esnek çalışma modeline öncülük eden firmalardan.

UZAKTAN ÇALIŞMANIN ŞARTLARI VAR

İş yapış şekli açısından bu yeni sisteme uyum sağlayabilen Roche çalışanları, işlerini ofis dışında başka bir yerden de yürütülebilecek. Bunun için de çalışanlar, bağlı bulundukları yöneticilerini bilgilendirerek ofise gelmeden işlerine devam edebilecek. Yeni uygulama sayesinde çalışanlar hem iş hem de özel hayatlarını daha rahat yönetme şansı yakalayacak. Tabi bu yeni sistemin bazı şartları da var. Her şeyden önce evden çalışanlar, mesai saatleri süresince mutlaka ulaşılabilir olmak durumunda. Ayrıca masa telefonlarını cep telefonlarına yönlendiren çalışanlar, işle ilgili ani ihtiyaç durumunda da ofise gelebilecek.

"PERSONEL AÇISINDAN MÜKEMMEL ŞİRKET" OLMA HEDEFİNDEYİZ

"Ev'de Roche" uygulamasının kurum içinde büyük heyecanla karşılandığını belirten Roche İlaç Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü Özlem Salur, en önemli hedeflerinin arasında Roche İlaç'ı çalışanlar açısından da en mükemmel şirket yapmak olduğuna dikkat çekiyor. Özlem Salur, uygulama ile ilgili şunları söylüyor; "Bizim için ekibimizin mutluluğu çok önemli. Bu doğrultuda onların görüşlerine sürekli başvuruyoruz. İnsan kaynakları stratejilerimizi de bu yorumlarla oluşturmaya çalışıyoruz." Salur ayrıca bu yeni uygulama ile birlikte Roche İlaç çalışanlarının iş yaşamlarının daha keyifli hale geleceğini de belirtti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 11935 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim