• BIST 9708.11
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Ankara 28 °C
  • İstanbul 23 °C
  • Bursa 26 °C
  • Antalya 28 °C
  • İzmir 24 °C

Saç Ekimi Hakkında Merak Edilenler

Saç Ekimi Hakkında Merak Edilenler
Saç ektirmek son yıllarda açılan alın bölgesinin ve dökülen saçların ortaya çıkardığı görüntüden kurtulmanın en kolay yolu olarak tercih ediliyor.

 

Bu bağlamda saç ekim merkezi İstanbul lokasyonunda estetik ve güzellik merkezleri profesyonel hizmet vermektedir. Profesyonel saç ekimi yapan kurumsal bir yer arıyorsanız bütçe dostu fiyat ve hizmet seçeneklerden faydalanabilirsiniz.

Saç Ekimi Nerede Yaptırılır?

Saç ekimi operasyonları alanında deneyim kazanmış uzman kişiler tarafından yapılmalıdır. Estetik ve güzellik merkezi kapsamında hizmet veren tüm uzmanlar daha önce birçok başarılı saç ekimi operasyonu ile tanınan uzmanlardır. Böylece saçlarınızı tehlikeye atmadan, ömür boyu kullanabileceğiniz yeni saçlara tek bir operasyon ile sahip olabilirsiniz.

Saç ekimi nerede yaptırılır sorusu ise tereddütlü olan birçok kişi tarafından soruluyor. Saç ekimi yaptırmadan önce saç kökü analizi yapılmalı ve saç nakli yapılacak bölge ile nakil alınan bölgedeki saç yoğunluğu incelenmelidir. Sonrasında uzmanlar tarafından bilgilendirme operasyon randevusu verilir. Saç ekimi istanbul lokasyonunda uzman kadrosu ve müşteri memnuniyeti öncelikli hizmet politikaları ile ayrıcalıklardan yararlanabilirsiniz.

Saç Ekimi Kalıcı Mıdır?

Saç ekimi hakkında sık sorulan sorulardan biri de saç ekimi işlemlerinin kalıcı olup olmadığıdır. Kimi zaman yaşlanmaya bağlı olarak kimi zaman da genetik olarak ortaya çıkan saç dökülmesi sorunu ile baş edebilirsiniz. Bunun en kolay yolu ise saç ekimi yaptırmaktır. Saç ekimi farklı yöntemlerin kullanılabildiği teknolojinin gelişmesi ile mümkün hale gelen bir operasyondur.

Saç ekimi yaptıracak olan kişinin yine kendi saçlarından bir kısmının nakil yapılmak üzere alınarak tekrar saç olmayan bölgeye ekilmesi işlemidir. Bu işlemin yapılırken dikkat edilmesi gereken birçok noktası vardır. Tüylerin çıkış yönünün doğru hesaplanmasından tutun da kıl ekim yoğunluğuna kadar her husus göz önünde bulundurulmalıdır.

Daha iyi bir görünüme sahip olmak isteyen ancak profesyonel olmayan insanlara güvenen birçok kişi sorunlu saç ekimi operasyonları geçirmektedir. Saç ekimi merkezi İstanbul lokasyonunda deneyimli ve uzman klinikler müşteriler bu tarz sorunlar yaşamaz. Nakil alınan bölgede bulunan kıl kökü yoğunluğuna göre saç ekimi yapılan bölgedeki saç yoğunluğu da belirlenmektedir.

Saç Ekimi Yaptıran Ünlüler

Saç ekimi operasyonları ülkemizde ilk kez ünlüler ile adını duyurmuştur. Saçların dökülmesi beraberinde insanların görünüşlerinde büyük farklılıklara neden olduğundan olsa gerek ünlüler bu konuda bir hayli titiz davranmaktadır. Kimi zaman kendini iyi hissetmek kimi zaman da iyi bir görüntüye ihtiyaç duyulması gibi nedenler saç ekimini mümkün hale getirdi.

Saç ekimi yaptıran ünlüler ise aslında eski halleri ile yeni halleri arasındaki farkların çok çabuk unutulduğu ünlülerdir. Saç ekimi operasyonları farklı sürelerde tamamlanan operasyonlardır. FUE saç ekimi yaklaşık 3-4 saat süren ve tek bir operasyon ile tamamlanan işlemlerdir. Ancak saç köklerinin yeni bölgeye tutunması ve saçların uzaması yaklaşık 6 aylık bir süreci beraberinde getirir.

Adını çok duyduğunuz birçok ünlü de saç ekimi yaptıranlar arasında yer alıyor. Eski ve yeni halleri arasında dağlar kadar fark olan bu ünlülerden bazıları da saç ekimi merkezi İstanbul olan klinikleri tercih etmişlerdir. İşte çok merak edilen saç ekimi yaptıran ünlüler;

Klinik Saç Ekimi Merkezi İstanbul

İstanbul lokasyonunda saç ekimi merkezi arıyor ve profesyonel hizmet talep ediyorsanız saç ekimi avantajlarından faydalanabilirsiniz.

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Bu haber toplam 19608 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim