• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • Ankara 24 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Bursa 27 °C
  • Antalya 25 °C
  • İzmir 27 °C

Saç Ekimi Nasıl Yapılır? Saç Ektirme Ne Zaman Yapılmalıdır ve Güncel Fiyatları Nedir?

Saç Ekimi Nasıl Yapılır? Saç Ektirme Ne Zaman Yapılmalıdır ve Güncel Fiyatları Nedir?
Saç ekimi gelişen teknoloji sayesinde milyonlarca insanın ulaştığı bir yöntem haline gelmiş durumda. Saç dökülmesinin birçok kişi için problem olduğunu düşünürsek bu alanda yaşanan gelişmeler oldukça güzel. Peki saç ekimi nasıl yapılır?

 

Saç ekimi gelişen teknoloji sayesinde milyonlarca insanın ulaştığı bir yöntem haline gelmiş durumda. Saç dökülmesinin birçok kişi için problem olduğunu düşünürsek bu alanda yaşanan gelişmeler oldukça güzel. Peki saç ekimi nasıl yapılır? Saç ekimi için farklı yöntemler bulunmaktadır. Uygulanacak yönteme göre saç ekimi değişmektedir. Klasik şerit yani FUT tekniğinde ensenin biraz üstünden saçlı deri alınmaktadır. Bu saçlı deri uzman tarafından mikrogreftler haline getirilmektedir. Mikrogreftler ise saçsız alanlara ekilmektedir. Böylece saç olmayan yerlere saç ekimi yapılmış olunur. Bu durum kullanılan yönteme göre değişiklik gösterse bile genelde yöntemler birbirine yakındır.

Saç ekimi yaptırmak isteyen kişiler ne zaman yaptırması gerektiğini de merak etmektedir. Bu konuda saçların dökülme hızının yavaşladığı zamanlar daha iyi diyebiliriz. Saç dökülme hızı genellikle 30’lu yaşlardan sonra yavaşladığından dolayı bu yaşlar tercih edebilir ancak 20’li yaşlarda da tercih edebilirsiniz. Fiyatları ise tercih edilecek kliniğe göre 5-6 bin TL’den başlayarak 80-90 bin TL’yi kadar bulabilir. Greft başına 2 TL civarında fiyatlardan 27 TL fiyatlarına kadar artış görülebilmektedir.

Saç Ektirme Fiyatları Yükseldikçe Başarı Artar Mı?

Saç dökülmesinden dolayı mutsuz olan ve saç ektirmek isteyen kişiler geniş bir fiyat aralığıyla karşılaşmaktadır. Bizim de belirttiğimiz üzere saç ekim fiyatları arasında 10 katın üzerinde fiyat farkı olabilir. Saç ektirme fiyatları yükseldikçe başarı da o oranda artıyor mu? Diye sorarsanız cevap için evet denemez. Çok popüler, birçok kişinin gittiği ve fiyatı yüksek bir adres aslında o kadar da başarılı olmayabilir. Bu yüzden tek değerlendirme yönteminiz fiyat olmamalıdır.

Türkiye’deki Saç Ekim Merkezleri Başarılı Mıdır?

Türkiye saç ekim merkezleri konusunda gerçekten önemli bir başarı yakalamıştır. Bu başarıyı da sürdürmeye devam etmektedir. Bu yüzden saç ekimi yaptırmak istiyorsanız Türkiye en iyi seçenek. Türkiye’de yaşıyorken saçlarınızla ilgili böyle bir problem görüyorsanız ülkemizin bu avantajını kullanmalısınız. Böylece işini en iyi yapan doktorlardan, en iyi kliniklerden uygun fiyata hizmet alabilirsiniz.

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Bu haber toplam 2719 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim