• BIST 9693.46
  • Altın 2508.306
  • Dolar 32.5811
  • Euro 34.833
  • Ankara 24 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Bursa 17 °C
  • Antalya 19 °C
  • İzmir 21 °C

Saç ekimi sağlık turizmine katkı sağlıyor

Saç ekimi sağlık turizmine katkı sağlıyor
Sağlık turizmi ile ülkemize gelerek saç ekimi yaptıran uluslararası hastaların sayısı, günden güne artıyor.

Organik Saç Ekimi ile saç ekimi sürecine yeni bir soluk getiren Estetik International Sağlık Grubu, sadece yurtiçi hastaların değil, kellik sorunu yaşayan uluslararası hastaların da tercihi haline geldi. Ülkemizin saç ekiminde bir marka haline geldiğinin altını çizen Estetik International Sağlık Grubu doktorlarından Mustafa Kemal Ataönder, “Özellikle sınır ötesi hastalarımızın sayısı her yıl katlanarak artış gösteriyor. Bunun için kliniklerimizde sınır ötesi hastalarımızı profesyonel ve uluslararası standartlarda ağırlamak için bir koordinasyon birimi oluşturduk. Organik Saç Ekimi başta olmak üzere diğer saç ekim tekniklerini de başarılı bir şekilde uyguluyor, sınır ötesi hastalarımızın kellik sorunlarını çözümlemeye çabalıyoruz” dedi.

DENETİMSİZ SAÇ EKİM MERKEZLERİ EN BÜYÜK SORUN
Organik Saç Ekiminin sağlık turizmine katkılar sağladığına dikkat çeken Dr. Mustafa Kemal Ataönder, “Sağlık Turizminin ayrıca ülkemizin tanıtımına da katkısı var. Fakat denetimi yapılmayan, doktor kontrolünde gerçekleşmeyen saç ekimi süreçleri de en büyük engellerden birisi. Bu sorunun önüne geçebilmek için büyük çabalar gösteriyoruz. Zaten uluslararası hastalar saç ekimi için araştırma yaparken, hasta hizmet döngüsünü net bir şekilde anlatabilen klinikleri tercih ediyor. Söz gelimi Estetik International olarak kurduğumuz online platformlarla, uluslararası hastalarımıza henüz evindeyken tedavi planını kurguluyor, maliyetler hakkında bilgiler veriyor ve sınır ötesi hastanın sürprizlerle karşılaşmamasını sağlıyoruz. Seyahat öncesi, saç ekimi süreci ve evine döndükten sonraki süreçte de sınır ötesi hastayı sürekli takip ediyoruz” diye konuştu.

ORGANİK SAÇ EKİMİ YABANCI HASTALARIN GÖZDESİ OLDU
“Tüm bu profesyonel hasta hizmet döngüsünü fark eden uluslararası hastalarımız, gönül rahatlığıyla ülkemize gelerek saç ekimini yaptırıyor. Organik Saç Ekimini daha fazla tercih ettiklerini gözlemliyoruz. Çünkü yabancı hastalar araştırma yapmadan kesinlikle adım atmıyor ve bilimsel çalışmaları takip ediyorlar. Kök hücrenin avantajlarının son derece farkındalar. Organik Saç Ekiminde yaptığımız, hastanın kendi yağından elde edilen ve kök hücreden zenginleştirilmiş yağ enjeksiyonu aynı zamanda çabuk iyileşme sürecini de beraberinde getirdiği için yabancı hastalar tercih ediyor” diye konuşan Ataönder, “Ayrıca yabancı hastaların kişisel taleplerini, tedavi kapsamını ve beklentilerini tam manasıyla karşılamaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3402 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim