• BIST 8800.18
  • Altın 2238.004
  • Dolar 32.339
  • Euro 35.0904
  • Ankara 11 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Bursa 14 °C
  • Antalya 19 °C
  • İzmir 16 °C

Saç Ekimi İçin Tavsiyeler

Saç Ekimi İçin Tavsiyeler
İnsanlar için saç çok ayrı bir yere sahiptir. Bu durum kadınlarda çok daha fazla önem kazanmaktadır.

Saç ekimi konusunda araştırma yapan kişilerde saç dökülmesi sorunu olabileceği gibi sakal ve bıyık çıkmaması sorunu veya kaşların çok ince olması ve büyümemesi sorunu bulunabilir.  Tüm bu sıkıntıların giderilmesi konusunda saç ekim merkezleri sizlere yardımcı olmak için hizmet vermektedir.

Saç dökülmesi sorunu kadınlarda ve erkeklerde farklı sebeplerle ortaya çıkabilmektedir. Erkeklerde hormonal sebeplerle saç dökülmesi yaşanabildiği gibi kadınlarda vücuttaki bazı değişimler ve vitamin eksiklikleri saç dökülmesine sebep olabilmektedir. Saçlar dökülmeye başlamışsa ve uzun süre aynı hızla dökülmeye devam ediyorsa bu durumda hemen bir doktora başvurmak gerekmektedir. Burada yapılan tahliller ve incelemeler sonunda saç dökülmesinin sebepleri belirlenecek ve tedaviye başlanacaktır. Bazen yapılan tüm tedavilere rağmen olumlu sonuç alınamamakta ve saçların dökülmesinin önüne geçilememektedir.

Saç Ekimi İçin Seçilen Merkezde Bulunması Gereken Özellikler

Saçları dökülmüş veya sakal, bıyık, kaş konusunda sorunları olan kişiler saç ekimi konusunda merkeze başvurabilirler. Bu merkezler içinde her sektörde olduğu gibi merdiven altı hizmetler veren merkezler de bulunabilmektedir. Bu merkezlerde yapılan saç ekimleri hijyen olarak uygun olmayan ortamlarda gerçekleştirildiği için hastalık kapma riski söz konusu olabilmektedir. Ayrıca bu merkezlerde yapılan ekimlerde size garanti verilememektedir.

Saç ekimi gibi önemli bir konuda adım atmayı düşünenler alanında en iyiler arasında adı geçen ve tüm hijyen koşullarını sizin için hazırlamış olan merkezler tercih edilmelidir. Bu merkezlerde yine alanında uzman olan bir doktorun bulunması gerekmektedir. Saç, kaş, bıyık, sakal ekimi gibi işlemleri hassasiyetler yapılması sonucun olumlu olmasını etkilemektedir. Siz de başarılı bir sonuç elde etmek ve yeniden gür saçlarla hayata pozitif bakmak için saç ekim merkezi seçiminde araştırma yaparak en iyi olan merkeze gitmelisiniz.

https://clinista.com

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Bu haber toplam 2268 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim