• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Bursa 13 °C
  • Antalya 17 °C
  • İzmir 15 °C

Saç Dökülmesi ve Kellik Sorunlarından Kurtuluş

Saç Dökülmesi ve Kellik Sorunlarından Kurtuluş
Saç dökülmesi ve kellik insanların sık rastladığı sıkıntılardan biridir. İstanbul Mecidiyeköy ve Kadıköy ilçeleri ile İzmir Alsancak’ta hizmet veren merkez insanlara saç dökülmesi ve kellik sorunlarından kurtuluş yolu sunuyor.

Yaptıkları protez saç uygulamaları sayesinde saç dökülme sıkıntısı yaşayan kişiler gür ve gerçek saçlara kavuşuyorlar.

Saç Protez Uygulamaları

Merkezlerinde deneyimli tasarım ve uygulama ekipleriyle kadın ve erkek fark etmeksizin saç protez uygulamaları yapıyorlar. Gerçek saçtan ayırt edilmeyen bu protezleri merkezdeki uzmanların yaptıkları saç ve cilt analizlerine bağlı olarak hazırlayıp saç protezi talep eden kişilere uyguluyorlar. Bantlar yardımıyla kişilerin kafasına sabitlenen bu protezler istenildiği zaman çıkarılabilme özelliklerine sahip ürünler oluyor.

Doğal Saçtan Protez Üretimi

Saçlarında protez kullanmak isteyen kişiler için özel tasarımlar yaparak istedikleri türlerde ve modellerde protezlere sahip olmalarını sağlıyorlar. Bu protezleri ise tamamen doğal saçtan üretiyorlar. Bu sebeple protezlerin kullanılması saç derisi ve ciltte herhangi bir hasara sebep olmuyor.

Protezleri Kullanabilecek Kişiler

Merkezlerinde saç protezlerini belirli özelliklere sahip olan kişilere uyguluyorlar.

Protezleri kullanabilecek kişiler arasında şunlar yer alıyor;

  • Kadınlar
  • Erkekler
  • Gençler
  • Yaşlılar
  • 12 Yaşından Büyükler

Bu gruplarda yer alan kişiler saçlarında dökülme veya kellik problemleri olduğunda www.newhair.com.tr üzerinden ya da merkezlerinden bilgi alarak protez hazırlatabiliyorlar.

Kemoterapi Gören Kişiler Tarafından Kullanılıyor

Saç dökülmesi insanların genetik özelliklerinin yanı sıra geçirdikleri hastalıklar sebepleriyle de yaşanabiliyor. Özellikle kanser hastaları kemoterapi gördüklerinde saçlarını kaybedebiliyorlar. Bu durumda kel görünmek istemediklerinde merkezle iletişime geçerek protez yaptırabiliyorlar. Protezler doğal saçtan yapıldığı için hassas olan kafa derisini kaşındırma ve tahriş etme ihtimalleri olmuyor. İstedikleri modellerdeki protezleri hazırlatarak rahat bir şekilde kullanmaya başlayabiliyorlar.

Fiyatlar

New Hair uzman saç tasarım elemanları tarafından hazırlanan bu protezler kişilere rahat kullanım sağlıyorlar. Protezleri saçlarına taktıranlar saçları istedikleri gibi tarayıp şekil verebiliyorlar. Ayrıca banyo yapabiliyorlar. Merkez tarafından protezin deriye uygulanması kaliteli bir şekilde yapıldığı için hiçbir sorun çıkmıyor. Protez saç fiyatları ise kişilerin kullanmak istedikleri saç stili, boyutu ve özelliklerine bağlı olarak değişebiliyor.

Detaylı bilgi için New Hair Sitesini ziyaret edebilirsiniz.

https://www.newhair.com.tr/hizmetlerimiz/protez-sac/

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Bu haber toplam 7129 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim