• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Bursa 18 °C
  • Antalya 18 °C
  • İzmir 16 °C

Saç ekimi kimler tarafından yapılmalıdır?

Saç ekimi kimler tarafından yapılmalıdır?
Estecenter Plastik Cerrahi ve Saç Ekimi Merkezi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Erdem Güven saç ekimi hakkında önemli bilgiler verdi.

Saç Ekimi Operasyonu Kimler Tarafından Yapılmalıdır?

Saç ekimi cerrahi bir operasyon olması sebebiyle alanında uzman kişiler tarafından yapılmalıdır. Alanında uzman olan bu doktorlar, saç ekimi operasyonunun başarılı geçmesi için ellerinden gelen her türlü öz veriyi gösterecektir. Saç ekimi plastik cerrah ve dermatologlar tarafından yapılmalıdır. Estetik bir operasyon olması sebebiyle dış görünüşe verilen önem nedeniyle plastik cerrahlar işlerini daha özenli yapacaktır. Alanında uzman, çokça saç ekimi yapmış ve her türlü belgeye sahip doktorlar tarafından yapılan operasyonların başarı oranı çok yüksektir. Tecrübeli doktorlar tedavi yöntemini, tedavi süresini ve seansları önceden belirleyip, buna göre çalışma stratejisi hazırlayan ve operasyonun başarılı geçmesi için her türlü ayrıntıyı düşünen kişilerden oluşur. 

Saç ekimi operasyonu kimler tarafından yapılmamalıdır?

Saç ekimi operasyonu plastik cerrahlar ve dermatologlar tarafından yapılmalıdır demiştik. Bu iki alanında uzmanlık noktasında saç ekimi operasyonları bulunmaktadır ve saç ekimi üzerine önemli bir tecrübeye sahiptirler. Bu tecrübeden de yararlanarak sizlere en iyi sonuçları verebilmek için büyük özenle çalışmaktadırlar. Fakat günümüzde düşük fiyatlara saç ekimi yaptığını söyleyen ve reklam yapmaya çekinmeyen insanlar da bulunmaktadır. Genellikle Bakanlık tarafından hiçbir belgesi bulunmayan, saç ekimi konusunda uzman olmayan fakat uzman olduğunu iddia eden bu tip kişilere saç ekimi yaptırmak geri dönüşü olmayan bir yola girmenize neden olabilir. İnsanın dış görünüşü hayatının büyük bölümünde psikolojik olarak önemli bir etken olarak yer etmişken, kendinizi Bakanlık belgesi bile olmayan kişilere emanet etmeniz yapabileceğiniz en büyük yanlış olacaktır.

Saç ekimi konusunda estetik cerrahların önemi?

Dediğimiz gibi saç ekimi cerrahi bir işlem olduğu kadar, estetik açıdan önemli işlemlerden bir tanesidir. Günümüzde sadece plastik cerrahların ve dermatologların değil, genel cerrah uzmanlarının hatta alanlarıyla alakası olmamasına rağmen tıp diplomasi olan başka insanların da yaptığı saç ekimleri sağlıklı olmamaktadır. Siz de psikolojiniz için bu kadar önemli konuların başında gelen saç ekimini yaptırmak ve başarılı sonuçlar almak istiyorsanız, saç ekimi fiyatları greft başına bir lira ve üstü aralıklarda değişen estetik cerrahları tercih etmelisiniz.

Kaynak : http://www.estecenter.com/

erdemguven1.jpg

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Bu haber toplam 15136 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim